|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
1.2.2010 23:45:55   
Sky3
Emibu jst se "potegujem" za državno štipendijo (ker mi za recimo zoisovo vedno minimalno sfali)... ne sprašujem, ali se šteje pod prihodke, sprašujem oz. zanimam se za opcije, kako bi jo sploh dobila. in ja, edina pot je, da uredim z mojimi starši preživnino in s tem postanem "svoja" družina z malim, kar pomeni, da se potem moj dohodek (preživnina s strani mojih staršev) deli name in na otroka in je s tem dohodek na družinskega člana manjši - dovolj mali, da lahko dobim državno štipendijo. o teh ločenih gospodinjstvih pa nimam kej sanjat, ker v vsakem primeru zaradi rednega študija in let pašem k mojim staršem in so me oni dolžni živet. skratka nimam kej praskat, če ne uredim te preživnine zase in si (samo) s tem zmanjšam povprečni dohodek na družinskega člana.
kaj vse to potegne za seboj moram pa še natančno preverit, ker mi danes niso znali točno povedat... bi rada vedla, kako se to pozna potem pri mojih dveh in njuni dohodnini itd.
hehe sej počas, pa bom vse razvozlala user posted image . bom že uredila kokr se le da dobro in tko da bo prav. user posted image

Nočko! user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
2.2.2010 7:34:03   
m_o_i
bro jutro!

evo mene-danes sva prespala pri mojemu oz. v nasi bodoci postojankiuser posted image mi je pustil PC doma, da bom lahko kako pametno napisala na forum(ze ve, da je to moje vsakodnevno opravilo). sem pa taaak lepo spala, da ne vem, ce nem sla se kake kitice oddremat; zbudila sem se ko rozica user posted image

emibu nasonex/a sem se jaz v casu nosecnosti odpovedala...mi ga je ze v nenosecniskem casu predpisala kot tisto, "kar ce ne bo pomagalo, potem pa res ne ve vec, kaj mi naj da", tak da se mi zdi kr mocna zadevauser posted image se operil sem si vpihovala samo zvecer in se to obcasno...ne vem-jaz ne bi...
bravooo za lepe ocene!

ena user posted image za zdrave ledvicke, kaka user posted image pa se za danasnje pregledeuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 8:01:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
2.2.2010 8:46:35   
bela vrtnica
Hoj!

Kako ste kaj nosečke? Jaz se zadnje čase sploh ne počutim dobro. Mi tako spodaj pritiska na desni strani, da ne morem lepo ne sedeti, ne ležati kaj šele hoditi. Imam jutri pregled in upam, da je vse ok. Sam bolečine so pa res smotane. V prvi nosečnosti se mi je to začelo šele v 7 mesecu, zdaj pa toliko prej. Po eni strani bi šla na bolniško, sam kaj ko biti doma mi je pa tudi tečno. A tiste, ki ste v bolniški, a imate strogo mirovanje ali lahko hodite na sprehode? Pa še nek izcedek imam, tako da res komaj čakam maj in da bo to za nami. Tudi jaz se počutim vsak dan vse bolj debelo oz. okorno. Tako da so se že začele težave z obuvanje in sezuvanjem. A še katero mogoče tako boli na desni strani pri sramnih kosteh? A ostajajo kakšne vaje za lajšanje bolečin?

Drugače pa dnevi res minevajo in tudi pri nas bomo imeli zdaj razpis za moje nadomeščanje. Upam, da bomo kakšno pametno izbrali, da bodo zadeve urejene, ko pridem nazaj. V prvi porodniški sem imela res dobro zamenjavo, ampak ta že ima zdaj službo in me ne more nadomeščati.

Toliko za zdaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
2.2.2010 9:12:54   
sabri
Dobro jutro, sem vas kar pogrešala na štajerskem, nisem še uspela prebrati za nazaj samo to zadnjo stran. Z Živepo se nam na žalost ni uspelo dobit, če ne prej pa na Trojanah.
bolečine in bolniška: jaz sem trenutno še na bolniški in imam pač počivanje, kar pa ne pomeni, da ne grem na sprehod, če mi paše, pa imam službo v istem kraju, ko me vsi vidjo, pa noben še ni nič komentiral. Ne vem no, mislim,da bi kar popi...če bi mi prišla komisija težit, zakaj nisem 24 ur doma, pa halo, saj nisem v hišnem priporu, naj gredo drugim težit, ne pa nosečnicam, ki imajo že tko probleme, pa če se kak dan bolj epočutiš, da greš ven, ja in. Delam v takem poklicu, da vidim čuda in pol in vem kaj se dogaja v tej naši "preljubi" državi, zato sem bolj nasršena glede takih za moje pojme malenkosti.
Grem pa danes uredit glede vloge za znižno plačilo vrtca, dohodnino...Mam letanja okoli.
angel tian: a si ti 76 letnik? Sem ujela, da je tvoj tudi mlajši od tebe, moj tudiuser posted image , bo dlje kondicija, hi.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
2.2.2010 9:30:23   
Angel_Tian
Lepo pozdravljene,

javljam svojo prisotnost user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
2.2.2010 10:17:37   
Teja K
No dober dan majčice!

Danes sem Davida peljala k zdravniku, ker je včeraj tašča sprva rekla, da je mali ok, kasneje pa ni bil več ok... No ko sem šla predčasno iz službe in prišla dom, sem videla, da je v bistvu ok, da je samo malo zablefiral user posted image , le kdaj se je to naučil... Danes sem ga vseeno peljala k zdravniku in je tudi zdravnica ugotovila, da je vse ok... tako da jutri ga pošljem v šolo...

Priznanje očetovstva: če oče zavrne, da ni on oče otroka, obstaja dokazovanje očetovastva... tako, da kr povejte dedcem naj se ne hecajo s tem. Če bi se moj na ta račun pohecal, bi se samo enkrat in bi nosil posledice celo življenje user posted image ...

Angel in Zivepo  - naloge so bile čisto osnovne: izpolnit potni nalog, naredit eno tabelco v excelu z formaulami, dopis v slovenščini in pogovor v angleščini... nič težkega. Sem pa ugotovila, da jih večina napiše, da obvladajo excel v nulo, pol pa je tam cela katastrofa... no zadnja s katero sem imela razgovor je prišla in naloge rešla v 10 minuth in seveda, sem jaz zanjo, da se jo zaposli... bomo videli, kaj bo direktorica rekla.

Nič grem kuhat kosilo... lepo bodite...

danes čakam še na poštarja in upam, da mi prinese Sling, ki sem ga naročila...

Aja čestitke za vse vozičke in ugodne nakupe user posted image user posted image

Fiška 33, če jaz dans sling dobim, se bom tudi jaz posvetila nakupu stvari iz seznam user posted image user posted image user posted image , v petek bo plača in potem jupiiiiiiii v šoping user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
2.2.2010 10:46:45   
K_a_t_i
Evo, danes pa jaz tudi javljam prisotnost user posted image
Žiga tamle barva in mam minutko... (mu gre na bolje - vročina na minimumu, smrklji zeleni, ampak jih uspešno preganjamo z litri fiziološke).

Voziček sem sestavila brez problemov (bravo mami user posted image user posted image ), samo mislim, da nisem več lastnica. Sine je namreč takoj našel 2 kužija, ki še ne znata hodit, ju zbasal noter in dirkal okol po stanovanju. Jst sem zraven mal mižala, ampak sem bila ZELO vesela, da je voziček sprejel kot nekaj v čemer bo on vozil dojenčka in ne kot nekaj, kar smo kupili za bratca, on pa ni dobil nič. Vesela user posted image

L8er... Moram it snežake risat.

Papa

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
2.2.2010 10:48:29   
emibu
sky3-Vem kako je sem jaz v isti situaciji ampak men so razložil takole da je najboljše da prijaviva skupno oz.ločeno gospodinjstvo.od socialne prejemama dohodek za 3člansko družino ki znaša mislim da 428.21 eura za štipendijo je pa drugo merilo četudi prejemaš ta dohodek.http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/nk_stipendije_razpis_mediji_280808.pdf tole si poglei. preživnino pa moreš dobivat ja zaradi tega ker si študentka ampak zakaj bi ti starši dali 200 eur preživnine če ti lahko dajo 10 euru? ostalo pa socialna in denar ostane pri hišiuser posted image

moi- joii pa sem bila na pregledu pa nisem uprašala za nasonexuser posted image user posted image upam da ni kaj narobe.Bom poklicala v ambulanto.

belavrtnica
-tut mene boli tam ne skos sam občasno pa kr dobr zaboli sploh učasih zutri ko grem lulat ampak potem j edobro ko se nekak use skupi premakne.
glede izcedka sm dans jst na pregledu pojamrala in mi je uzela bris bolš prei pogledat k pa je prepozno pravim jstuser posted image
priznanje očetovstva-hvala bogu moj komi aka da ga zapišejo po očkauser posted image user posted image sicer bi se mu pa še boljše zdelo če bi napisali očka sinauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
Na pregledu ni bilo nič posebnega pritisk normaln zredila sm se za 3 kg pa še to je navzdol zaokrožla ojej jst bajsuser posted image tak da use skupi sm se zredila za 8 kg,uzeli bris in čez en teden morem priti nazaj

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
2.2.2010 11:05:12   
Angel_Tian
fiška33user posted image user posted image za novega ginekologa. Se ni te bo potrebno več tolk sem in tja vozit. In seveda super za odobreno bolniško - le miruj, če te križ muči.
Iiiiiiiiiiiiii, uživajta s tvojim v MŠ. Gresta to v porodnišnico oz tam na vrhu v stolpnico bolnice?

Hahahahaha, ga pa tvoj kr malo biksa okol tega očetovstva user posted image Naj se enostavno podpiše na tist kos papirja pa konec user posted image user posted image

Torba - jaz imam tako Niveino. Zaenkrat jo uporabljam še za Tiana, ampak bo on potem dobil nov nahrbtnik. Tale z linka mi je zelo všeč, ampak ne mislim kupovati še ene, ker imamo že tak dovolj vseh teh potovalk in nahrbtnikov pa kovčkov... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to drugo dete bo moglo bit za 100 % drugačno kot je bil Tian, če bom jaz v času porodniške hotla bit kaj za računalnikom user posted image user posted image

julka8 - meni osebno je H&M nekak najbolj mamljiv. Se pa zna kdaj tudi kaj pametnega najt v Sparu, čeprav pa zna bit večkrat tudi dražje kot drugje ali pa niti ni take izbire.

aprilčica katy - user posted image user posted image če je dober občutek za odpisan izpit, ti tak ne preostane drugega, kot da nam eno fajno oceno javiš user posted image
Pa en predlog, če ne moreš niti sedet niti ležat - greš na sprehod ali pa se lotiš februarskega čiščenja user posted image user posted image

Že dolgo jih nisem izdala - zokni danes so roza z belimi črtami in svetlo roza rožicami ob straneh user posted image

k_a_t_i - user posted image user posted image za voziček. In danes ga le pridno stestirajte.
Žiga naj se pa čim prej pozdravi.

carly
- točno ja, v Kik se za take malčke tudi kr splača it. Potem za malo večje pa že spet nimajo nič kaj izbire več (vsaj meni se tako zdi in za Tiana že težko kaj najdem).

emibu - evo čestitke user posted image user posted image Tak se to dela. Pa uspešen pregled danes.
Hihihihihi, ti kr povej, če kdaj še rabiš kake vspodbudne besede user posted image user posted image user posted image
Hvala za razlago okol preživnine (zdaj vsaj malo vem, če me bojo na stara leta moji mulci s tem kaj zezali user posted image ).

sky3 - verjamemo, da boš kmalu prigurala do konca s temi papirji user posted image Je pa očitno kr fajn komplicirano. Boš pa ti pri nas majčicah diplomantka na tem področju, tako kot je zivepo pri vozičkih user posted image

m_o_i - očitno ti vsaj za spanje ta "nova" in bodoča lokacija odlično odgovarja user posted image Pa resnično upam, da nisi šla nazaj spat, ker potem sigurno ne boš več kot rožica user posted image

zivepo
- le pridno se uči ja. Pa sprostitev vmes imaš tudi fajno - nakupovanje user posted image

bela vrtnica
- ti želim vse lepo jutri na pregledu. Glede sprehoda med bolniško pa mislim, da ti nima kaj škodit.
Huh, moja bolečina iz ritnice se je čisto nekam pod zize prestavla in zdaj se samo ful ful debelo počutim. Čevlje pa obuvam samo take, ki nimajo vezalk. Ko Tiana oblačim, se tudi obvezno nekam vsedem ali počepnem user posted image user posted image Ja, še malo bo treba zdržat...
Upam, da ne boš imela težav pri iskanju sposobne zamenjave v službi. Vem, da je težko koga najt.

sabri
- no, pa zivepo le ne bo v prednosti, če te tokrat ni uspela spoznat user posted image user posted image Da pa hodiš med bolniško na svež zrak, pa se meni zdi čisto normalno. Ne poznam nobene nosečnice, ki bi ji bilo to prepovedano in tako "prezračevanje" za mene sploh nima veze s tem, zakaj si dejansko na bolniški...
Kaj boš pa ti zdaj glede znižanega plačila vrtca urejala? A nisi s tem že malo prepozna? Ali lahko slučajno med letom to tudi kaj spremeniš, ko si pač na porodniški? Točno ja, o tem sem se še hotla pozanimat pa vedno pozabim user posted image

user posted image user posted image jaz sem 78 letnik, moj pa 83. Kako bo pa glede kondicije pa težko rečem, ker je ima že zdaj manj kot jaz user posted image user posted image user posted image (ga mnda premalo teram)

teja k - uh, hitro te je že začel testirat z blefiranjem bolezni. Presneta mularija, kaj si vsega že ne namisli. No, vseeno pa boljše, da je vse ok.

Naloge kandidatkam pa res nisi težke dala, to bi še jaz znala user posted image user posted image user posted image Kar se pa excela tiče, pa jih res ogromno misli, kako obvladajo, v resnici pa za celo strelo opcij v tem programu sploh ne vejo. No upam, da bo direktorica upoštevala tvoje "priporočilo" za tapridno kandidatko.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
2.2.2010 11:36:45   
Angel_Tian
k_a_t_i - no, lepo, da je Žiga že boljše in da boš imela zdaj še lepe slikice za na hladilnik user posted image
Za voziček pa vsaj tolko pazi, da ne boš za bebiko pol še enga mogla kupit user posted image user posted image user posted image

emibu - lepo, da je na pregledu bilo vse ok, zredila si se pa nekak v mejah normale pri majčicah user posted image user posted image

Joj, včeraj Tian ni hotel it domov iz vrtca, ker je bil ati doma user posted image Na vsak način je hotel iti k mojim ali pa k mojim starim staršem. Sem ga kr k mojim peljala, ker so mi spotoma user posted image Pol je bil pa vel presrečen, ker je lahko "do teme" ostal user posted image
Sem šla pač sama domov, si za kosilo spekla ribico, moj pa je jedel cornflakes, ker se mu od 5 naštetih jedi nič ni luštalo user posted image user posted image user posted image
Ko sva potem šla k mojim po Tiana, mi je mami dala tri kompletke za novega družinskega člana. Pa mi jih je Tian takoj "zaplenil" in eno majčko oblekel svojmu dojenčku. Tak je bil skben in ga potem še cartal user posted image Resnično upam, da bo s pravim dojenčkom tudi tako ljubezniv in pripravljen pomagat.

Joj, še nekaj vam moram povedat. V vrtcu sem včeraj slučajno izvedela, da naj bi eno od Tianovih vzgojiteljic odpustili - baje kot tehnološki višek. In zdaj jo nadomeščajo razne študentke, ki imajo obvezno prakso.
Jaz pa sem zadnjič spraševala Tiana po Kalini, ker je že od božičnih praznikov nisem več videla (to je ta vzgojiteljica) in je rekel, da je že nekaj časa ni in da je zadnjič prišla v vrtec in dala Mateji (druga vzgojiteljica) lupčka in da je jokala, potem pa je šla. In jaz naivnež sem pač mislila, da ima katero od hčerk bolano in da je pač na bolniški.
Mislim, a starši nimamo pravice izvedeti, da so otroci ostali brez ene vzgojiteljice??? Da zdaj njeno delo flikajo in se menjavajo študentke? Je kdo mogoče pomislil na to, da se otroci na nekoga navadijo in potem pride že spet druga?
Jutri imamo roditeljski sestanek in me prav zanima, če bo kdo kaj zinil user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
2.2.2010 11:47:47   
farina
kak sem zadovoljna da ste tako razposajane.user posted image user posted image glede bolniških, jaz nism, delam kolk lahk,4 ure,sm full čudna pa full nezadovoljna če nekaj ne delam pa če se mi nekaj ne dogaja, edino, tu pa tam me kolk boli,to je verjetn zaradi spreminjanja telesa.
eno vprašanje,so vavstriji potrebščine za otroka cenejše al pa v trstu?

Neposredna povezava do sporočila: 1337
2.2.2010 12:03:36   
barvar
Hojla babike. Sem hitro priletela malo na računalnik, da preverim če ste vse na kupu in če ste kaj pridne. Včeraj vas nisem prišla nič pogledat, ker sem imela dan za nakupovanje user posted image . Tako, da smo domov pripeljali voziček user posted image user posted image user posted image .
Če vas zanima so fotke že v albumu.
Zdaj pa šibam prebrat kaj vse ste včeraj naklofale in vas kasneje malo pokomentiram user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
2.2.2010 12:03:38   
emibu
angel_tian-jst sm tut že velik mami cvidla s tisto torbo oz.nahrbtničkom od nivee kje si jo pa kupila?
Da boš vedela punce tle gor ste super!!user posted image
Glede "rejenja" pa se ne sekiram več ka pa nj nrdim če grejo kile kr gor če se jih ne da ustavt se jih ne da eto bastauser posted image
zakaj pa mali noče domov če je ati doma?user posted image si je mali neki namislu tak k od teje kuser posted image
bom malo poudarla to vprašanje :kaj mislite o nasonexu med nosečnostjo)to je tist za v nos pihat)

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
2.2.2010 12:18:12   
fiška33
Dober dan user posted image

Mene spet malo spanje zafrkava. Potrudim se in vstanem pred 9to, potem pa me spet zmanjka kar na kavču user posted image . Prepričana sem, da me mala potem ne bo več pustila tolko spat, tak da ... mogoče sem pa zaradi nje tak zmatrana, ker porablja tolko moje energije user posted image .

Kati in Teja, upam, da čim prej poštimata vajine mulčke!
Kati, res lep voziček! Jaz bom sicer dala za vse moje stvari toliko, kot ti za voziček, ampak, če si nekaj želiš, si je treba privoščit!
A_T, glede Tiana in očeta.... user posted image . Si gledala kdaj Nanny 911 na TV3? No, tam bi naredili tako, da bi Tian in očka preživela več časa skupaj, šla na igrišče, na sladoled, kupit kako igračo ... Zgleda, da mu Tian ne zaupa in mora to zaupanje pridobiti nazaj user posted image .

Nakupovanje za bejbija.... jst sem pa trenutno ratala že obsedena. Se mi zdi, da se grem trenutno, kaj bi pa danes kupili? user posted image . Prejle mi je že zvonil poštar, računam, da mi je pripeljal sling. Ga bom šla pol na pošto dvignit.
Tiste luštne torbe za otroške pripomočke prodaja tudi nekdo na Bolhi za pol cene, nove, http://www.bolha.com/oglas383274606/hoppop-vecnamenska-torba-za-otroke in jo grem pol kar iskat user posted image - ta črno z beločrnim pokrovom.
Včeraj sem preko bolhe dobila tudi univerzalno mrežo proti komarjem za čez košaro ali prenosno posteljico, da mi ta male na vikendu ne pojejo poleti komarji. Mene imajo izjemno radi, zdaj ko sem starejša se tolažim, da imam verjetno še vedno dobro kri, ko sem bila pa mlajša, je pa tu pa tam padla celo kaka injekcija zaradi hude reakcije. Nazadnje pred dvema letoma. Na sumu imam, da so se primorske tigrice že do sem razpasle user posted image .

Priznanje... Ja, moj bi verjetno tudi letel na socialno, če bi bil sine user posted image . Zdaj pa, ko bo hči.... Ma meni se je izkazalo, da se zadeve, ki se jih ne veselim toliko, bolje izkažejo, kot pa tiste, ki se jih full. Verjamem, da bo čisto zaljubljen vanjo user posted image . Ja, saj mam jaz tudi back up pripravljen. Če očetovstva ne prizna, se bo mala pisala po meni, njega bova pa za preživnino tožle user posted image .

Sabri, kateri letnik sta pa vidva? Jaz sem 76. Moj je tudi 5 let mlajši, tako kot od A_T, pa se mi zdi, da sva kar na isti user posted image kondiciji user posted image . Bivši je bil samo 2 leti mlajši, pa je bil že takrat, ko penzionist user posted image .

Farina, najceneje dobiš otroške potrebščine na http://www.bolha.com/igrace-in-otroska-oprema . To mali tako hitro prerastejo, da je večina stvari skoraj novih, ker se prsijo starši in stari starši .... Razmisi, katere stvari bi ti bilo čisto vseeno, če ti bi jih odstopila kakšna prijateljica, katere pa bi res rada kupila nove. Heh, ja, sej vem, da tudi sama pomagam gospodarski krizi, ampak .... user posted image

Hm, kaj bi pa danes kupili? user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1340
2.2.2010 12:20:13   
m_o_i
evo rozice nazaj user posted image

emibu vzami papir iz skatle Nasonex/a in preberi, kaj pise glede uporabe med nosecnostjo (bi ti jaz to naredla, samo nimam vec nobenega doma). jaz sem to ze omenjala tu gor in mislim, da ga nobena druga majcica ne pozna... al pa stopi do kake lekarne in vprasaj. pa se tole preberi :
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2450710 

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
2.2.2010 12:20:27   
barvar
Najprej Frcefela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Javi nam danes kako si rešla. Upam, da je vse OK.
Emibu jaz imam hude težave z alergijami in drugače uporabljam Nasonex skoraj čez celo leto, zdaj pa mi je zdravnica odsvetovala njegovo uporabo in je rekla naj raje poskusim z Aquamaris (fiziološka raztopina). Če se pa res ne bo dalo preživet pa ga naj uporabim. Tako, da se jaz pomladi letos ne veselim preveč, ker ne vem kako bom zdržala brez tablet proti alergiji, inhalatorjev, pršil za nos user posted image ... Najboljše, da si od astronavtov kak skafander sposodim in se do maja not zaprem user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
2.2.2010 12:29:48   
Angel_Tian
farina - pojma nimam, kako je cenovno v italiji, ker tam še nikoli nič nisem kupovala.  Mi je tako govorno kot po km veliko bliže Avstija.
Pa ti kar delaj, četudi "službeno" 4 ure. Pa po službi doma tudi nena samo lenariš ali? Logično, da se mora skoz nekaj dogajat. Tiste, ki celo nosečnost samo poležavajo doma, škodijo tako sebi kot otroku.

barvar - user posted image user posted image za nakup vozička. Sem si ga pogledala in mi je zelo všeč, pa fajn kompakten se mi zdi. Tudi kolesa so super. Več pa ne bom hvalila, da si ne bi slučajno kakih lušt po novem naredila user posted image

emibu - jaz sem tisti nahrbtnik takrat kupila v Avstriji v DM, ker je bil malo cenejši kot pri nas. Imajo ga pa sigurno v BC (tam sem jih kasneje tudi videla) ali pa Pikapolonici. Meni se zdi dovolj praktičen in previjalno podlogo ima tudi zraven. In težak je toliko, kolikor ga pač nabašeš. Veliko ostalih modernih torb se mi zdi, da že same po sebi prinesejo neko težo, potem pa še vsa krama, ki jo s sabo nosiš... Pa še velik plus (v primerjavi s torbami) mi je ta, da si ga lahko obesiš na oba ramena in ne da težo samo na eni strani nosiš. Sem dovolj zabluzla? user posted image user posted image

Mali pa noče domov, ko je ati doma, ker to pomeni, da je treba najprej za atija poskrbet in šele potem se lahko greva igrat. Pa ker se ati kr nekaj dere in ga krega pa še in še in še (saj sem že pisala o tem, kako naš ati pač ni bil naret za atija)

Glede česarkoli o vpihavanju v nos ali podobne finte - pojma nimam. Mi ne uporabljamo nič za vdihavanje, nič za izpihavanje, nič za čiščenje (no, robčke pa ja user posted image )

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
2.2.2010 12:46:15   
emibu
moi-na useh zdravilih piše pred uporabo se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom..lista pa nimam več ka pa če v lekarno pokličem? bodo vedle?
sicer pa uporabljala sem ga mi je žal ga pa nebom več...sm jezna zrd teh zdraviluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1344
2.2.2010 12:50:20   
farina
vem ja, kak je s tem nakupovanjem, mogoč bom pa šla vseen v avstrijo pogledat, tak mal na izlet...
glede zdravil, jaz vprašam v lekarni, pa mi vedno svetujejo kaj je boljše.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
2.2.2010 12:58:46   
Angel_Tian
fiška33 - kaj pa počneš na kavču, ko se vstaneš? user posted image user posted image Pa ne, da si greš tja oddahnit od spanja user posted image

Te oddaje z varuškami sem sicer že zasledila, nisem si pa nikoli uspela kakšne konkretno pogledat. Verjamem, da bi Tianu koristilo, če bi se moj več družil z njim, ampak če ati nima volje in pravega interesa - pod prisilo se mi zdi pa neumno. Jaz mojemu tak ves čas trobim, da si je za tako stanje sam kriv. Ne ljubi se mu igrat z njim, ma kaki, da bi šla onadva sama na sprehod ali kako igrišče. Da bi mu kdaj zvečer kako pravljico prebral? Pa seveda. Moj raje TV gleda in se buni, če sva preglasna... Lahko brez kakega pretiranega obtoževanja rečem, da je totalno zafural teh 3,5 let. In logično, da se je v tem času tudi Tian navadil biti brez njega. Žalostno, da je tako, ampak mu z malim v tem času nisva prišla "do živega".
Zato sem toliko bolj vesela za vse vas, ki imate dovolj zrele fante (može) in da so ali pa še bodo atijo kot se šika. Moj je tudi svašta obljubljal in govoril kaj in kako bo... resnica zdaj je čisto nasprotje. Evo, zdaj bo dobil še eno možnost, da se dokaže (čeprav jaz sama pri sebi bolj mislim, da se bo končalo tako kot pri Tianu).

Dovolj za danes o tem user posted image

Ti pa kar ne skrbi za atija, bo vsekakor čisto zaljubljen v svojo hčerkico.

Kje si pa bila toliko časa m_o_i? user posted image user posted image user posted image Računalnik imaš ekstra doma, ti pa čisto tiho in mirno celo dopoldne user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
2.2.2010 12:59:33   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

k_a_t_i
Za voziček pa vsaj tolko pazi, da ne boš za bebiko pol še enga mogla kupit user posted image user posted image user posted image

Bolj me skrbi za vrata in vogale user posted image user posted image user posted image

Sicer pa - mene bi tud pogrelo, če mi ne bi nihče povedal, da so sinu zamenjali vzgojiteljico user posted image . Po možnosti še kaka takšno, ki jo je oboževal.

Nahrbtnik/torba - ne bom kupila. Je moj enega privlekel iz NT konference 3 leta nazaj in mi je super! Ma milijon predalčkov pa še dovolj velik je.

Nasonex - nimam pojma. Tudi jst raje piham ven user posted image . Tamalem pa zlijem fiziološko v eno nosnico pa priteče čez drugo ven - pri svojih skoraj 3h letih se mu zdi pihniti iz nosa prezapleteno user posted image .

Barvar, sem spregledala - keri voziček si nabavla?

Fiška33 - kompenziram s tem, da drugega nič ne rabim user posted image . Mela bi pa vse, to pa ja! Mam še 3 večje stvari na seznamu za kupit - ampak to bom "potalala" med tiste, ki želijo nekaj kupit pa ne vejo kaj user posted image - eno stvar bo od mojga kolektiv (baby phone), eno moj kolektiv (vrtiljak za nad posteljico) in eno dedi (kengurujček). Pol so pa še malenkosti, ki pridejo naročene še sestrci, svakinji, ipd. - če bo kdo vprašal - sicer pa kupimo sami.
Aha, tako torbo sem pa jst tud gledala, samo se mi ne zdi praktična - namreč če bi imela not sok v tetrapaku in stekleničke, ni varjante, da dam pol gor tamalga sedet. Da bi pa vedno vse ven zložila, mi je pa tud mimo (in verjetno pol tudi ni dovolj visoka za sedet user posted image ).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 1347
2.2.2010 13:05:14   
barvar
Naš voziček je Implast Clipper. Sva zelo zadovoljna. Edino lupinice nisva kupla zraven, ker ne gre na isofix, sicer sva pa Peg Peregotovo dobila, pa bo tudi OK. Jaz grem pa zdaj na sončka, pa vas pridem še pol malo pogledat. Pa pridne bodite med tem ko me ni user posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
2.2.2010 13:19:07   
bela vrtnica
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

bom malo poudarla to vprašanje :kaj mislite o nasonexu med nosečnostjo)to je tist za v nos pihat)

Jaz sem pred novim letom bila tud kr bolana in celo vnetje sinusov sem imela. Ker mi fiziološka ni nič pomagala, ker res nisem mogla dihat sem si z Operilom špricala pa je bilo bolje (no vsaj zaspala sem lahko). Sem to omenila zdravniku na kontroli in je rekel, da so res prvi trije meseci tisti, ko bi se naj nosečnice izogibale raznim zdravilom oz. takrat so možne posledice, kasneje pa ni tako strašno, če posežeš po kapljicah. Ta Nasonex ne poznam, ampak predvidevam da so učinki enaki.
Je pa res, da teh kapljic ni priporočljivo jemati več kot 3 dni, ker zelo sušijo sluznico (tudi v nenosečem stanju).
Tako da vse v mejah normale in bo ok.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
2.2.2010 13:26:54   
Angel_Tian
k_a_t_i - ja, vzgojiteljica je bila fajna. In celo po prvi izobrazbi slavistka user posted image
Tianu je sicer bolj ali manj vseeno, ker se z vsakim razume, če se mu le malo posveti. Meni pa je te ženske žal. Na začetku mi je sicer precej strogo delovala, ampak se je izkazala kot super. Pa še zelo kreativni tip je bila.
Res me jezik srbi za jutrišnji sestanek. Ker če nihče nič ne bo omenil, bodo imeli čast spoznati, da tudi kaka nosečnica zna bit tečna user posted image user posted image

Tole okrog nakupov si pa ti pametno storila user posted image user posted image user posted image Lepo si porazdelila zadevce, ki jih še potrebuješ user posted image

barvar - uživaj na sončku, me smo pa tak stalno pridne user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?