rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Sej baje občasno da tudi kakega stotaka mojmu tko da jest (kao) ne vem (pa ne zaradi mene, ampak zaradi njenega moža) - takrat k dela fuuuuuuuuuuuuuul nadur. Kar se pa tiče jamranja je pa moj isti kt jest - raj stradat kot pa prosit Trenutno nam nič ne manjka. Je pa dala 2000 še za avto ... sej ne morm rečt, da ne da, sam jest pa večkrat živčenga fašm, k hoče skoz dajat (predvsem cune ). Zdej si pa predstavljaj kak to je v 2 sobnem stanovanju. Hmmmm, noro, res! Meni gre tudi na živce, če mi prinesejo cunje, ker so po možnosti še daleč od mojega okusa. Moja mama vsaj vpraša, kaj mi je všeč, njegovi pa samo dostavijo. So enkrat prinesli dvoje hlače za Nejo, da jih bo imela za v peskovnik. Ma, men so tolk grda, da jih še za v pesek ne oblečem, ampak lepo čakajo v omari, da jih požrejo molji. molji - ta je pa dobra Pa ja. Men gre to res na živce. Najhuj je, ko vsi nosjo neke srajčke pa kavbojke tok malim otrokom. Bi jih najraj mal kozjih molitvic naučila. Pa sem takrat ne dolg nazaj na veliko razlaga, da mi2 ne bova kupvala takih zadev, ker je to sam mučenje otroka. Ne, ona gre direkt to kupit. Ugan kolkrat je blo nošeno???? Niti 1x - no, razen kavbojk, ki so bile pa nošene sam pri njej in nikjer, pa še ful so bile mehke. To ji nekak še oprostim, sam srajce pa ... Jest jih ne nosm, ker jih ne maram, pa jih bom mojmu otroku turila????