sabri
|
Dobro jutro, ravno pijem kavo, ko vas berem in tudi vam pošiljam eno dobro . sling: ej vidim, da ste večinoma ful navdušene, jaz pa po pravici sploh nisem pomislila še, da bi ga imela. A je tok praktičen, pa bebica je nekak zvita notri in ji kar paše a? Ste še mene navdušile nad njim, sam cena me ni navdušila . kupovanje cunj: sem bila v City parku in je bila tista francoska štacuna za otroke gor ful znižanje 70%, sem kupila dve majčki za povrh bodija za 1,20€ ena , kaka cena a, pa kao šmeksi trgovina z luškanimi stvarmi, res se splača na razprodaje, čeprav sem jaz antitalent pa ponavadi takrat nimam denarja. Ostalo bom kupovala, če bom kaj dosti, ko pregledam, kaj imam doma, kar bom pa zdaj naredila, k gre tamala v vrtec. Prej ne bom, ker potem ful stvari preveč kupiš in jih samo gledaš, tudi sprobaš ne. Tak je blo pri men pri prvi. porod: jah, včeraj sem malo spraševala, kako zgleda drugi, ko sem šla malo bebico gledat in je baje dosti hitrejši in boooolj booli., šment ne. Mal sem začela razmišljat že v tej smeri, pa ve?
|