ela24
|
Res je neka noč. Tudi mene malo panika grabi Sploh ker bi se naj do poroda selila, je pa še potrebno vse nardit,kamin, talno gretje, talne obloge, oplesk in pa vso pohištvo!!! joj, ne vem kak nam bo to ratalo. Največ je pa odvisno od tega, kdaj nama bodo odobrili kreditek. To pa je pač tak, da vedno misliš, da bo vse skupaj manj stalo, kot je potem v resnici. Neka noč, kako to, da že vnaprej veš, da boš prej rodila? Imaš napovedan carski rez? Kako nas je danes zasnežilo.. Midva pa morava it iskat keramiko, ker je zadnji čas, glede na to, da se dva tedna čaka. Ojoj, res me kar stisne ko pomislim. Danes pa sem dobila jajčko maxi cosi. Sem kar pri recinkotu naročila. Mislim, da je ena omenila, da je tudi tu naročila. Pa kaj ta strehica za jajčko se mora dodatno dokupit? Jaz sm mislila, da je to že gor, pa ni Pa se da to potem na vsako gor nardit? drugače pa mi je zelo všeč. Sem vzela to barvo coloured snow, če kateri kaj pove Bež z nekimi barvnimi pikicami. Ampak, ko to gledam, si mislim, kaka mala štručka bo to not zgledala..
|