lealan
|
Dan, evo nas s pregleda, CTG ok, odprta 2prsta, plodovnice imata oba še dovolj. G pravi vse drži kot prbito in vse idealno :). V ponedeljek grem v Kranj na amnioskopijo in tam se bodo odločili, če bodo porod sprožili ali pa bomo še čakali. nana7 vsi trije ste pravi borci, želim vam, da zdržite čim dlje 3v1 v kar pa ne dvomim, glede nato, da ste pod nadzorom, upajmo da se bo vse dobro končalo hijenca lepo, da si se oglasila, me je prav zanimalo kako ste. Najpomembnejše je da sta zdrava in da lepo napredujeta, vse drugo bo pa za vas mačji kašelj. Le tako naprej .... tikatoka jaz bi tudi verjetno že spoznala svoje sončke, če bi se odločila za LJ Porod., danes sem polnih 38tednov. V KR pa baje čakajo, da se samo začne dogajat, mi je pa toliko bližje tako, da bom kar v KR šla. Želim ti, da te tvoja dva ubogata, da se v soboto končno spoznate in da bo vse OK ruška si se odločila za P greš v LJ ali NM? Se boš letos najedla češenj, sem ti kar malo fouž, ker v moji bližini ni domačih, tiste iz trgovine so pa kakor kdaj, pa zdaj še toliko govorijo o tej bakteriji, da najraje ne bi kupila nič uvoženega. mopsy dobrodošla Za vsako mamo je verjetno šok, ko se pojavita dve pikici, ampak mislim, da je nosečnost z dvojčki nekaj posebnega.Tako da in uživaj, kajti to je dano le redkim. Jaz se nisem nič bolj obremenjevala kot pri drugih nosečnostih, delaj toliko kot zmoreš, malo se posvetuj z G, glede na riziko naj ti ona pove kaj lahko in kaj ne. Meni je moja rekla, da naj bi dvojne delale do 20. tedna, in potem na bolniško, mislim, da je vse odvisno od počutja. Kar se tiče stvari, boš verjetno morala kupiti malo več kot za enega. Če se odločiš za rabljen voziček, je najbolje, da čim več spremljaš oglase, ker ko sem ga jaz kupovala ni bilo pametne izbire in sem kupila novega ABC design Zoom, kako se bo pa obnesel, ti lahko sporočim, ko ga začnem uporabljati. Drage so uživajte v deževnem vikendu, se tipkamo ..... lp
|