Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Iščem idejo za darilo za 8 let staro punčko. Pojma nimam, kaj je danes otrokom v tej starosti všeč, v trgovinah pa naval raznoraznih igrač in drugih stvari. Bom zelo vesela, če mi date kakšno dobro idejo. Kaj so imeli/imajo vaši otroci v tej starosti radi? Katerih daril so se najbolj razveselili?
če rada ustvarja, definitivno set za ustvarjanje. se dobi za poslikat svilo, delat mozaike, razne ogrlice... pri mojih in moževih nečakinjah vedno pali tako darilo.
Tehniška založba (mogoče tud na netu) ma super knjigo Naučimo se risati. Mi smo jo kupil eni deklici za rojstni dan, ki ma bolj ustvarjalno žilico, bla je zelo vesela. Cena pa je okrog 20 eur.