|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
18.2.2010 14:34:39   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

a kera ve kje kupit copatke ala Robeez??? pa ne tok drage? enkrat je bla debata o tem???

copatki.si

hvala, jih katera ima?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
18.2.2010 14:36:18   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Tubby, ker je pocen user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

pa sej niso tok dragi praški? Hofer? men je ta zelen ful všeč

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
18.2.2010 14:38:49   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ajetam, razširjene imam tudi jaz in non stop se mi notr nabirajo nečistoče, tut če jih vsak dan čistim... žal še nisem odkrila ničesar, kar bi pomagalo

načeloma naj bi se skrčile, ko so čiste, samo pri meni to ne gre user posted image

Od Clinique obstaja pore minimiser. Naredi res lepo porcelanasto polt.  Imaš pa več variant.

KLIK

to iz lastnih izkušenj govoriš? da ne probavam brezveze

lastnih ja user posted image  imela sem masko, navaden losjon in tisti T zone.  ta je najbolj močen in fanj matira. Če daš puder čez, je preveč. Brez pudra je pa super. Fluid je pa fanj za pod puder.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
18.2.2010 14:39:51   
maja1488
Flaška...a nebi ti to doma pacala, pa bi  me odkupl e od tebe? Meni se ne da to cmarit in mešat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
18.2.2010 14:42:35   
KatMat

Flaška...a nebi ti to doma pacala, pa bi  me odkupl e od tebe? Meni se ne da to cmarit in mešat.
user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
18.2.2010 14:44:10   
Dudica1
Nič jaz grem na kosilo potem pa na rd.

Lepo popoldne vam želimuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
18.2.2010 14:46:46   
majana79

ajetam, razširjene imam tudi jaz in non stop se mi notr nabirajo nečistoče, tut če jih vsak dan čistim... žal še nisem odkrila ničesar, kar bi pomagalo

načeloma naj bi se skrčile, ko so čiste, samo pri meni to ne gre user posted image

Od Clinique obstaja pore minimiser. Naredi res lepo porcelanasto polt.  Imaš pa več variant.

KLIK

to iz lastnih izkušenj govoriš? da ne probavam brezveze

lastnih ja user posted image  imela sem masko, navaden losjon in tisti T zone.  ta je najbolj močen in fanj matira. Če daš puder čez, je preveč. Brez pudra je pa super. Fluid je pa fanj za pod puder.

tnx

bom si probala zapomnit, če ne te pa naslednjič vprašam

me tako glava boli, da bi nekoga kar zbrcala

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
18.2.2010 14:49:18   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

enako!uzivajta!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
18.2.2010 14:52:41   
FLASK_A
Tubby, ker je pocen user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Mah cajt mam pa touser posted image

Pa fajn se mi zdi ker u lajfu nisem imela pojma o kemiji- zdej pa prašek naredim. Sem kar mal zrastlauser posted image

Maja, lahko se zmenimo. Sam nimam garaže doma da bi to na hektolitre proizvajala. Bom mogla met lonce v dnevni sobiuser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
18.2.2010 14:52:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

enako!uzivajta!

user posted image Uživajte!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
18.2.2010 15:01:03   
maja1488

user posted image user posted image user posted image Mah cajt mam pa touser posted image

Pa fajn se mi zdi ker u lajfu nisem imela pojma o kemiji- zdej pa prašek naredim. Sem kar mal zrastlauser posted image

Maja, lahko se zmenimo. Sam nimam garaže doma da bi to na hektolitre proizvajala. Bom mogla met lonce v dnevni sobiuser posted image

Sej bo zdej lepo vreme, pa maš lahko na terasi.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
18.2.2010 15:07:05   
maja1488
Flaška...zdej sem se nasmejala na tvoj račun user posted image

Sm mal gledala na moje zdravje in ker imam tut jst skoz ledene noge in roke sem šla brat in vidim, da je tvoj post. A ti še nimaš te kreme od justa al kaj? Me je prav začudlo...tko da sm skor s stola padla.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
18.2.2010 15:13:03   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
mama11 prideš? si tudi napisala včeraj, da bi prišla, če se ne motim?

Jaz sem bila pa že danes - Hofer, Supernova, Leclerc. Zdaj imam za en čas mir glede nabave - mogoče bi priletela na kavo. Kdaj pa?

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

To jih je imela pa res malo. Povprečno je 200 pikic. Mi smo dosegli povprečje pri obeh. je pa možno pri dojenčkih, da dobijo samo par pikic. Zgleda, da boste super prišli mimo.

200 pik? user posted image user posted image user posted image  pa to je pikca pri pikci. O šit.

Pri nas jih nobena ni imela toliko. Starejša kakšnih 40, mlajša pa nekaj več, precej na lasišču. Jaz sem dobila 3 (pa so mi vsi grozili, da starejši kot si, težjo obliko dobiš...). Mi je pa nekdo razlagal, da če jih imaš zelo malo, ni nujno, da si potem odporen, ampak jih lahko dobiš ponovno user posted image

kako pa vem, če jih je prebolela. A se da to kej testirat?

Da, na krvi se vidi, ampak to delajo ful redko, pri res ogroženih (npr. nosečnica, ki je v stiku z obolelim, pa še ni prebolela), zato ker obstaja cepivo, da se jih zaščiti. Če bo ostalo pri eni pikici, je prebolela, ko se le-ta zasuši. Sicer pa kot sem napisala zgoraj, potem ni nujno, da je pridobila imunost.

Kako je zdaj s tisto norico, ki se je M. na ličku zagnojila? Naši J. je ena velika krastica nastala na sencah, pa je bila potem ful globoka jamica, ko je krasta odpadla. Sem šla kupit en gel proti brazgotinjenju (za 40 eur user posted image , upam, da bo mula mala hvaležna, ko bo odrasla), pa ji je res ful pomagalo, se sicer še vidi, ampak ful, ful manj.

a kera ve kje kupit copatke ala Robeez??? pa ne tok drage? enkrat je bla debata o tem???

http://copatki.homeip.net/index.php?categoryID=556

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
ve jim že dajete paradižnik? M. ga ima kar rad, sam sem vidla, da ga naj do 1. leta ne bi dajali user posted image danes bodo zvezdice s paradižnikovo omako, zame pa kake druge testenine user posted image se mi ne da dvakrat kuhat.

Res naj ne bi, ker je alergen, ampak zadnjič sem v Leclercu kupila ene kozarčke otroške hrane (od 8. meseca naprej), kjer je notri kuskus s puranom v paradižnikovi omaki. Sem ji dala in je ful z veseljem pomlatila (valjda, v tej francoski otroški hrani je dodane malenkost soli, tako da ima hrana vsaj okus)... brez posledic.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
18.2.2010 15:18:28   
PapuaNG

popi**** bom user posted image

sploh mu ne bom več kuhala... naj tiste kašice je, ko bo šou v vrtec bo pa itak mogu jest al bo pa lačen...

on bi jedu k se mu sprdne, včasih na 2 uri, včasih na 3, in pol al nč ne poje al pa se dere ker je lačen, pa še ni skuhano

grrrrrrrr

Se pridružujem. S tem da naš redko kdaj sploh kaže znake lakote, pa tut če je pet ur minilo. Pa mu skuham pol kašico in vsakič manj spravim vanj se mi zdi. Ga moram fajn animirat, sicer samo opleta z rokami pa cvili. Če mu dam pa kaj v roke, pa vmes v usta dajem-takrat pa lepo odpira usta, torej ne gre za to, da mu ne bi bilo všeč. Ne vem, kako se tega losat. Edino zajtrk lepo poje, brez animacije (več ali manj user posted image ) pa banano. Upam, da tole sčasoma zgine...če ne prej, takrat ko začne sam jesti.

Smo pa pojedli vsi trije, malemu sem še malo najinega pečenega krompirčka dala. Sva ga v pečici pekla, tko da ni bil fejst masten.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
18.2.2010 15:21:09   
PapuaNG

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Sem šla kupit en gel proti brazgotinjenju (za 40 eur user posted image , upam, da bo mula mala hvaležna, ko bo odrasla), pa ji je res ful pomagalo, se sicer še vidi, ampak ful, ful manj.

haha, meni so iz otroštva ostali ene dve brazgotinici na sencah, pa se mi to zdi prikupno user posted image Je pa res, da ni ful vidno...če ne veš, ne vidiš...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
18.2.2010 15:25:31   
maja1488
mama11...P je dal neko antibiotično mazilo in je po enem nanosu gnoj izginu in se je lepo pocelilo. Krastica je pa še vedno, tko da ne vem kako bo spodaj. zaenkrat ne zgleda, da bi bla velika luknja.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
18.2.2010 15:49:25   
ledenka
20 min nobene objave????? ojej user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
18.2.2010 16:05:59   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Ga moram fajn animirat, sicer samo opleta z rokami pa cvili. Če mu dam pa kaj v roke, pa vmes v usta dajem-takrat pa lepo odpira usta, torej ne gre za to, da mu ne bi bilo všeč. Ne vem, kako se tega losat. Edino zajtrk lepo poje, brez animacije (več ali manj user posted image ) pa banano. Upam, da tole sčasoma zgine...če ne prej, takrat ko začne sam jesti.

Smo pa pojedli vsi trije, malemu sem še malo najinega pečenega krompirčka dala. Sva ga v pečici pekla, tko da ni bil fejst masten.

točno tako je pri nas! ampak predvčerajšnjim mu je moj dal kašico in je vse pojedel, celih 190 ml...

tako da mu očitno čist spasirano gre, koščki pa ne

ampak ne vem, zdej se jim kao ne sme več pasirat?

pečen krompir v pečici sem mu pa tudi jaz že dala, pa mu je bil kar všeč

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
18.2.2010 16:19:34   
PapuaNG
Naš se tudi zmrduje,če so koščki, ni pa gotovo, da ga (samo) to moti. Recimo riž je enkrat jedel tako kot midva (sicer samo nekaj žlic, sva mu dala najino rižoto za probat) pa ni blo panike. Isto kak piškot ali kruh. Če bi bil hec samo v koščkih, se z večerno kašico potem ne bi tako matrali, ker tam ni koščkov, pa isto komplicira. Ma ne vem...prej al slej so vsi začeli normalno jesti user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
18.2.2010 16:31:59   
FLASK_A
Flaška...zdej sem se nasmejala na tvoj račun user posted image
Sm mal gledala na moje zdravje in ker imam tut jst skoz ledene noge in roke sem šla brat in vidim, da je tvoj post. A ti še nimaš te kreme od justa al kaj? Me je prav začudlo...tko da sm skor s stola padla.

Packa! Kaj me zezašuser posted image Nimam! Sej ne moreš mrzlih nog s kremo otoplituser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
18.2.2010 16:32:46   
majana79
ma ja, sej pravim, če ne prej ko bo v varstvu al pa v vrtcu, tam mu nihče ne bo pasiral pa ga čakal ampak bo moral jest, ko vsi drugi user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
18.2.2010 16:32:51   
FLASK_A
Paradižnika tudi jaz še ne bom dala... Sem pa že naredila pire z alpskim mlekom. Sem neodgovorna mama. Mah sej mal pa že lahko dam ane.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
18.2.2010 16:35:04   
majana79
jaz sem mu dala eno žličko pelatov v enolončnico... pa ni blo nič videt

itak mi gredo vse te smernice že ornk na živce

hm, trenutno mi gre itak vse na živce user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
18.2.2010 16:35:31   
FLASK_A
ma ja, sej pravim, če ne prej ko bo v varstvu al pa v vrtcu, tam mu nihče ne bo pasiral pa ga čakal ampak bo moral jest, ko vsi drugi user posted image

Ja, nimaš kej. Jaz mam problem da komaj sproti kuham za lačna usta.user posted image

Tkole bom kmal KLIK

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
18.2.2010 16:40:15   
majana79
LOL

user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?