Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Astra in ostale "čveke" - čakamo na... 2.7.2005 13:57:48
|
|
|
|
ZARA
|
Čakamo,čakamo... O, Anitka ;)! Kako to da tebe ni blo zraven??
|
|
|
|
Astra in ostale "čveke" - čakamo na... 2.7.2005 15:12:42
|
|
|
|
Anitka
|
Še čakamo, čakamo, čakamo.................. Eh Zara, žal mi časovno ni zneslo. Bom drugič nadoknadila ;)
|
|
|
|
Astra in ostale "čveke" - čakamo na... 2.7.2005 18:33:32
|
|
|
|
biba77
|
He, he,... :)-:)-:)- Saj veste, kako dolgo je dezevalo, ne? ;) Bile smo: Jancika, tinkamiska, Gea1 in jaz. In Jancikino dete zlato... 9nebesa Ja, kaj naj vam povem? Vsebine pogovorov ne - to ste ze zamudile Punce so vse SUPER - to ze veste Tortica, ki sem jo nesla domov - je bila SUPER. Je :love: reko, da lahko se kako kdaj prinesem. :)-:)- In, naslednje srecanje bo ... se ne vemo ... Zdaj bo malo tezko, ko so dopusti, ampak kake 3-5 se bi nas vecinoma lahko skupaj zbralo, kaj pravite?:zmeden2: :miska:
|
|
|
|
Astra in ostale "čveke" - čakamo na... 2.7.2005 18:34:23
|
|
|
|
ZARA
|
Še kr čakamoooo ...mal že trzam 8)...Ane Anitka ??
|
|
|
|
Astra in ostale "čveke" - čakamo na... 2.7.2005 18:36:29
|
|
|
|
biba77
|
Ja, kaj se cakas, ZARA? :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Astra in ostale "čveke" - čakamo na... 2.7.2005 18:38:23
|
|
|
|
ZARA
|
Ajoj,zdej sem šele vidla :)-! !! Seveda ker pišem en post 3 minute,ker še sedem stvari zraven delam...čist men podobn... Evo zdej ne čakam več...
|
|
|
|
Astra in ostale "čveke" - čakamo na... 2.7.2005 19:35:31
|
|
|
|
Anitka
|
No fajn, da ste se mele fino. Mi je kar malce žal, sploh za tortico :)-:)-:)-:)- Ja jaz se strinjam s tem, da se še v tem mesecu kje dobimo. Če ste za bom organizirala srečanje v Premurju, ali pa morda spet v MB. Če ne prej, pa se lahko dobimo tudi 21.7., ko imam ternim v ambulanti. Pa pa, Anitka
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.