Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
se mi pa zdi, da sem bla stara 18, ko sem svojim starsem priznala, da sem pri 17ih izgubila nedolznost.. vem pa, da so punce ze takrat veliko pred mano izgubljale nedolznost!
. Ko sem bila v 1. letniku (pred 20 leti) je kar nekaj punc že melo spolne odnose
. Se pa spomnim, ko sem šla sama prvič h ginekologu (brez mamine vednosti). Sva šli s sošolko, ki je tudi mela fanta. Naju je blo zelo strah, ampak so naju lepo sprejel, sva povedali, da rabiva zaščito in naju je ginekolog poslal k eni sestri, ki nama je zelo lepo vse razložila (res si je vzela čas) ter nama dala recept za tabletke.
in jo tudi prosila kam se lahko naročim za pregled in za kontracepcijske tabletke...bila zelo kmalu na vrsti pri G, bil je že kar pravi G pregled in pa seveda kontracepcijske sem dobila, ki pa sem jih jemala samo 3 mesece in nikoli več....
.Ze ko je imela fanta-do zdaj enega,mi je blo slabo,ko mi je povedala,da sta se poljubila.HB mu je ze dala kosarico