Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 19:57:56
|
|
|
|
Dudica1
|
majana dej no ni tko hudo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:01:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana A si gledala drobni tisk? Pritožbe niso možne SPLJOH! Jih ne vzamejo nazaj, niti ne menjajo. Pha, pa taka štacuna. Tam ne kupujem več!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:01:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana dej no ni tko hudo pejt že žurat, me se s šimfanjem zabavamo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:02:47
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana dej no ni tko hudo pejt že žurat, me se s šimfanjem zabavamo aja sory...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:04:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana dej no ni tko hudo pejt že žurat, me se s šimfanjem zabavamo aja sory... Da ne boš jutri vsa zmačkana Angora Rabbit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:05:50
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana dej no ni tko hudo pejt že žurat, me se s šimfanjem zabavamo aja sory... dej, kolegica, pejt še za naju zažurat midve sva mal žleht danes pa se 'pucava' sam ti pa povem, da me res včasih prime da bi šla nekam za doooolgo časa, danes je en tak dan k mam vsega poln kufer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:06:41
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana A si gledala drobni tisk? Pritožbe niso možne SPLJOH! Jih ne vzamejo nazaj, niti ne menjajo. Pha, pa taka štacuna. Tam ne kupujem več! tole je že skor za ZPS, da mal oni raziščejo sam veš kolegica, zdej sva pa dudi pregnale
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:06:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kakšen 'pucava'? To je čist normalni večerni chat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:07:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana A si gledala drobni tisk? Pritožbe niso možne SPLJOH! Jih ne vzamejo nazaj, niti ne menjajo. Pha, pa taka štacuna. Tam ne kupujem več! tole je že skor za ZPS, da mal oni raziščejo sam veš kolegica, zdej sva pa dudi pregnale Nisva, zdej naju skrivaj bere ker sva bolj fejst kot vsi tisti na RD
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:08:23
|
|
|
|
šivilja
|
Jaz sem pa še v zobar šoku - od bolečin, zneska in časa, ki sem ga in ga bom tam preživela. Včeraj mi je tri zobe obrusil in dlesni operiral, ko se vse zaceli dobim porcelan, potem p a naprej. Sem bla do 8.30 zvečer pri njem (od 5.30), je reva H. v joku zaspala očiju v naročju. Zdaj bom očitno ves čas brez otrok in organiziranim varstvom preživela pri zobarju, namesto bolj prijetno. Pa vsa porodniška bo šla tud za to. Šmrc, šmrc. Sem danes pisala naročilo na sezam - jim dam še eno priliko, mogoče pa najdem kakšno lušno varuško. Bomo probali v sredo, ko pride čistilka - jo bom poslala na sprehod, pa da ji kosilo da, da bom jaz malo pospravljala. Jupiiiii, zabava pa taka. Je bila ob petih popoldan čist zaspana - sem jo mogla dat spat, zdaj je pa žurka. Kdaj boste jutri v SN - da vidim, če lahko svojeopravke tako naravnam. Aja - ob osmih zutri sem spet pri zobarju - bo zamenjal zdravilo v enem zobu, ki sva ga začela zdravit pred zadnjo nosečnostjo (pol pa nisem več hodila) Hrana- pri nas je bolj problem zagotoviti ustrezne količine - vsi radi in v glavnem vse jejo. Vključno s H. - za kosilo in večerjo poje po 2dcl papice, ki ji jo skuham (ni nič zbirčna). Ta vikend začneva z dopoldansko malico.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:08:47
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana A si gledala drobni tisk? Pritožbe niso možne SPLJOH! Jih ne vzamejo nazaj, niti ne menjajo. Pha, pa taka štacuna. Tam ne kupujem več! tole je že skor za ZPS, da mal oni raziščejo sam veš kolegica, zdej sva pa dudi pregnale Nisva, zdej naju skrivaj bere ker sva bolj fejst kot vsi tisti na RD mislm da je tut kolegica maja pršla nazaj mogoče je pr njej tut kej za en k....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:11:02
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana A si gledala drobni tisk? Pritožbe niso možne SPLJOH! Jih ne vzamejo nazaj, niti ne menjajo. Pha, pa taka štacuna. Tam ne kupujem več! tole je že skor za ZPS, da mal oni raziščejo sam veš kolegica, zdej sva pa dudi pregnale Nisva, zdej naju skrivaj bere ker sva bolj fejst kot vsi tisti na RD mislm da je tut kolegica maja pršla nazaj mogoče je pr njej tut kej za en k.... Maje ni videt, je pa vanilla - manjka samo še čokolada
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:11:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
Šivilja Bogica si... Dej si s tea tree oljem namaži, bo manj bolelo. (babe, ne se mi režat!!! )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:13:51
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Šivilja Bogica si... Dej si s tea tree oljem namaži, bo manj bolelo. (babe, ne se mi režat!!! ) Jaz sem še brez Justa, sploh. Saj mi je dal zobar ene zvarke.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:13:51
|
|
|
|
Dudica1
|
sej zdej grem...čao
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:16:08
|
|
|
|
majana79
|
šivilja flaska, mislm da sva forum sesule, men neki šteka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:16:48
|
|
|
|
majana79
|
dudi, uživej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:21:03
|
|
|
|
maja1488
|
jst tut! mamo lahko klub: smofovšdudicikernamsebozmešaloknismobležestoletnikjerinsamonotr čepimozaprteinpucamousraneritiinbrišemocurljavenoseinprenašamositnedece! O se učlanim takoj! IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 familiarno smo nazaj jih bova pa dala spat in šla nazaj kam nazaj? Nazaj na RD? ja fauš sem ti. ma ne no,sej tud zate pridejo boljši časi. Veš jaz tud rabim odklop ker maj 3 dni že samo joka in je siten za **** in se mi res lahko utrga če se mal ne sprostim! Uuu, cele tri dni! Majanca kolegica, a slišiš to! Pol si midve zasluživa najmanj kajmanske otoke Da si nebi katera drznla name pozabit! IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A kaj je narobe z moškimi možgani? On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left. Ahahahahahhah Popisdla bom....Z noče zaspat, meče dudo iz postle... IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šment, jst sem pa misla tamalga vrnt nazaj proizvajalcu, ker ma skrito napako in ob nakupu nisem vidla O sistr...a ti tut IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana dej no ni tko hudo pejt že žurat, me se s šimfanjem zabavamo IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana dej no ni tko hudo pejt že žurat, me se s šimfanjem zabavamo aja sory... Da ne boš jutri vsa zmačkana Angora Rabbit O FUJ! Si predstavljaš, da se zbudiš in ti tole čepi pred očmi crknem IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana dej no ni tko hudo pejt že žurat, me se s šimfanjem zabavamo aja sory... dej, kolegica, pejt še za naju zažurat midve sva mal žleht danes pa se 'pucava' sam ti pa povem, da me res včasih prime da bi šla nekam za doooolgo časa, danes je en tak dan k mam vsega poln kufer Ej...ko naši mulci ozdravijo lahko pridete za en vikend k nam IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana A si gledala drobni tisk? Pritožbe niso možne SPLJOH! Jih ne vzamejo nazaj, niti ne menjajo. Pha, pa taka štacuna. Tam ne kupujem več! tole je že skor za ZPS, da mal oni raziščejo sam veš kolegica, zdej sva pa dudi pregnale Nisva, zdej naju skrivaj bere ker sva bolj fejst kot vsi tisti na RD mislm da je tut kolegica maja pršla nazaj mogoče je pr njej tut kej za en k.... Ja...vedno se kej najde IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Šivilja Bogica si... Dej si s tea tree oljem namaži, bo manj bolelo. (babe, ne se mi režat!!! ) Šivilja...upam da čimprej rešiš te zobke. Boš pa pol ful bolj uživala, ko ne bo bolelo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:25:12
|
|
|
|
majana79
|
maja, sej sem vedla da si ti za stvar zdej se grem pa pošteno in v miru očedit... sovražim bit bolna, ker sem pol k en pujs
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:29:17
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, sej sem vedla da si ti za stvar zdej se grem pa pošteno in v miru očedit... sovražim bit bolna, ker sem pol k en pujs Fejst se zdrgni Jst bi tut mogla pod tuš, sam morm prej neke račune še nardit. Bojda preveč zapravim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:29:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maja, si se pa namučila s citati A si samo Majano povabil al misliš mene tut Dudi, enjoy!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:32:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, sej sem vedla da si ti za stvar zdej se grem pa pošteno in v miru očedit... sovražim bit bolna, ker sem pol k en pujs Fejst se zdrgni Jst bi tut mogla pod tuš, sam morm prej neke račune še nardit. Bojda preveč zapravim Jaz sem imela danes ženski večer. Sem si umila glavo, pobrila... Pod tušem sem zabila pol ure minimalno. Končno izgledam kot ženska, ne en avstralopitek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:32:28
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Maja, si se pa namučila s citati A si samo Majano povabil al misliš mene tut Dudi, enjoy!!! tebe tut . Niso to kajmanski...ma se bomo menda ja imele fanj. Likerja je dosti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:33:19
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, sej sem vedla da si ti za stvar zdej se grem pa pošteno in v miru očedit... sovražim bit bolna, ker sem pol k en pujs Fejst se zdrgni Jst bi tut mogla pod tuš, sam morm prej neke račune še nardit. Bojda preveč zapravim Jaz sem imela danes ženski večer. Sem si umila glavo, pobrila... Pod tušem sem zabila pol ure minimalno. Končno izgledam kot ženska, ne en avstralopitek Jst sem pa še vedno avstralopitek. Pa še včeri sem bla pri frizerki in vedno imam naslednji dan ful mastne lase. Ne vem kaj mi da gor.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 20:34:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Maja, si se pa namučila s citati A si samo Majano povabil al misliš mene tut Dudi, enjoy!!! tebe tut . Niso to kajmanski...ma se bomo menda ja imele fanj. Likerja je dosti Liker je pomemben. Da ne bomo vidle umazanga parketa in Z ki liže kis in grize čebulo.
|
|
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?