phelps
|
Dobro jutro punce! Da se na hitro javim, ful ste napisale Jaz sem ok, slabosti še kar trajajo. Pomaga mi voda z limono. Sem pa kupila v Leclercu ingverjev čaj, pa ne vem, če je to to. Piše gor, da je črni čaj z aromo ingverja, okus je malo pekoč. Glede hrane, prej sem imela zelo rada sladko, sedaj sladkarij tudi videt ne morem več. Prav bruha se mi, ko pomislim na sladko. V bistvu mi zelo malo stvari paše, še najbolj juha z navadnimi rezanci. Kilogrami so pa konstantni - HB, ne bi imela ravno dobrega občutka, če bi začela ravno sedaj hujšat. Če bi se pa že začela redit, pa itak tudi ne, že trkam Sem pa potolažena, ker berem, da imate tudi ostale take in drugačne znake, mene tudi včasih še vedno kje kaj špikne, zvije, zategne... Upam, da je to normalno. Bodite v cvetju in izkoristite ta lep dan. Upam, da bo tudi meni sonce koristilo in bom vsaj za trenutek ali dva pozabila na , v bistvu sem glede tega ok samo, ko spim