katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: camino79 Dolgo se nisem oglasila. Ne vem, kaj naj napišem... Uradno bi morala sedaj biti v 9. tednu. Ker je plodek že vseskozi zelo majčken, so rekli, da sem najbrž zanosila kasneje...sicer je zrasel...a še ne dovolj za to starost...pred 14 dnevi se je srček lepo videl...včeraj pa...G je rekla, da nejasno...samo jaz ga nisem videla... Pregled pa imam šele naslednji petek. Dekleta, meni se bo zmešalo. Ne morem čakat, če ne vem, kako je s škratkom...kot grob se počutim... Tretjič...Po skoraj treh letih truda, da bi zanosila, veselje, zdaj pa to... Je možno, da se bo v petek srček bolje videl? Ali si delam lažne utvare? Zakaj bi se zdaj videl slabše kot prej? Je normalno? popolnoma te razumem, to cakanje ubija, jaz bi ti svetovala da se ful zaposlis da ne bos mela casa razmisljat o tem meni to pomaga IZVIRNO SPOROČILO: camino79 Ja, že...hvala, punce... Glede znakov pa...kaj ekstra slabo mi ni bilo, razen če sem se do sitega najedla, glede izcedka ne vem, ker jemljem utrogestan zdaj...edino, kar je, je...da me še bolijo prsi...a tudi ni neznosno...pač so občutljive, na otip boleče...tudi ponoči spim z modrcem, ne gre drugače. nekih čudnih okusov ali kaj pa tudi prej nisem imela. krvavim pa ne. Nič. ne sekiri se, loh da niti enga znaka ne bi imela pa si noseca, ce pri meni odstejemo wc obiske in trebuscek niti enega znaka nimam
|