Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen Hello! Evo mene, sem doma. Zdaj pa čakamo, da nam čimprej odobrijo PGD in da ne bodo hotli ne vem koliko dopolnitev naši občinarji. Držite pestke, da bo naslednji že v novi hiški . Z rožco in girl bile na čveku, prav luštno . Malemu sem v Iani kupila vrtiljak za nad posteljico, imajo znižano 60% nekatere izdelke in je bilo tudi to za 10 eur, ker so drugače kar dragi. Rožcin Vid je dal oceno, da je igračka super . Drgač pa rožca od kar je uradno na porodniški čist drugač zgleda, še bolj super kot prej . Tale porodniška ima res čudežne učinke ! večerjanje - ponavadi kosiva okoli 17h in potem zvečer nisem vedno nekaj posebno lačna. Zadiši mi kako jajce na uč na zaseki ali pa si zmiksava banane in pomaranče, kako grozdje, jogurt ali pa sšečem kake žepke od Pečjaka. Nora sem namreč na listnato testo, mljaaaask. To je zdaj kak mesec in pole, prej pa sem bila skoz na kruhu, maslu, marmeladi,... Mi drugo ni pasalo. Sem pa na +8. No, zdajle se pa ravno bašem z drugim kosom kruha z Nutelco strije - še nimam, zgleda čmrlika, da je tvoja formula uspešna, ker tudi mene moj vsak večer zmasira po vseh treh balončkih in se obnese , no do sedaj se je in upam, da tudi še naprej . Imam pa mandljevo olje od Kneippa. Tale sonček je res carski, se je prav pasalo sprehajati. Zdajle pa počasi k štedilniku, porovo juhico in piščančka pa rižka. Za četrtek punce velja ob 17h v Zvezdi BTC? Kera pride? bravo za lubije..... ja sta pri nama tud še ona dva druga ( pri meni hriba) v igri... zmagale sva! NUTELLA? grrrr. že šibam, aja jaz jo bom brez kruha, kr z vleko žlico
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|