Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Pikica je bila tam, da ji pa srcek utripa sem pa bolj verjela moji G, kot pa da sem kaj videla. Je bilo res eno majhno pulziranje, to je ze res ampak, da bi se sedaj plod premikal etc. pri meni tega ni bilo in G ni rekla da bi bilo karkoli narobe, obratno, rekla je, da pri meni ne pricakuje nobenih tezav
. Tudi npr. jaz nisem dobila materinske knjizice ze na prvem pregledu, je rekla da jo bo lepo izpolnila in jo dobim na NS.
!!

imela ovulacijo malo pred M...verjetno tudi ti
do zdele itak ni še nič vstalo v meni in sem si rekla: punca, če itak vse zbruhaš, je pa vseen, če si privoščiš nekaj 'nezdravega'
), pa tolk zlo dobr!!! Tist a veš, k se kar po rokah cedi, ko ugrizneš in vse ven pada
samo majonezo.
Bruham pa še vedno ne. Eh,... Ve pa tak veselo o hrani govorite. bljak