fiška33
|
Dober dan Mene spet malo spanje zafrkava. Potrudim se in vstanem pred 9to, potem pa me spet zmanjka kar na kavču . Prepričana sem, da me mala potem ne bo več pustila tolko spat, tak da ... mogoče sem pa zaradi nje tak zmatrana, ker porablja tolko moje energije . Kati in Teja, upam, da čim prej poštimata vajine mulčke! Kati, res lep voziček! Jaz bom sicer dala za vse moje stvari toliko, kot ti za voziček, ampak, če si nekaj želiš, si je treba privoščit! A_T, glede Tiana in očeta.... . Si gledala kdaj Nanny 911 na TV3? No, tam bi naredili tako, da bi Tian in očka preživela več časa skupaj, šla na igrišče, na sladoled, kupit kako igračo ... Zgleda, da mu Tian ne zaupa in mora to zaupanje pridobiti nazaj . Nakupovanje za bejbija.... jst sem pa trenutno ratala že obsedena. Se mi zdi, da se grem trenutno, kaj bi pa danes kupili? . Prejle mi je že zvonil poštar, računam, da mi je pripeljal sling. Ga bom šla pol na pošto dvignit. Tiste luštne torbe za otroške pripomočke prodaja tudi nekdo na Bolhi za pol cene, nove, http://www.bolha.com/oglas383274606/hoppop-vecnamenska-torba-za-otroke in jo grem pol kar iskat - ta črno z beločrnim pokrovom. Včeraj sem preko bolhe dobila tudi univerzalno mrežo proti komarjem za čez košaro ali prenosno posteljico, da mi ta male na vikendu ne pojejo poleti komarji. Mene imajo izjemno radi, zdaj ko sem starejša se tolažim, da imam verjetno še vedno dobro kri, ko sem bila pa mlajša, je pa tu pa tam padla celo kaka injekcija zaradi hude reakcije. Nazadnje pred dvema letoma. Na sumu imam, da so se primorske tigrice že do sem razpasle . Priznanje... Ja, moj bi verjetno tudi letel na socialno, če bi bil sine . Zdaj pa, ko bo hči.... Ma meni se je izkazalo, da se zadeve, ki se jih ne veselim toliko, bolje izkažejo, kot pa tiste, ki se jih full. Verjamem, da bo čisto zaljubljen vanjo . Ja, saj mam jaz tudi back up pripravljen. Če očetovstva ne prizna, se bo mala pisala po meni, njega bova pa za preživnino tožle . Sabri, kateri letnik sta pa vidva? Jaz sem 76. Moj je tudi 5 let mlajši, tako kot od A_T, pa se mi zdi, da sva kar na isti kondiciji . Bivši je bil samo 2 leti mlajši, pa je bil že takrat, ko penzionist . Farina, najceneje dobiš otroške potrebščine na http://www.bolha.com/igrace-in-otroska-oprema . To mali tako hitro prerastejo, da je večina stvari skoraj novih, ker se prsijo starši in stari starši .... Razmisi, katere stvari bi ti bilo čisto vseeno, če ti bi jih odstopila kakšna prijateljica, katere pa bi res rada kupila nove. Heh, ja, sej vem, da tudi sama pomagam gospodarski krizi, ampak .... Hm, kaj bi pa danes kupili? LP
|