|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tunizija
14.2.2010 13:22:31   
travica

IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost

Saj sem sama že čekirala in skoraj diplomirala iz ponudb po internetu pa se mi zdi, da ni glih pravega odziva s strani agencij, če povprašuješ po netu.

Hvala in lp


jaz bi pa samo eno malenkost v bran agencijam napisala: po mailu je res težko svetovat, ker ne vejo, kakšne preference imate pri dopustu: velik hotelski kompleks ali manjši hotel, hotel ob plaži, ali z bazeni ali z veliko tobogani, pijača 24 ur, ali je dovolj do 22.00, kratek transfer do hotela, ali vas bo motil hrup letal, slovenska animacija, možnosti izletov,... v glavnem ogromno je stvari, ki odločajo o izbiri hotela in tu se je najlažje dogovorit osebno.

(odgovor članu moja malenkost)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Tunizija
15.2.2010 9:58:11   
moja malenkost
travica, saj pregledaš ponudbe na internetu in potem pošlješ povpraševanje za točno določene hotele, ki te pač zanimajo. Oni naj bi samo poslali kompleten končni izračun in odgovorili na kakšno vprašanje ali dve glede izbranega hotela.

Sem bila letos namreč totalno razočarana nad firstminute.si. Sem jim poslala povpraševanje za ene 4 hotele, pa mi niso nič poslali....pa jih pokličem in kaj mi je dečko na drugi strani odgovoril......imamo evidenco, da ste lansko leto tudi samo povpraševali, na koncu pa se niste odločili za nas, tako da vam letos ne bomo poslali ponudb.....mislim halo, in to je konkurenca....verjetno že niso bili najcenejši lansko leto, če se pač nismo odločili za njih....so se mi res ful zamerili.  

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Tunizija
15.2.2010 12:16:12   
travica

IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost

travica, saj pregledaš ponudbe na internetu in potem pošlješ povpraševanje za točno določene hotele, ki te pač zanimajo. Oni naj bi samo poslali kompleten končni izračun in odgovorili na kakšno vprašanje ali dve glede izbranega hotela.




aja, to pa je drugo
takšnega odnosa pa tudi jaz ne toleriram. Če te že sedaj ignorirajo, ko jim želiš denar tja prinest, kako te bodo šele, če z letovanjem ne boš zadovoljna in boš imela reklamacijo.

(odgovor članu moja malenkost)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Tunizija
16.2.2010 14:56:56   
janin
Mi smo bil dve leti nazaj na Djerbi v Club Magic Life Penelope Beach Imperial (mesec oktober) in je bilo user posted image .
Hotel res super-sobe zelo komfortne in čiste, osebje zelo prijazno in ustrežljivo, hrana odlična. Naša user posted image (10 mesecev) je najbolj uživala na večernih animacija....Vedno se je kaj dogajalo. Plaža enkratna, veliko vodnih športov, ...itd
Skratka vse user posted image - potovali smo z agencijo Sonček 

(odgovor članu moja malenkost)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Tunizija
25.2.2010 18:10:27   
britab
Živijo!
Tudi naša družinica letos potuje na Djerbo - hotel djerba sun 3*in pol.....gremo pa s 5-letnico in 8-mesečno punčko....glede na komentarje tistih, ki so še bili v tem hotelu (tripadvisor, ostali forumi), je hotel primeren tudi za malčka - seveda z določenimi prilagoditvami.....mislim, da nam ne bo žal...gremo pa konec maja-začetek junija....

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Tunizija
26.2.2010 12:39:05   
latris
Tudi mi smo bili lani oktobra v Djerba sun clubu. Imeli smo tudi nekaj Slovenske animacije, ker je bilo že po sezoni in smo bili zelo zadovoljni. Edino glede hrane bi bilo bolje če bi imel hotel vsaj 4*, je rekel predstavnik od agencije, da se to kar pozna. Bili smo 14 dni in zadnji teden nas je začelo malo šraufat. Jedli pa smo vse, tudi sadje in solate.

(odgovor članu britab)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Najbolj pomembno pri izbiri počitnic
Ko izbiramo destinacijo za poletni dopust, razmišljamo o večih stvareh: kako daleč je plaža, pa senca, pa cena ... Ringa...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?