|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
19.2.2010 10:01:05   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image danes smo pa spali user posted image alarm je bil samo enkrat... joj, kolk je pasalo user posted image

men se ne da nikamor, grlo me še boli... pa še moja mama pride popoldan, moram pospravit pa mačke počesat user posted image da ne bosta tolk dlake spuščala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ne govori, prvo, kar me je vprašala, ko sem rekla, da sem noseča (pol ko je nehala jokat od sreče), je blo, kam bom mačke dala user posted image user posted image user posted image ne mara mačk. mačke pa ne nje user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
19.2.2010 10:01:37   
FLASK_A
Jaz pucam stanovanje- da se vsaj mal zamotim. Tamal pa navija zraven:

ja, tko ja! Bravo mami!!! user posted image user posted image user posted image Pejt u varstvo, smrkovc!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
19.2.2010 10:02:22   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

oooo, majanči, greš v lajf user posted image J. kar doma pusti, zunaj neki pada user posted image

lajf ja user posted image user posted image

a se sam men zdi, al so se nam kriteriji za življenje res znižal user posted image neki smo hitro z malim zadovoljne user posted image

user posted image jep, ena ura svobode na teden... kaj češ lepšega! naslednji teden se pa mormo za pijačo zmenit, zvečer. se mi že mešaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
19.2.2010 10:03:00   
FLASK_A

jutro user posted image danes smo pa spali user posted image alarm je bil samo enkrat... joj, kolk je pasalo user posted image

men se ne da nikamor, grlo me še boli... pa še moja mama pride popoldan, moram pospravit pa mačke počesat user posted image da ne bosta tolk dlake spuščala user posted image user posted image user posted image

ne govori, prvo, kar me je vprašala, ko sem rekla, da sem noseča (pol ko je nehala jokat od sreče), je blo, kam bom mačke dala user posted image user posted image user posted image ne mara mačk. mačke pa ne nje user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa psov ne mara v stanovanju. Enkrat ga je vzela na počitnice k ga nisva mogla s sabo vzet... In ravno njej je kozlal na tapisonuser posted image user posted image Eh ni da bi govoru.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
19.2.2010 10:03:03   
ledenka

ja, tko ja! Bravo mami!!! user posted image user posted image user posted image Pejt u varstvo, smrkovc!!!

naj pomaga, sej krpo za prah že lahk uporablja user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
19.2.2010 10:03:12   
majana79
flaska, kolegica, a ti je firma A1 kej znana? Atrium na Šmartinki delajo pa en nov projekt naj bi mel tlele blizu in bi rabila kej insajderskih informacij user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
19.2.2010 10:04:12   
majana79

oooo, majanči, greš v lajf user posted image J. kar doma pusti, zunaj neki pada user posted image

lajf ja user posted image user posted image

a se sam men zdi, al so se nam kriteriji za življenje res znižal user posted image neki smo hitro z malim zadovoljne user posted image

user posted image jep, ena ura svobode na teden... kaj češ lepšega! naslednji teden se pa mormo za pijačo zmenit, zvečer. se mi že mešaaaaaa user posted image user posted image user posted image

jaaaaa, obvezno! user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
19.2.2010 10:04:17   
ledenka
moram nahranit otroka... je šel pit vodo za mačke... zdaj pa brikete neki gricka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
19.2.2010 10:04:35   
majana79

ikzekli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
19.2.2010 10:04:45   
FLASK_A

ne, gospodič se bo igral. Zdej sem se mal usedla pa me že masira naj se grem igrat. Boljš da grem pucatuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
19.2.2010 10:05:16   
FLASK_A

flaska, kolegica, a ti je firma A1 kej znana? Atrium na Šmartinki delajo pa en nov projekt naj bi mel tlele blizu in bi rabila kej insajderskih informacij user posted image

žal, ne vem...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
19.2.2010 10:05:30   
FLASK_A
moram nahranit otroka... je šel pit vodo za mačke... zdaj pa brikete neki gricka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
19.2.2010 10:07:44   
petrazg

Vrageci mali... user posted image Jih že spušča , a ne?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
19.2.2010 10:08:02   
ajetam*
Jutro, sva spala do pol desetih, luksuz.

Petra pridem po plavanju, če bo pa kakšna sprememba mi pa sms pošlji, prosim.

Zdaj si grem pa zajtrk narest.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
19.2.2010 10:09:37   
ajetam*

Naša pa zmeraj zraven pride pa pravi "mami a ti lahko pomagam". Upam, da je ne mine prehitro.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
19.2.2010 10:15:27   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
19.2.2010 10:19:45   
majch
čau majčice

vas ne folgam ne brat ne spremljat...ampak prosim za eno informacijo. Kako so kaj vaši mulčki mobilni? Mislim, a že vsi puzajo in se postavljajo na noge? Naši mali se sploh ne sanja o tem (pa bo 25 stara 9) in za nameček me je še pediatrinja prestrašila z maksi dozami vitamina d in fizioterapijo, če ne bo kmalu boljše.user posted image Danes se res super počutim... hvala za info.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
19.2.2010 10:23:23   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Vrageci mali... user posted image Jih že spušča , a ne?

ma ja.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
19.2.2010 10:26:13   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majch
vas ne folgam ne brat ne spremljat...ampak prosim za eno informacijo. Kako so kaj vaši mulčki mobilni? Mislim, a že vsi puzajo in se postavljajo na noge? Naši mali se sploh ne sanja o tem (pa bo 25 stara 9) in za nameček me je še pediatrinja prestrašila z maksi dozami vitamina d in fizioterapijo, če ne bo kmalu boljše.user posted image Danes se res super počutim... hvala za info.

Majch, jaz rajš ne bi o svojem mnenju o P. Ker jih imam poln K****!!!! Ne štekajo da otroci niso po knjigi delani. Vsak otroček je drugačen. Nevem kaj otresajo toliko o nekih pravilih. A še kater človk ni shodil user posted image user posted image user posted image Ne se sekirat ker nimajo pojma.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
19.2.2010 10:31:30   
majana79
ma ja, res no user posted image user posted image user posted image

najprej rečejo, da do 9. meseca ne sme poznat nog, potem naj pa v enem dnevu, ko je star 9 mesecev, kar naenkrat začne skorej hodit...

Majch, če te dajo na fth, to sploh ni nč groznega... mi tut hodmo, pa se mi zdi da tut če ne bi, ne bi blo nč narobe, ker je fizioterapevtka čist na easy

samo ne se pa ti sekirat zarad tega, ker ni vredno, sej bo že kobacala in postavljala se na nogice, brez skrbi

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
19.2.2010 10:35:16   
ledenka
majch, sinček od prijateljice je začel puzat pri enem letu, ampak potem je pa v 2 mesecih shodil. tako da ni panike user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
19.2.2010 10:40:30   
majch
thx, punce...sej mi je jasno, da so otroci različni, sam danes je pa blo ko da me je s ceglom po glaviuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
19.2.2010 10:42:32   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majch

thx, punce...sej mi je jasno, da so otroci različni, sam danes je pa blo ko da me je s ceglom po glaviuser posted image

Sej zato jih pa sovražimuser posted image Sam psihirajo nas boge mamice. Ki se pa sekiramo ker imamo tolk rade naše otročke. Mah dohtarjiuser posted image user posted image user posted image

Majchuser posted image user posted image user posted image Glavo gor, ti super skrbiš za svojo punčko!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
19.2.2010 10:43:12   
majana79
vidim da mate zelo 'prijazno' P user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
19.2.2010 10:45:58   
ledenka
vse P bi morali najprej testirat na prijaznost, predno jih spustijo k pacientom user posted image ker ene so res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.