lucika
|
a sem se že kaj oglasila danes? saj ne vem...mislila sem se... pri nas lepo sonček sije, bi si človek kr ležalnik naštimal na sonce:) nekaj me nos jezi. mi ga je zaprlo nekje na sredini, pa ne gre ne ven in ne not, niti kapljice ne primejo. saj ni panike, je pa tečno... danes zjutraj sem namesto spanja,se lotila nosečniških revij. in v eni piše, da ko se otrok pripravlja na porod, se obrne z hrbtom proti trebuhu, torej gleda nazaj v hrbtenico. te je že moja teorija prava, ko skoraj nič ne čutim brcik zadnje tri dni...sicer pa, itak imam v četrtek pregled, komaj že čakam... imamo pa zdaj prav koledar z napisanimi zadevami, ma, vsak dan nekaj. sicer se mi zdi, da bi teoretično lahko tudi sama kam šla, a po drugi strani sem komot, me vedno moj pelje...a je šlo, ko je bilo enkrat na mesec, zdaj pa bo kr pogosto, pa še za malega imamo zobarja in sistematskega...sicer pa, saj se morajo v službi navadit, naenkrat ga pa sploh ne bo, ko bo na očetovskem ostal...se tolažim... imam le 40 km do ginekologa, pa že pred nosečnostjo nisem veliko vozila, torej sem zdaj drveča nevarnost na cesti...
|