Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: girl79 meni se tudi mleko še nič ne dela, no upam da se bo začelo, ko bo čas za to.... ej, v domžalah pa še vedno nič sončka , na štajerskem je pa bojda brez oblačka... Girl, zdej se sonček tudi pri nas že kaže Kar se pa mleka tiče .... punce, vas bom vse čez kolena pa po nagi riti Ne govorte, da ga nimate!!!!! Ko sem Tjašo klicala v petek je tudi ona potarnala, da nima mleka, pa sem jo prec na realna tla postavla - mleko se začne nekako "izločat" približno 3 dni po porodu (no, enim tudi že prej, sam to ne pomeni, da bodo mele več mleka - to lahka sam pomen, da so dihtunge popustile ) No, zdej se pa Tjaša in Urban lepo že dojita, tak da ne paničarte do pol leta po porodu Upam, da se boste s tem postom mal pomirile Sam je res. Ker če imaš ti CR, otroka pa na int. negi, te pošljejo v laktarij šele 3 dni po operaciji in nič prej, ker se šele nekako takrat začne delat mleko. TOREJ - NI PANIKE, JE REKU ŠVEJK Saj nobena ne pravi, da GA NIMA! Pravimo samo, da se enim že mlezivo pojavlja, enim že mlekec pušča, večini pa nič od tega. To je pa kar razlika.