mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija mama11 prideš? si tudi napisala včeraj, da bi prišla, če se ne motim? Jaz sem bila pa že danes - Hofer, Supernova, Leclerc. Zdaj imam za en čas mir glede nabave - mogoče bi priletela na kavo. Kdaj pa? IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Leela To jih je imela pa res malo. Povprečno je 200 pikic. Mi smo dosegli povprečje pri obeh. je pa možno pri dojenčkih, da dobijo samo par pikic. Zgleda, da boste super prišli mimo. 200 pik? pa to je pikca pri pikci. O šit. Pri nas jih nobena ni imela toliko. Starejša kakšnih 40, mlajša pa nekaj več, precej na lasišču. Jaz sem dobila 3 (pa so mi vsi grozili, da starejši kot si, težjo obliko dobiš...). Mi je pa nekdo razlagal, da če jih imaš zelo malo, ni nujno, da si potem odporen, ampak jih lahko dobiš ponovno IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 kako pa vem, če jih je prebolela. A se da to kej testirat? Da, na krvi se vidi, ampak to delajo ful redko, pri res ogroženih (npr. nosečnica, ki je v stiku z obolelim, pa še ni prebolela), zato ker obstaja cepivo, da se jih zaščiti. Če bo ostalo pri eni pikici, je prebolela, ko se le-ta zasuši. Sicer pa kot sem napisala zgoraj, potem ni nujno, da je pridobila imunost. Kako je zdaj s tisto norico, ki se je M. na ličku zagnojila? Naši J. je ena velika krastica nastala na sencah, pa je bila potem ful globoka jamica, ko je krasta odpadla. Sem šla kupit en gel proti brazgotinjenju (za 40 eur , upam, da bo mula mala hvaležna, ko bo odrasla), pa ji je res ful pomagalo, se sicer še vidi, ampak ful, ful manj. IZVIRNO SPOROČILO: tubby a kera ve kje kupit copatke ala Robeez??? pa ne tok drage? enkrat je bla debata o tem??? http://copatki.homeip.net/index.php?categoryID=556 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ve jim že dajete paradižnik? M. ga ima kar rad, sam sem vidla, da ga naj do 1. leta ne bi dajali danes bodo zvezdice s paradižnikovo omako, zame pa kake druge testenine se mi ne da dvakrat kuhat. Res naj ne bi, ker je alergen, ampak zadnjič sem v Leclercu kupila ene kozarčke otroške hrane (od 8. meseca naprej), kjer je notri kuskus s puranom v paradižnikovi omaki. Sem ji dala in je ful z veseljem pomlatila (valjda, v tej francoski otroški hrani je dodane malenkost soli, tako da ima hrana vsaj okus)... brez posledic.
|