zoey
|
Helou! Jaz sem imela spet športni dan in sem ob prihodu domov padla dol, eno kitico odspala, skuhala, pojedla še 2 flancata, zdaj pa prihajam k sebi. Sem šla zjutraj v Lj, do odvetnice, ker sem imela pred 3 leti prometno nesrečo, me je en eshol napiču od zadaj in se še zdaj bockamo zaradi poškodb oz. se bomo šele začeli Odličen tajming, ni kaj. Drug teden je 1. obravnava, upam, da grem prej rodit Se mi res ne da ubadat s tem ... Potem sva pa z šibala v Po na posvet, pa so me kar na CTG dal, je še mir, potem sva pa celo večnost čakala dr. Me., ampak se je splačalo, ker je totalen car. Se mu je kar meglilo, ko je videl kake (ne)preglede sem imela in je rekel, naj grem v torek še k svojemu G na pregled, pol v sredo pa pridem v Po, da me oni ornk pogledajo in da naredimo plan poroda. je bil čist navdušen nad njim, no jaz pa tudi Sicer mi je naročil, da se moram ful pazit zdaj, da ne bi zbolela, ampak po moje grem lahko v maškare Jessy, kam gremo??? Sonček - po moje je še prekmal za sterilizacijo, lahko pa povadiš, pa pol ko boš rabla še 1x izvedeš
|