|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:44:04
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: nebo bubuuuuuuuuu koga strašiš ? Vas.......
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:44:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo bubuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:44:47
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo bubuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kako?? Je malecka zdrava??
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:44:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca kaka faca je... cuker
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:45:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako?? Je malecka zdrava?? ja...thx...za enkrat vredu....je še pa na AB
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:47:54
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako?? Je malecka zdrava?? ja...thx...za enkrat vredu....je še pa na AB Samo,da je bolje, pa je vse lepše ne...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:48:42
|
|
|
|
ly117
|
Jaz bom počasi šla v posteljo. Grem na Histor gledat kako iščejo prednike oz. si sestavlajo družinsko drevo.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:50:59
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bom počasi šla v posteljo. Grem na Histor gledat kako iščejo prednike oz. si sestavlajo družinsko drevo. Ja ja te pa greš tvojeg gnjavit ne...dobra fora ja...history ja...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:52:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Samo,da je bolje, pa je vse lepše ne... ja res....bogica je bila...prvič tak visoko vročino...skoraj 40
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:53:09
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem malo pred tv in na fb...
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:54:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bom počasi šla v posteljo. Grem na Histor gledat kako iščejo prednike oz. si sestavlajo družinsko drevo. Ja ja te pa greš tvojeg gnjavit ne...dobra fora ja...history ja... Čuj ti bubuuubica, prvo lep avatar , kot drugo pa moj že en čas spi in on se ne da motit.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:55:05
|
|
|
|
ly117
|
Nočko botrca.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:55:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly kaka lušna slikica. Kjut. podpis
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:55:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 kot drugo pa moj že en čas spi in on se ne da motit. je pa treba z njim it v posteljo.... ..še predno zaspi
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:56:38
|
|
|
|
arabela*
|
Nič jaz tud grem.... Greva malo discoveri gledat...potem pa v posteljo..... nočka vsem in miren spanec
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:56:56
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 kot drugo pa moj že en čas spi in on se ne da motit. je pa treba z njim it v posteljo.... ..še predno zaspi Misliš da bo imel kaj proti če ga lepo nežno zbudiš, ti pa se oblečeš v rdeče spodnje perilo - kot božička????
< Sporočilo je popravil nebo -- 27.12.2009 21:57:10 >
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:57:23
|
|
|
|
doris04
|
čer
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:57:39
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič jaz tud grem.... Greva malo discoveri gledat...potem pa v posteljo..... nočka vsem in miren spanec Ja ja dobra fora... Noč.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:57:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 kot drugo pa moj že en čas spi in on se ne da motit. je pa treba z njim it v posteljo.... ..še predno zaspi Je toliko bolj slajše ga zbudit sredi noči.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:59:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja ja dobra fora... Noč. ha ha....midva se vedno tak fajn druživa ob večerih....... nima veze s tem
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:59:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer hitra si
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:59:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 kot drugo pa moj že en čas spi in on se ne da motit. je pa treba z njim it v posteljo.... ..še predno zaspi Misliš da bo imel kaj proti če ga lepo nežno zbudiš, ti pa se oblečeš v rdeče spodnje perilo - kot božička???? Nimam rdečega spodnjega perila, če bi imel kaj proti pa mislim da ne. Samo tako kot ti pravim se ne da motit.
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 21:59:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Je toliko bolj slajše ga zbudit sredi noči. če ne spi pretrdo
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 22:00:09
|
|
|
|
nebo
|
Moje je ravno prišel iz službe....čao ga grem po hrbtu umit...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 27.12.2009 22:00:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer Kontra.
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZakaj je prvi obrok po porodu tako božanski?Ne glede na to, kaj zaužijemo po porodu, vsak obrok je odličen. S tem se bo zagotovo strinjala vsaka mamica, znanost pa ...
To velja za decembrske otrokeVas je decembra osrečilo malo bitje ali pa vas še bo in je to po novem vaš najsrečnejši mesec v letu? Potem si preberite...
Zadnje s foruma
vrednost idejenada56Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?manj kot 100 eur (
20%)

od 100 do 250 eur (
7%)

od 250 do 500 eur (
20%)

več kot 500 eur (
53%)
Število vseh glasov: 15Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!