zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Zoey, a ti pa kar v P? Pa saj je bolje, da se greš pokazat, kot bi bilo kaj brez veze narobe. Kolik si pa imela največ pritiska? Jaz sem ga imela včeraj pri G 145/85, pa mi je v knjižico napisal 140/80. Nimam pojma, zakaj. Tudi jaz sem mu omenila vrtoglavico, pa mi je rekel, da ni nujno, da je to od nosečnosti in da bomo vzroke za to ugotavljali po porodu. A je bil ta G, ki te je danes obravnaval bolj velik in s temnimi lasmi, vmes pa že sive? Ker je čisto možno, da si naletela na mojega G, ki gre v torek popoldne na delo v PO, potem je tam še ponoči in možno, da je tudi v sredo na prvi viziti. Največ sem imela 146/84, ma počutila sem se pa ful bedno. Sej zdaj tudi ne cvetim (razen v mozolje), ampak je bolje. Včeraj pop. je bil dr. K, sam še niso listov od sprejema dol dostavili, pa se ni nič z mano ukvarjal. Je pa to model, ki je v MŠ govoril, da moramo pojest 3 jajca na dan, pa spit pol litra mleka, pa veliko školjk in lupinarjev pojest Pa hude diase pa prosojnice je imel, tam iz 70., 80.ih Sem se takrat narežala kot pečena mačka Ponoči ni nobenega prineslo mimo. Danes je bil pa dr. T, ta je pa tud model. Nas je hitr vse domov pošibal. Kateri je zdaj tvoj? Jaz ne bi nobenega od teh 2
|