|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
3.2.2010 17:21:23   
3Sonček3
Pri meni niso zgledali kot koščki, ampak se je pa nrdila vsake tolko kakšna zares dolga, sluzasta kepica, tut sama sm probala "iz kakšnega testa" je to in ni blo nč trdo, se pa ni dalo npr. razpolovit, se je vleklo kr u eno. Js bi na tvojem mestu tole omenla G, sej zgubit nimaš kej.
Pri meni so (do user posted image ) menstruacije trajale tut zlo dolgo. Prvi dan je biu tut pr men mal rjavkast izcedek tko da sm vedla da se je začelo, pol se je pa ulilo in trajalo tut do 5 dni (močna krvavitev), pol pa še par dni krvi za vzorc, lih tolk da sm mogla vložke met. Menstrualne krče sm pa tut js mela za ponoret, učasih tut ustat nism mogla. Bomo vidli če se bo tut pr men po porodu tole umirilo.


< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 3.2.2010 17:24:57 >


_____________________________

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu jana)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
3.2.2010 21:08:23   
jana
Tablete Cerazette so kontracepcijske tablete, ki vsebujejo samo en hormon (nevem kateri).Primirne so tudi za doječe mamice. Meni jih je predpisal za pol leta,jemlješ jih pa neprekinjeno .ko končaš eno škatlo začneš takoj z novo.Menstruacija pa naj bi povsem izostala,lahko se pojavijo le rahle vmesne krvavitve. (tako mi je rekel moj gin.)Glede na to da imam sedaj zelo redne menstruacije se bojim,da se mi bo potem ko neham z njimi zmešal ciklus.Slabokrvnost so mi odkrili na krvodajalski akciji in me napotil k osebnemu zdravniku,ki je izključil vse druge vzroke. počutim se pa ok.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
3.2.2010 21:16:39   
trobentic_@
baguska te tablete so pač KT,ne vsebujejo estrogena.
v principu isto kot mirena. Ni menstruacije, blagi hormoni, zminimalizirani stranski učinki...Ženske imajo manj težav z njimi ,ravno zaradi tega ker ni estrogena notri

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
4.2.2010 2:30:26   
Ribica **
Tudi pri meni se to pojavlja, menda je normalno, se ne obremenjujem s tem - ce ze niso kosi, je pa ful gosta kri (v vecjih kolicinah). Traja pa 5-6 dni, najhuje je prvi in drugi dan, potem pa cakam, da mine user posted image

(odgovor članu trobentic_@)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
5.2.2010 15:48:22   
baguSka
O tnx dolenjkica. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
5.2.2010 15:50:32   
baguSka
In vsem ostalim za svoje odgovore in svoje prispevke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
5.2.2010 18:44:52   
Gina
Jap, jaz imam (kadar nimam mirene) res hude M, da kar cele kepe ven letijo. Ma ni fajn. Isto ne gre čez mrežico na tuš kabini. Samo nikdar nisem iz tega delala panike ali se sploh spraševala, a je to normalno. Zame je. Pa kar je še huje, dokler nisem imela otrok, sem imela M na 32 dni in dolge 7 dni, potem se je z vsakim otrokom vmesni čas skrajšal - zdaj imam na 24 dni, trajajo pa 9-10 dni. Eh, ne vem kaj bom po mireni - spet tolkla slabokrvnost od tega, ko toliko leti iz mene al kako?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
5.2.2010 18:46:51   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka


IZVIRNO SPOROČILO: sanasan

sem hotla tudi 'analizirat' podobno kot ti, pa sem skoraj bruhala...teh 'jetrc' imam včasih za izvozuser posted image


jah no.. men se te stvari ne gravzajo glih.. je pac del mene, kukrkol pogledas... res da ni glih tejsti, ampak vseen sem pac hotla prevert iz kaksnega testa je to!user posted image


No, a vidiš, da se reče jetrca? Ni pa to zdaj nek strokovni izraz, da ne boš to G rekla!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
7.2.2010 10:55:03   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Grrr.. Sem ze vse napisala pa me je vn vrglo. user posted image No pa se 1x bl na hitro:

moja menstruacija me vedno bl skrbi! Pogovarjala sem se ze z vecimi puncami in nobena nima takega primera, kot ga imam jaz. Moja predraga spremljevalka, ki me mesecno obisce ze od 11.ga leta se mi se ni zdela tok sumljiva, kot se mi zdi zdaj. Pa ceprav je vedno enaka.

Da vam razlozim.. user posted image Prvi dan ko jo dobim, opazim le sluzasto rjav izcedek na papirju, ko grem na wc. Si nastavim vlozek in cakam do naslednjega dne. Do takrat se ne zgodi nic vec. Naslednji dan pa bolecine, krci, zvijanje in seveda vlitje krvi - v vsej svoji velicini kot nekatere pravijo. :-) No, do tukaj vse lepo in prav, ce nebi potem na wc-ju opazila, da mi iz noznice padajo najrazlicnejsi koscki ne vem cesa... pac zgleda kot neko tkivo na pogled in si tud s tem nikoli nisem delala skrbi, ker sem si pac mislisla - strjena kri. Nakar pa sem se enega lepega dne odlocla, da to zadevo sprobam pod prsti - ni dolgo od tega. :-) Mogoce kaksno leto nazaj... Ampak si tud s tem nisem delala skrbi, vse do ne dolgo nazaj, ko me je to zacelo glodat, da kaj pa ce to ni 'normalno'? Na otip so ti koscki pac trdi, kot nek najlon, vata, koscek blaga, katerega se ne da prelomit oz raztrgat.. user posted image

Zdej pa me DRAGE MOJE PUNCE - RESNO ZANIMA, ali sem res edina, ali obstaja se kaksen primerek podoben meni!?user posted image Ker jaz se namrec s svojim G se nikoli nisem o tem pogovarjala, ker se mi ni zdelo potrebno... menstruacija je pac menstruacije, ne!? Vsaj tako sem vedno mislila in nikol si nisem postavljala nekih vprasanj okol tega...

Hvala vsaki za pomoc in ze RESNE odgovore!user posted image



Nisem brala kaj so druge pisale.
Ampak jast imam enake probleme. So mi najprej rekli da je to zaradi cist pa jih nimam že eno leto pa se mi to vseeno dogaja. Meni je rekel G da se čisti jajčnik in da je to narmalno da nimam kaj skrbet.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
9.2.2010 10:40:51   
baguSka
zdaj imam na 24 dni, trajajo pa 9-10 dni


ojoj.. user posted image kar pomeni da si le 14 dni v ciklusu brez tamponov oz vlozkov!? jezus.. user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
9.2.2010 10:41:57   
baguSka
No, a vidiš, da se reče jetrca? Ni pa to zdaj nek strokovni izraz, da ne boš to G rekla!


ok ne bom.. user posted image

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
9.2.2010 10:45:53   
baguSka
Ampak jast imam enake probleme. So mi najprej rekli da je to zaradi cist pa jih nimam že eno leto pa se mi to vseeno dogaja. Meni je rekel G da se čisti jajčnik in da je to narmalno da nimam kaj skrbet.


Mislm.. tud jst sm mela ze kao cisto na jajcniku.. in so se tik pred operacijo premisnli in so rekli da je nimam.. pregrado so mi sicer odstranil, ampak se mi je spet nazaj zarastla.. imam pa probleme z enim jajcnikom, ker je zarascen med trebusno votlino in crevom, vse v neko kepo skupi in sploh ni nic razvidnega, tako da mi ga niti resit ne morejo.. ampak se mi ni zdelo da bi tardeca lahko bla povezana kaj s tem, do nedavnega.. Ker ce dobro premislim, nimam cisto vsak mesec identicnega izcedka.. vcasih je cist malo in brez bolecin, vcasih je pa cela norisnica.user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
10.2.2010 13:48:06   
Kliki
To se dogaja tudi meni enkrat ful enkrat bol malo pravi pa moj G da je to normalno. Pred laparo pa sem imela skoz ful močno in bolečo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
10.2.2010 14:19:11   
nicimoja
Evo, še ena.
Meni vsako M prvi in drugi dan, "padajo" vn kar majhne kepice krvi. Že mora biti tako :(

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
14.2.2010 19:32:56   
viroza
Sm bla v kompaniji z vami prišlo je do tega da sem mogla jemat tablete ker sm bla tolko slabokrvna.Končalo se je ko sem se odločla za mireno.Prej je bil bankrot na vložkih zdej pa še prišparam user posted image ker jih skoraj ne rabim.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Kakšno menstruacijo imate?
15.2.2010 7:34:43   
Sibil_
Jaz sem bila tudi med vami. Sedaj imam Mireno in menstruacije skorajda ni, prej pa običajno 3-4 dni menstruacije, 2 dan so padali iz mene kosi, zadnja dva dni pa bolj švoh.Meni se ni zdelo čudno, saj se mora maternica spucat. Daleč najhujša menstruaciji sta bili pa prvi dve po porodu-tam pa je bila kriza.user posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?