Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
A mi lahko katera pomaga...? Imam pretečen (7dni) sadni jogurt različnih okusov in me zanima, če katera iz tega vseeno kaj spacka in kako... Slišala sem, da ni nič hudega, če je par dni čez rok-se ga lahko vseeno uporabi... Pa da ne bi bilo cel kup priprav in sestavin. Hvala in lep pozdrav!
če ni napihnjen, ne smrdi in nima čudnega okusa potem ga brez nadaljnega uporabi. za katerkoli pecivo, muffine,... za točne recepte nej pa kera druga pomaga
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
Če je jogurt čez rok,ga lahko še vedno termično uporabiš.Samo jesti ga pa ne smete. Lahko narediš strjenko,maffine,ocvrte miške,.. Samo.če se je pa napihnu ga bi pa jaz na tvojem mestu stran vrgla.
Evo, punce, zrihtala Hvala za nasvete in recepte. Jogurt ni bil napihnjen in ni smrdel, tako da sem ga kar uporabila. Kupila sem ga pa 2dni pred potekom roka...trapa sploh nisem pogledala roka, ampak sem tiste cene in količine lovila (preveč izbire, ni kaj). Sem pa naredila "leno babo", ker se mi ne da ukvarjat z želatino...je pa pocen, hitr narejen, dobr in simpl
Ali ste pripravljeni dati svojega otroka v zasebni vrtec in koliko ste pripravljeni odšteti za vrtec otroka prve starostne skupine?
- Mojega otroka ne želim dati v zasebni vrtec (39%) - Za varstvo otroka v prvi starostni sem pripravljen odšteti med 100-200€ (33%) - Za varstvo otroka v prvi starostni sem pripravljen odšteti med 200-300€ (20%) - Za varstvo otroka v prvi starostni sem pripravljen odšteti med 300-350€ (5%) - Za varstvo otroka v prvi starostni sem pripravljen odšteti več kot 350€ (4%)
Število vseh glasov: 256
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!