Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
in somamice!pred 7 meseci sem z naravnim porodom rodila zdravo punco in sedaj sem spet 7t noseca...sedaj pa problem...Pri prvem porodu sem imela popadkie 22ur,jz sm kr norela od bolecin in otrujenosti!in se malo sem popokiala in so mi dali neko "klanflco" da me nso rabli sivati in sedaj po 7 mescih ko grem malo bolj trdo na blato mi seveda na istem mestu popoka
!Od dne poroda pa se do dandanes se mi na wc dogajajo cudne stvari,se sama si jih ne morem dobro razloziti
ce grem slucajno malo bolj trdo na blato in kot je normalno moram malo stisniti me zacne grabiti panika in se ne morem sprostiti in sedimna wc tudi po 40min
takoj v narocje primes...samo da bi pa ponovno trajalo 22 ur si pa tudi ne morem predstavljati!in skrbi me ce grem ze na blato pa spodaj pokrvavim kaj mi bo sele pri porodu naredilo???...joj prosim za kaksen nasvet ali iskusnjo?

hvala bogu sem se cisto na zacetku in imam cas za studirat razne strategije:)hehe
. Ja sigurno
, ravno zato me je bilo še bolj strah kot pri prvem
kako bom sele takrat popokala