|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
16.2.2010 11:54:43   
hedviga
Pupike, spet sem malo poškilila k vam z malo nostalgije. Držite se, čas takoooo hitro mine!!
vsem frišnim mamicam čestitke!!

Kar se pa porodnih zgodb tiče, pa....user posted image user posted image user posted image Kot je otrok toliko jih je, samo malo vmes že zarjavijo user posted image user posted image

_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
17.2.2010 11:11:56   
crvicek
Zadnjič sem se le na hitro oglasila, zato bom danes spravla skupaj malo več vrstic....
No, kot sem že napisala, sta najini princeski pohiteli za 5 tednov, ker se jima je mudelo nasvet. Da samo na kratko opišem kako se je vse skupaj odvijalo....prejšnji dan sem imela še pregled in je bilo vse ok, tako da sva se z G dogovorila za CR čez 14 dni, zjutraj pa mi je kar naenkrat odtekla voda, tako da smo šibali v porodnišnico še brez popadkov, ko pa so me po 3 urah pripravljali na CR (bil je že planiran zaradi medenične vstave ene dvojčice), pa sem bila odprta že 7 cm in imela redne popadke na 5 min, tako da zdaj lahko rečem, da sem vesela, da sem rodila s CR, ker popadki so boleli ko s****. Vse skupaj se je odvijalo zelo hitro, tako da se nisem takoj niti zavedala da bom rodila, saj sva z možem kar verjela da bom zdržala še dva tedna ker nisem imela nobenih znakov, ki bi nakazovali da se kaj dogaja. Imela pa sem lokalno anestezijo, tako da sem bila prisotna ter slišala in videla moje punčice, ko so prijokale na svet, potem pa so jih odnesli neonatologi da so jih pregledali in nato ju nesli k očiju za par minutk. Sta se pa rodili pravi manekenki, Zoja dolga 45 cm in težka 1900 g, Gaja pa dolga 48 cm in težka 1800 g  (podatki za seznamček, ker sem videla da ga pridno ažurirate!) in sta zdravi punčki, no razen tega da imata obe šum na srčku, ki pa po mnenju pediatra ni zaskrbljujoče, ker je to samo ena majhna luknjica, ki se baje do enega leta zapre. Bo pa treba vseeno kontrolirat pri kardiologu. Pred tem me je bilo malo strah posega, ma ko sem ležala na mizi, se je vse dogajalo z brzino, da nisem imela časa razmišljati o tem, saj v dveh minutah so bile že obe zunaj. Malo je bilo le neprijetno ko sem čutila ruvanje in malo mi je bilo slabo zaradi pritiska na črevesje, ma spet nič kaj takega, da se ne da zdržat. Zato punce, nič se bat CR!!! Po CR pa sem že tretji dan bila kot rožica, brez bolečin in veselo obiskovala moje punčke v inkubatorjih. Še najhujše bolečine so bile krčenje maternice prve tri dni po CR.

Po porodu sta obe takoj samostojno zadihali, tako da ena je bila v inkubatorju le 3 dni, druga pa 7 dni in sta dobili antibiotik, ker baje naj bi prišlo pri meni do razpoka ovojev zaradi infekcije. Imata pa že od prvega dne zelo močen sesalni refleks, tako da sem si takoj ko sem dobila začela črpati mleko in ju hranila po steklenički, ta teden pa sva se z ta večjo že lepo dojili in upam da se bova naučili še z tamalo. Zaenkrat imam dovolj mleka, čeprav ponoči je glih za glih, saj mi popijeta na 2,5 ure po 70 in po 50 ml, tako da sem si začela piti čaj za dojenje, ker bi ju rada še dolgo hranila z mojim mlekom, saj full dobro dobivata na teži, po 40-50 g na dan, tako da imata že po 2200 g in 2400g in ju je kar veselje hranit, ko jesta s takim apetitom.
No toliko zaenkrat...ko bo čas došuščal se še kaj oglasim.
Ljubka, držim pesti zate in tvoje pikice! 
Srečno tudi ostalim!


_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
17.2.2010 12:38:30   
ljupka
Črviček krasna zgodba,da je bilo vse dobro in si tako hitro prišla k sebi!In bravo da punce lepo napredujeta!
Kaj pa kateter je nujen,si ga imela sam na operaciji in so ga pol otstranli,al si ga mogla imeti dle časa?
A si tudi imela medenično vstavo?
Moj mali frajerček tudi sedi že dobra dva meseca in se ne premakne,saj maha in brca bogi moj mehur in vsi spodnji organi,sam vstraja v sedečem položaju!Nekako se probam potolažit ,da bom imela CR in da bo to za vse tri najbolje!
V torek imam pregled v Ljubljani in me je kr strah,ker ne vem,kaj naj pričakujem,bom pa v 31t!
Črviček vse naj ti želim in lepo cartanje s svojimi sončki,naj lepo rastejo!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
17.2.2010 13:59:08   
crvicek
Ljupka, kateter je nujen ker po posegu, se več ur ne smeš premikati in moraš ležat na hrbtu. Jaz sem ležala na intenzivni čez noč, tako da kateter so mi vzeli ven naslednje jutro, ko sem prišla na oddelek in takoj zatem mi je fizioterapevtka razgibala noge in mi pokazala kako se vstaja iz postelje, me sprehodila po sobi in potem sem morala že sama do wc-ja. Prvi dan sem imela še infuzijo proti bolečinam, tako da se je dalo preživet.

Ja tudi ena moja pupa je bila v medenični vstavi že vse od morfologije in se ni premaknila, tako da je bil CR neizbežen. Mi je pa že v trebuhu neprestano brcala in razgrajala tako da sem vidla zvezde in isto je zdaj, je cel poprček in jo komaj previjem. Ta druga pa je full mirna in potrpežljiva. Ena je po očiju, ena pa po mamici user posted image .

Srečno na pregledu!


_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
17.2.2010 17:57:15   
gapii27
še tuki prlimam naša sončka

user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
17.2.2010 20:05:55   
suncicica
se opravicujem ker sem vam vdrla na temo. vsem bodocim mamicam dvojckov zelim da cimdlje ostanejo 2v 1, tistim ki ste ze rodile pa cestitamuser posted image user posted image user posted image .

imam majhno obvestilo, prodajam nas vozicek za dvojcke hartan zx2 v svetlo-temno modri barvi.ce katero zanima me lahko konntaktira.lahko pa si ga tudi ogledate tukaj.lp   http://www.mojalbum.com/suncicica/vozicek-za-dvojcke-hartan-zx2


_____________________________

Stella in Pia

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
19.2.2010 14:34:58   
Zoja Lara
Ciao pupe!

Jaz se tud pridružujem čestitkam vsem, ki ste že rodile.

Ja, moja pikeca sta tud pohitela na svet. Sta hotla bit letnik 2009 na vsak način :)

Držte se


_____________________________

Zdaj sem mamica, jupiii.

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
22.2.2010 10:04:47   
meta22
jaz sem še vedno v B!!!user posted image user posted image user posted image čakam na četrtek ko pride moj sobni G. bo naredil UZ in bomo videli kako je stanje. vse je ok, ful lepo skrbijo za mene le domotožje je fuuuuul veliko. fuuuul pogrešam moja dva pubeca doma.

pa še ve se nič ne oglašate pa nimam kaj brati!!!

ljupka
, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jutri.

zojalara, maš kake slikice tvojih cukrov?

gapii, super slika. ful sta lušna!!!! kam pa tako veselo gledata. a jima ata maha?

crvicek, user posted image za porodno zgodbo. ste pa meli lepo težo za 31 teden. uživajte še naprej.

kje ste kaj ostale! a že vrtnarite okrog hiše ko ni nobene?user posted image

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
22.2.2010 13:21:33   
ljupka
Meta hvala za jutri,jaz tudi upam ,da bo vse ok,da mi ne bo treba gor ostat,ker se mi bo srce strlo,saj sta moja dva divjaka ful naporna,sam bi ju pogrešala do nezavesti,pa še ati nebi mogel na obiske hodit!

V petek sem pala po stopnicah,sem razbila komolec,in križ do riti je čist črn in boli,sem se pa ful vstrašla,sem tipala,če je kje kaj mokro in če se premikata,pa je hvala bogu vsaj upam vse ok!
Sama ne morem nič več,mož mi mora noge prat,še ne 7 letni sin mi nogavice obuva,sem kot invalid,nič ne spim,sem kot zombi,komaj že čakam ,da bo mimo,da bodo moje pikice pri meni in bo to vse zgodovina!Še malo,pa bo!
Tako se bojim CR,pa tudi naravnega poroda,ker je medenična vstava,brala sem da je lahko marsikaj narobe in je boljši CR!Saj verjetno mi bo jutri vse povedala,komaj čakam!



(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
22.2.2010 17:24:00   
country
Hojla!

O, ljupka drži se! Poskusi se sprostit, pa verjetno ti bo vseeno bolje, če boš ležala. Boš imela čas in priložnost malo bolj pozitivno usmerit svoje misli in energijo. Ne boš verjela, ampak meni to ful pomaga. Želim ti da se izteče najboljše zate in za tvoja dva v trebuščku!user posted image user posted image user posted image

gapii krasna sta! Orenk pobauser posted image !

meta22 srečno!

Sicer pa sem bila jaz danes na pregledu. Maladva sta fajn, težka 1600 g in mi ležita vzporedno in postrani. Levo spodaj imata glavi, potem pa čez trebuh rite in nogice nekje desno pod rebri. Upam, da to pomeni da sta se začela na glavo postavljat, saj sta bila do zdaj vedno drugače. Res bi rada naravno rodila. No, ampak nekaj časa vseeno še imata in nista tako nemogoče obrnjena, da se ne bi mogla do konca pokonci postavit. Meni manjka železo in pa končno sem se spravla na bolniško. Ta teden sicer še koristim dopust, potem pa s prvim na bolniško. Čez dva tedna pa imam spet pregled.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
23.2.2010 10:28:54   
tejalea
Ljupka, drži se danes, upam, da boš slišala kar si želiš!
Country, jaz sem v 23 t, pa s mi zdi da sem kot kit. Se mi zdi, da imam trbuh kot malo pred rokom s prvo pupo. Vse me vleče, maladva pa imata ponoči house party! Tako da spim vsako tretjo noč brez bujenja.
Mene pa zanima, za katere plenice ste se odločile; bombažne ali pamperske. Verjetno kar velik kup plenic na koncu dnevauser posted image
lp,
teja

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
23.2.2010 17:02:26   
ljupka
Sem prišla domov!Nočna mora to čakanje,4 ure sem bila tam!
Šla sem na UZ in sta otroka že velika,pupa je teška 1800g,pop pa 2120,pa sem v 31 tednu,tako da mi je predlagala strogo ležanje,tudi zaradi krčev,ki jih imam zelo hude zadnje čase!Upa da bo vzdržalo vsaj še 14 dni!Ker sta že tako velika teško da bo maternica vzdržala,še dolgo!Če pa bo ostal v medenični vstavi,bom imela CR,o čem drugem se sploh noče pogovarjat!Saj so bili vsi zelo prijazni,tako da mi je kr lažje in misel na CR mi ni več tako grozna!
Verjetno bo mogel moj dragi na bolniško,da bom jaz lahko ležala,ker zraven dveh razgrajačev je to nemogoče!On mora popoldan v službo jaz ostanem sama z njima,sam ne morta skoz bit pri miru,zraven mene!Pa se scukata,stepeta,ne morem več za njima tečt!Sama G mi je predlagala naj reče da ga glava boli in gre na bolniško,ker moram počivat!V službi jih nič ne gane in ne briga !Enostavno ne vidim drugega izhoda!

Vsem hvala na podpori in lepim besedam,saj veste nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha!In nikoli ni nobena stvar tako grozna kot se zdi!
Čez pol leta bo to le spomin,in se bom smejala,kako sem se trapasto bala!

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
24.2.2010 8:23:31   
country
No, vidiš ljupka, saj se bo rešilo. Sem ful vesela, da lahko bolj pozitivno razmišljaš in čisto prav imaš.user posted image Imaš pa res velika otročka. Jaz sem v istem tednu kot ti, pa sta 1600 g, tko da user posted image user posted image . Še dva, tri tedne, da se pljuča in sesalni refleks razvijejo, pa bo!

tejalea plenice mislim imet jaz bombažne, oziroma jih kombinirat s papirnatimi. Tko sem delala že pri prvi in moram povedat da mi je bila njena rita hvaležna za vsako bombažko, pa čeprav mogoče ne čisto bio al eko. Za trebuh te pa tud razumem. Res zna zrast, ampak jaz se tolažim s tem, da če je zunaj me vsaj toliko ne tišči v želodec in pljuča, kot bi me verjetno sicer.

Kako pa ste kaj ostale?

Se vidi, da sem že doma in imam več časauser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
24.2.2010 10:01:54   
meta22
evo, se raportiram še jaz iz B.

ljupka no vidiš da gre vse kot mora iti. pa tudi ti si bol pozitivna se mi zdi. sta user posted image user posted image vlka za ta teden!user posted image user posted image user posted image še malo zdrži pa bo. pa da nebi slučajno pred mano kam šla!user posted image

country sedaj pa veliko ležanja pa razvajanja. bo tebi in user posted image user posted image fajn delo.

plenice bomo mi meli one navadne ne bombažnih. je bilo že pri prvem tako, pa upam da sedaj tudi ne bo problema.

trebuh, danes se mi začenja 35.teden in se z mojim trebuhom že komaj obračam v postelji. si ga moram kar podpreti z rokami ko se obračam. ko hodim pa si ga kar gor držim. pa vsake tri korake mi otrdi, tak da je kar hudič.
pa pred dnevi sem si v spodnjem delu trebuha otipala (vidim jih tak ne, razen v špeglu)nekaj strij, ki srbijo ko user posted image .

no, še malo pa bo vse fertik! malo me je začelo danes loviti strah. sem bila na ctg in mi kaže popadke na 10 minut. sicer mene nič ne boli, je pa rekla sestra, da se sedaj vsak čas lahko začne čeprav so to lažni popadki.



(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
25.2.2010 12:20:04   
tejalea
Bravo za vas, ki ste že tako daleč! Jaz bom sedaj v 24. tednu in samo upaaam, da bomo vzdržali do 35., čeprav se mi zdi to še tako daleč!
Mi smo tudi prvič uporabljali pamperske, pa bomo sedaj verjetno tudi. Kolegica, ki je uporabljala bombažne, pa ni bila preveč zadovoljna, ne vem pa zakaj.
Verjetno imate že vse pripravljeno..., pa me vseeno zanima katere vozičke ste nabavle in ali imate košare? Mi gremo jutri na ogled po lj trgovinah - izlet v prestolnico user posted image .
lp
teja

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
26.2.2010 15:36:47   
country
Hojla!

A sem se hvalila da mam čas...user posted image Ja, izgleda da je tko kot v penzionu... nimam ga.

Kakorkoli, danes je en res čuden dan, jaz sem čist povožena. Komaj se vlačim po stanovanju, s tamalo sva bolj kot ne sami, ker ati peč popravlja, pa se mora kar sama igrat. Jaz pa nimam obstanka. Sploh ne morem ležat. Kar lutam okoli in pospravljam. Saj mam res še precej za postorit, ampak bi vseen pasal mal ležat. Ko se pa uležem, pa čez dve minuti spet auf in nekaj drugega. Zvečer pa gledam kdaj mi bo trebuh preč padel.

Tamaladva sta pa že tako močna da ko se spravita na polno migat (mata ene dve ali tri turbo seanse/dan) me prav fajn boli.

tejalea tudi mene je v 24 tednih stiskalo koliko časa bom zdržala, pa sigurno še katero. Bodi optimistična, pa bouser posted image

meta tebi pa srečno!

ljupka ti pa kar še malo počakaj, je meta še prej na vrstiuser posted image . Pa srečno tudi tebi. Upam, da boš uspešno prebrodla še teh nekaj tednov.user posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
27.2.2010 22:23:19   
ljupka
Joj punce kakšne bolečine jaz trpim,da je groza!Jajčniki in cel spodnji del trebuha me tako boli da komaj hodim!Ker mi sedi dol imam opčutek,da  mi tišči jajčnik,ima pa že čez 2kg!Moj je šel na bolniško ,da me lahko pedena in otroke tudi,ker ne morem nič,komaj pridem do wc!Vponedeljek bom v 32t in me je kr strah,da ne bo prehitro vn palo!Saj velika sta dovolj,kot mi je rekla G to nima veze,sam pljuča niso dovolj razvita!
A ima še katera takšne izkušnje,da jo je tako bolelo!Saj če bi bila normalno obrnjena me verjetno nebi,sam ker mi sedi čist spodaj,me pa boli!

Me pripravlja na bolečine po CR ,ko bo na vrsti bom že utrjena,pa me bo man bolelo,se tolažim!

Dajte povejte če še katero tko boli?

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
2.3.2010 12:33:57   
meta22
hojla dvojne user posted image !


se nisem dolgo oglasila ker sem bila čist na tleh. sem mela v B UZ pa mi ugotovi, da se je ena user posted image obrnila na nogice!!!!! v 35 tednu!!!!! si lahko mislite. seveda sva se z sobnim G dogovorila za naravni porod, kar je bila tudi nekako moja želja. G je menil da bo potem ta druga pač prišla skozi ritko ven in da bo verjetno šlo. če se kaj zakomplicira pa bo CR. no, pa pride danes G v sobo in mi sporoči da nič ne bo z naravnim porodom  da bomo naredili CR in to jutri!!!! se ostali dr. niso strinjali z njegovo odločitvijo. jaz sem sicer sedaj malo panična, ampak nekako se že navajam na ta scenarij.user posted image user posted image upam da bo vse ok.

ju3 je torej naš danD!!!!!

ljupka, midve imava pa čist enake probleme: sladkorna, CR. razen da jaz teh bolečin nimam. mogoče zato, ker ležim v B pa veliko mirujem. če imaš sedaj možeka doma ti priporočam da storiš enako. čim več leži!!! upam da še nisi šla med tem časom! ker jaz sem prej, veš. a imaš že datum za CR določen? a razmišlaš kaj o spinalnem ali navadnem CR? joj, mene tudi že konkretno skrbi kak bo.




(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
2.3.2010 15:10:06   
ljupka
Meta vso srečo jutri!
Jaz sem se že sprijaznila s CR in se več ne bojim tako,sam jaz sem imela mal več časa ,razmišljat o tem kakor ti!
Jaz se bom odločla o navadnem CR ,pa tudi G ga rajš opravljajo ,ker jim je lažje,man komplikacij!Ena je tle rekla da ji spinalna ni prijela in jo je na živo zarezal,ko so pogruntal so jo hitro uspaval!Ena je bila tri dni hroma,eno poznam ki so zgrešil namesto da bi omrtvičli spodnji del,ji je šlo v srce ,komaj živa ostala ona in otrok!
Rajš zaspim,pa naj delajo kar čjo!
Preveč se bojim spinalne in igel !

Ene so pa ful zadovoljne,zato če maš jajca,ti kr,jaz jih nimam!

Datuma še nimam sem sedaj v 32t,če mi maternica zdrži naj bi bilo v 37t,čeprav upam,da prej,ker me vse preveč boli!Kako naredim 10 korakov,umiram od bolečine!Sam ker sta že čez 2kg,dvomi da bo še dolgo!

V katerem si pol ti tednu da ti bodo jutri delali CR!Nisi še v 37t ,al si?

No vso srečo,držim pesti!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
2.3.2010 16:45:34   
meta22
ju3 bom ravno začela s 36 tednom. morajo mi sprožiti ker ena user posted image ne rase več kot bi mogla in jo druga ful prehiteva va rasti. sta pa obe čez 2000 g tako da ni panike.
glede CR. sem tudi jaz brala te pošastne zgodbe ja. me je kar malo zmrazilo. bo baje zvečer prišla anesteziologinja k meni pa jo kaj več vprašam.
komaj čakam da bo že vsega konec, ker se mi zdi da bom drugače user posted image user posted image user posted image user posted image . tri tedne v B zdaj pam še ta user posted image . pozitivno je, da se je splačalo in da smo prišli tako daleč.user posted image



(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
2.3.2010 16:56:18   
country
meta22 srečno jutri, pa čimmanj komplikacij ti želim. user posted image user posted image user posted image za vas tri!

ljupka tebi tudi srečno in čimveč počitka. user posted image user posted image user posted image še za vas tri!

Je pa tudi mene začelo bolet - medenica in okoli. Še posebej, če vstanem iz počepa ali po malo daljšem sedenju.
Pa tamaladva se po mojem šraufata z glavami navzdol, saj čutim tak top pritisk navzdol pa obračanje zraven. Upam da to pomeni da se spravljata v glavično lego in da tako ostaneta. Sicer imam pa v ponedeljek pregled, pa mi bodo povedali.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
2.3.2010 17:04:57   
meta22
country verjetno se res obračata. sicer pa kot vidiš imata čas da se obrneta. moja se je prejšnjin teden na noge postavla frajerka, pa sem sedaj 36 tedenuser posted image mali hudiček bo, vam rečem. sta se verjetno kaj skregale med sabo v trebuhu.

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
3.3.2010 16:49:36   
tejalea
Meta, šele sedaj sem prebrala kaj te je čakalo danes. Tako da si verjetno že opravila, upam, da vse ok.
Jaz sem imela danes pregled, in sporočilo da pričakujemo dva fanta!
lp
teja

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
3.3.2010 17:49:20   
Ernestina
Živjo,

se javlja še ena user posted image z dvojčki. Danes (v 22. tednu) zvedeli spol - parček...jupi...sta pa živahna sončka, ju je G kar nekaj časa lovila, da je lahko vse preverila in premerilauser posted image po mamici kot kaže...zaenkrat sta lepo obrnjena z glavico navzdol, ampak časa je do 9.7., me še čaka pestrouser posted image Sem pa široka, da me vsi gledajo in sprašujejo kdaj bo, ko pa povem rok, pa sploh - he he, očitu smo že rekli, da bo treba širšo posteljouser posted image

Me pa zanima kdaj ste začele kaj kupovat zadeve za dojenčka? Mi zaenkrat bolj kukamo, tja do maja enkrat počasi bomo startal. Sva se pa odločila za uporabo pralnih plenic - alla Loties, Racman itd, sem in tja bodo vskočile navadne za enkratno uporabo.

Meta22, upam da ste vsi trije že rešeni "muk", vam pošiljam en velik user posted image . Srečno tudi naprej in držite se!

Lep pozdravček vsem in čuvajte svoje škratkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
4.3.2010 9:00:34   
Žaka
dobro jutro!

Naj še jaz malce skočim vmes.user posted image Včeraj smo imeli ginekologa, smo v 30 tednu. Mala dva sta se obrnila oba z glavicami doli in sta zelo nizko.Občasno imam občutek kod da bo prišla tečka. Ginekologinja je rekla da so to popadki in da se moram pazit, ležat. Sem tudi slabokrvna, dobila tablete železo. In Buscpan proti krčkam, če me bo še bolelo podobno kod da dobim tečko.Noge me nenormalno boljo,kosti.
Rekla je da moramo zdržat tam do 35-36 tedna da so takrat dvojčki že čisto zreli. Napisala mi je tudi napotnico,če se mi kaj zgodi....da šibamo.
Upam,da dočakamo 35 teden.



(odgovor članu Ernestina)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?