Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. No ampak ta čas ti bo pa hito minil. Če tako pogledaš imaš pred sabo samo še 3 tedne
. Sem ti kar malo fouš, hehe. 
Da ne govorim, da je močen ko bik. Odpira ta velike predale, kjer mamo spravljene flaše, pa mlek (predal pa nabito poln). To je pa to, če maš vrtnarja za partnerja
. Tale porodniška ima res čudežne učinke
Sem se prej zmislila, da bi naredila miške in sva hitro z Nejo naredile testo in jih spekle. Mmmmmm, kako to sede....
naj bi imela že 2200 g in po UZ kaže rok na 12.3. upam da bo res tako
! In sem šele prejle pevič pogledala forum, škoda, bi se vam drugače z veseljem dopoldne pridružila na kavici Rozca, Plamen pa girl79, tko da naslednjič bi tudi jaz če me vzamete
.
.
je tudi z ritko obrnjen dol. Naslednji teden ko grem na kontrolo bom videla če se slučajno obrnil, če ne mene tudi čaka CR. Rajši da greš na CR kot da bi morala rojevat na ritko v tvojem primeru še posebej. Samo glavo gor in sprejmi kar ti je sojeno in ti bo lažje, verjemi mi. Ker če boš kontra šla temu ali negativno mislila tako se ti bo zgodilo, raje sprejmi tako kot je pa ti bo lažje, jz sem tudi tako naredila in še ne veš eni
. Še prenočišče bi ti ponudila!