|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 18:11:41   
Anonimen
bi te pa prav rada vidla, kako te 30 kilsko drobno puncko mauzajo trije 60 kilasi, pa kako bi jih ti oribala nazaj!


Deklice ali dekleta v sedmem razredu imajo povprečno 30 kg user posted image user posted image  V povprečju takrat deklice in dekleta fante že prehitevajo v rasti. Kako me moj ded nariba user posted image user posted image user posted image ? Ne bi....da ne bo ljubosumja user posted image user posted image user posted image .Kako midva naribava hčerko? Da je veselje pri hiši user posted image user posted image user posted image . Ubogi otroci, še pošteno naribat se ne znajo in ne smejo več. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 18:16:07   
Anonimen
ce stejes ti fajn in zabavno ribanje s posledicami telesnih poskodb(kar odrgnjeno in krvavo lice vsekakor je) za hec in igro...pol ok, svaka ti cast!
samo, ko ti bo en dedec-bog ne daj- posilil hcer(ce jo imas) ali pa jo pretepel do krvavega. mu bos ploskala????
punca se ni bla sposobna branit....jebi ga....tako pride!user posted image


ce pa ti enacis kepanje in mauzanje z zabavo na snegu z svojim mozem, pa imas problem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 18:16:55   
Anonimen
aja, pa tud se ma 60 kil, se tezko brani pred tremi 30 kilasi....kaj pravisuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 18:30:25   
Anonimen
punca se ni bla sposobna branit....jebi ga....tako pride!user posted image


Pride, pride, pri over protective starših user posted image user posted image user posted image . Se vleče, zna se zvlečt, v puberteto in odraslo obdobje.
Naj se nauči branit z igro (ki prija vsem, česar over protective starši niso sposobni razumeti in sprejeti, ko deklice in dekleta pridejo na prag pubertete), ne s špecanjem staršev (anonimko user posted image ) v šoli. Razumem prestrašene starše, ki s špecanjem zdravijo svoje travme (niz odgovor v prvem delu); za otroka s tem ne naredijo nič, samo strah prenašajo v generacijo naprej. Garantiram ti, da jih punce SAMO ENKRAT kolektivno naribajo nazaj in jih fantje ne bodo nikoli več. Še glavne frajerke bodo user posted image user posted image user posted image . Samo to prestrašeni starši težko razumejo, vidijo samo tisto prasko na obrazu, in GROZA!!!!!!! kri, konec sveta. Ste klicali rešilca, policijo, če je bil otrok tako ogrožen? Pojdite v šolo, naučite otroka (deklice), da je najboljša obramba špecanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 18:32:26   
ajsek

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
Kako midva naribava hčerko? Da je veselje pri hiši user posted image user posted image user posted image .


Ti pa si eno nedojemljivo bitje. Točno v tem je problem, tukaj ni bilo veselja. Oziroma je bilo, enostransko.
Verjetno vidva otroka doma ne mavžata, če joka zraven in ga boli. Vsaj upam, da tu ne furata filozofije, da naj se mali pač brani, če mu kaj ne paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 18:35:08   
Anonimen
Verjetno vidva otroka doma ne mavžata, če joka zraven in ga boli.

itak, da ga. ce ga pa ne, pa negira samo sebe! se bo otok naucil branit!user posted image

(odgovor članu ajsek)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 18:54:06   
Anonimen
Ti pa si eno nedojemljivo bitje. Točno v tem je problem, tukaj ni bilo veselja. Oziroma je bilo, enostransko.
Verjetno vidva otroka doma ne mavžata, če joka zraven in ga boli. Vsaj upam, da tu ne furata filozofije, da naj se mali pač brani, če mu kaj ne paše.


Hvala za kompliment user posted image user posted image . Lepo vidijo tvoje oči.
Žgečkam in ribam jo tako, da cvili, ZELO cvili zraven, in zelo se smejem, in vsi cvilimo. Groza, ne? Zaradi takšnih mater so sirote na Haitiju user posted image user posted image user posted image  . Rešena je huda enigma. Učiva jo, da telo tudi boli, ker jo to hočeva naučiti. Narobe? Tudi prav. Naučili so me tako in po svetu hodim svobodna in brez strahu, da me bo kdo "naribal". Over protective starši potlačijo vse, potlačijo nagone po ribanju, potlačijo občutek za bolečino (to je GROZNOuser posted image ), bolečina ne sme obstajati user posted image user posted image , ker je otrok takoj ogrožen. Bolečino kot nekaj temeljnega v človeku negirajo, ne sme priti, ne sme obstajati. Otrok se ne nauči delati z njo in ne zna z njo delati v odrasli dobi. Je sploh imel možnost izkusiti jo in se ji upreti? Ne, tega mu ne dopustimo. Over in over protective za citiram rahlo kri. Groza, rahla kri, zaščitimo otroka over in over in over again. Učenje gre v nasprotno smer-naribaj me tako, da bo bolelo ravno prav in žgečkalo ravno prav, da se bova še hotela igrati.
Kaj bom nosila v sebi in na sebi? Rano na licu ali strah, da se ne znam braniti? To odpade, mami je tu, da me reši.

(odgovor članu ajsek)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 18:59:12   
Anonimen
o faaaaaaaaaaaaaaak!!!!!
milionarka, vidva ucita svojega otroka, da telo boli?????
in ocitno na zelo nazoren nacin!!!!!!
jaz se pa mnenja, da je cisto dovolj priloznosti, da se otrok sam po svojih izkusnjah nauci, da telo tud boli!!!!!!
ne vem no....mene ni noben ucil, da telo tud boli, pa kar nekako vem, da vcasih boli.......
mater, pa js sem genij!!!!

sploh nisem cloveK, KI obsojam ljudi in jih ne kRITIZIRAM...
samo ti se mi gnusis!!!!
svojega otroka ucis, da telo boli????????OMFG!!!!!!
ko da ne bo imel priloznosti tega sam izkusit!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 21.1.2010 19:00:39 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 19:09:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

mater, pa js sem genij!!!!


O tem ni dvoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 19:31:37   
hanna1
Takole sem bolj hitro prebrala odzive na zanimivo vprašanje in se kar malo zamislila...kako je kaj to v našem malo manjšem kraju,kjer se ljudje kar dost poznajo med sabo...in imam sina,ki hodi v 9 razred in je bolj take nežne sorte....po meniuser posted image ...in sem ga malo sedaj vprašala,ali se kaj podobnega dogaja tud pri njih,pa pravi,da nihče ne izstopa z kakšnimi nasilnimi izpadi...no je že prišel pobunkan,pa šepajoč iz šole,ampak je rekel,da so se pač malo zboksali in je bila kakšna batina malo pretrda,pa so se takoj pobotali....otroci so z svojim obnašanjem odraz vzgoje nas staršev in čisto preprečit se vsega ne more,kako se pa konča kakšno obračunavanje,pa smo mi dolžni naše malo večje junake naučit tudi odgovornosti,da ne bom jaz odgovarjala za nekaj,kar narobe naredi,ampak naj sam...ne bom več nakladala v tejs meri,bi pa povedala svojo lastno izkušnjo iz šole,ker sem bila doma s kmetije in starši za naša oblačila niso namenili skoraj ne ficka in večkrat sem se jokala naskrivaj,ker so me zasmehovali,enkrat mi je sošolka slekla krilo,tako na zapenjanje spredaj in sovražila sem bit oblečena v krila,ampak doma jih to ni zanimalo,ker se nikol nismo pogovarjali in nikol si nisem upala svojih strahov in želja zaupat mami---ker ni imela nikol časa,je bilo preveč dela na kmetiji.Zato meni sedaj veliko pomeni to,da se skušam čim več in čimbolj sproščeno pogovarjat z sinom---je veliko tega,ker je tud dislektik in ima še dodatne specifične težave,ampak sem vesela,da so ga sošolci sprejeli takšnega kot je in se nikol ni nad nobenim pritoževal,pa je bolj drobne postave...........pa še en dogodek iz srednje šole,ki me še po toliko letih straši tud v sanjah,pa si ga nisem upala povedat staršem,ker me je bilo sram...da me je v 4 letniku profesor otipaval in božal po zadnji plati,potem ko mi je ukazal,da stojim poleg njega,mi sledil na hodnikih in me med spraševanjem tako gledal nepremično,da sem se skoraj polulala...bil je star in ves naguban,pa vendar še zdaj čutim njegov dotik..to JE spolno nasilje,ampak jaz si tega nisem upala povedat...in se še pogosto kje to dogaja in tega nikomur ne privoščim,zato pa se pogovarjam tud o tem z svojim otrokom in se bom tud s punčko,ko bo večja in prav gotovo jima v ne bom rekla,da lažeta,če mi bo kateri od njiju(bognedaj,da se to zgodi)kdaj potožil,da je bil nadlegovan..tako ali drugače...otroci morajo vedet,da nam lahko vedno zaupajo in da smo mi jim vedno pripravljeni stati ob strani...tako bodo zrasli v odgovorne ljudi,ki bodo mogoče kdaj kasneje tudi odgovorno vzgajali svoje otroke...da pa smo po karakterjih in po fizičnih sposobnostih različni,je pa itak zakon narave...ampak važno je,kaj je v glavi,ne kaj je v pestehuser posted image

_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 19:33:34   
blaža
ne štekam kako se eni norčujejo iz drugih , ko je najmanj potrebno.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 19:36:08   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ne štekam kako se eni norčujejo iz drugih , ko je najmanj potrebno.
a je to namenjeno našim najstnikom ali njhovim mamicamuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 19:38:12   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jaz se pa mnenja, da je cisto dovolj priloznosti, da se otrok sam po svojih izkusnjah nauci, da telo tud boli!!!!!!
ne vem no....mene ni noben ucil, da telo tud boli, pa kar nekako vem, da vcasih boli.......




_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 19:49:26   
bumerang
O, Repka je pa obogatela.
A si zadela na lotu? Pa samo milijon?

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 19:51:09   
Anonimen
bumerang,pano to repka, nouser posted image

men se zdi, da si mim usekalauser posted image

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 19:52:26   
Anonimen
ceprav, zdaj vidim, da mora bit reinkranacija.....24 postov!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 19:52:59   
ajsek

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
Bolečino kot nekaj temeljnega v človeku negirajo, ne sme priti, ne sme obstajati. Otrok se ne nauči delati z njo in ne zna z njo delati v odrasli dobi. Je sploh imel možnost izkusiti jo in se ji upreti?


Kakšen bulšit. Punca iz osnovnega posta je izkusila bolečino. In tudi uprla se ji je tako, da je poiskala pomoč. Ker predvidevam, da deklica ni stokilska omara (kot so očitno nekatere, ki so v tej temi glasne, kako bi se trem fantom postavile po robu), je to mnogo pametneje, kot če bi poskusila fizično obračunat z njimi.

In še vedno ne razumeš. Vi se doma vsi hočete igrat. Tvoja hči rada vidi, da jo ti žgečkaš. Ta punca pa ni hotela bit omavžana. Tu ni šlo za kepanje med prijatelji, napadli so jo. Ona se ni hotela mavžat, ni cvilila od veselja, ampak je jokala od bolečine in ponižanja. Kako lahko ne vidiš razlike?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 20:18:41   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
ceprav, zdaj vidim, da mora bit reinkranacija.....24 postov!user posted image


o, šajze, tole je pa spooky - mogoče je pa res?! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 20:21:12   
oka
Ampak meni pa ni nobena na vprašanje odgovorila. Kaj bi bilo, če bi bil eden izmed teh ribarjev vaš sin? To velja za tiste, ki mislijo da je smešno, da gre starš zaradi takih zadev v šolo.



< Sporočilo je popravil oka -- 21.1.2010 20:26:49 >

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 20:25:03   
Anonimen
mam 2 sina in 1 hcer....in iskreno upam, da mi zarad pdobnih reci ne bo treba v solo!

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 20:27:51   
oka
Pa miška ne ti. Milijonarkin odgovor me zanima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 20:29:28   
Anonimen
ja oka....jst sem bla samo medklic.
miljonarka pa samo provucira in pozornost isce, ce se mene vprasa

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 20:34:27   
oka
Provocira miška, provocira, na pa provucira. Provokatorka, ne provukatorka.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 20:37:17   
Anonimen
ok oka....provocira!


sem 3x prebrala, kaj si hotla opvedatuser posted image
aja, povedat!user posted image

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: kaj bi ve storile ?
21.1.2010 20:38:07   
Anonimen
pa ti si se tud zmotila, da ves!user posted image



user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




Katero ime izbrati?
kimica86

Ne moremo se odločiti.. Pomoč bi prav prišla..

Alina (63%)

Luna (19%)

Aria (18%)


Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!