Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Za začetek to,da že tri mesece delam v Avstriji.-st.jakobu kot sobarica v hotelu in je kar pestro,delam samo dop pa da dni na teden sem frej.Naša Alina bo že kmalu stara 17 mesecev in že en mesec hodi v vrtec v Avstrijo,blizu tam kjer jaz delam in morm povedat,da sem bila zelo presenečena,kako hitro je bila sprejeta v vrtec,en dan sem šla samo vprašat ali imajo še kakšno mesto frej,naslednji teden pa je naša mala že hodila v vrtec,ne pa pri nas ko čakaš po eno leto-če dobiš seveda mesto
.Z dragim sva se odločila,da se bomo še letos preselili v Avstrijo,ker tale slo je vsak dan slabša za življenje.Prejšnji teden sem bila gor na občini in pač rekla,da bi se rada preselila z družino gor in gospa je pred mano postavila papir z prostimi občinskimi stanovanji,naslejdnji dan pa sem jih že šla pogledati in izbrali smo si prečudovito stanovanje 82kvadratno,tako da se septembra SELIMO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
. Nekako imam na sumu da se v vrtcu ne počuti najbolje, parkrat je bil ves obgrižen, popraskan, sicer mi vzgojiteljici nista rekli da bi bilo kaj narobe, da bi se otrok izogibal, ampak tak občutek imam da je dobil slabo izkušnjo ko ga je kdo porinil, ugriznil ali kaj podobnega, da se zdaj tako boji družbe otrok-res, dobesedno živčen postane ko se mu kdo samo približa
saj sem zaseldila, da ste bili na novembrkah 2011 a ne? Kako lepo, da sta se kljub težki preizkušnji odločili za še 1
. Super!!! ASploh pa, kar solzna sem ratala, ko vidim, da Valentina tako lepo napreduje
tako da zdaj počasi finiširamo
Tokrat čakamo marčevko 2012
utrujena. Ampak nekako kar gre, saj mora it a ne
Kako gre vam? Si fejst zmatrana? Ti
veliko pomaga/sodeluje? Jaz si ne predstvljam, kako bi šlo brez njega. Vem da bo zdaj nastopil zelo pomembno nalogo, da bo zapolnil tisti čas, ki ga bo meni zmanjkalo zaradi