Jessy
|
Jaz sem že s pregleda! Sva se malce bolj natančno pogovorila o mojem porodu. Danes sem ga vprašala, koliko je zdaj velik otrok, pa je rekel, da ga mora izmeriti in se ga je celo lotil. Natehtal je 3 kg, ob tem pa že začel nekaj jamrati, da bo tokratni porod verjetno enak prvemu, torej CR, ker če bo otrok imel 3,5 kg, se noben ne bo šel poroda, ker maternice ne smejo do konca forsirat, ker je bila že rezana. Fora je pa v tem, da ta moj G misli, da sem prvič pač že rojevala in ker porod ni napredoval, sem imela CR. On ne ve, da sem se jaz mimo njega zmenila za CR in da poroda sploh nisem probala. Bom molčala še naprej. V glavnem....če bi porod lepo napredoval, potem bom pač lahko rodila, drugače pa CR. Potem mi je pa še rekel, da glede na to, da so se vsi UZ vedno ujemali z datumom 8.3., naj ne računam, da se bo kaj prej začelo dogajati in se ne bi smelo niti pozneje. Da bi moralo biti kar ob roku. Me zanima, kolk bo resnice na tem. Naslednji teden imam CTG, 23.2. Zdaj pa greva z Nejo na kosilo k mojim. Neja je zaenkrat kar vredu, mi je pa prej razbila živosrebrni termometer, tako da grem zdaj še enega kupit, ker mi je najbolj zanesljiv.