|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 10:40:51   
nadinne
hej.

emma83, moj podnajemnik user posted image  ima tudi ponavadi pozno zvečer in ponoči telovadbo, podnevi pa spi...pravijo da je tako tudi ko se rodijo user posted image  Se že veselim ko bomo morale šteti gibe, ko jih bom jaz mogoče čez dan naštela 5...bo panika...ponoči pa 1000 user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 10:53:43   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Evo punce za malo smeha:

Mož pride domov iz službe. Na dvorišču zagleda svoje tri otroke, ki so še v pižamah, povsem blatni, prazne vrečke čipsa in folije čokolad pa so razmetani po vsej travi. Vrata ženinega avtomobila so odprta, prav
tako vhodna vrata, psa pa nikjer.
Mož vstopi v hišo, kjer zagleda še večji nered. Luč je razbita, preproga razmetana, TV popolnoma na glas, soba pa natrpana z igračami. V kuhinji je umivalnik poln umazane posode, ostanki hrane razmetani po mizi in tleh, vrata hladilnika odprta, na tleh razbito steklo, sredi kuhinje pa kup peska.
Mož hitro steče v zgornje nadstropje, kjer mora prav preskočiti kup igračk in perila. Ves zaskrbljen išče ženo - morda se ji je kaj zgodilo?
Iz kopalnice teče cel potok. Odpre vrata in zagleda kupe mokrih brisač ter vodo, ki teče iz pralnega stroja in je vsa zamazana in polna pene.
Po kopalnici se vlečejo tudi kilometri toaletnega papirja. Mož steče v spalnico, ko tam v pižami njegova žena bere knjigo. Ona dvigne pogled, se nasmehne in ga vpraša, kako je bilo v službi. Mož ne more verjeti svojim očem in reče: "Kaj se je danes zgodilo?!"
Žena se ponovno nasmehne in odgovori:
"Veš, ko vsak dan prideš domov ves živčen in kričiš name kaj sem počela ves dan?!"
On pravi: "Vem."
"No, danes nisem  počela ničesar od tega!", pravi ona in nadaljuje z branjem.


sanje: ali še katera zelo intenzivno sanja vse možne naumnosti, ki se jih običajno svoj živ dan ne bi domislila, pri meni je čisto noro, od vampirjev do palačink.




ta je dobrauser posted image  in na žalost čisto resničnauser posted image


sanje- joj, men se je ene 14 dni vsak dan sanjalo, da me hočejo ubit in sem se v sanjah skoz neki tepla in bežalauser posted image
Zdej pa tudi bedarije sanjam, o dojenčku pa še praktično nič.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 11:08:25   
škorpijonček_
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana


sanje: ali še katera zelo intenzivno sanja vse možne naumnosti, ki se jih običajno svoj živ dan ne bi domislila, pri meni je čisto noro, od vampirjev do palačink.




Haha, sem se nasmejala...tud jst sem danes mojmu pri zajtrku razlagala, da sem imela en kup čudnih sanj danes ponoči, sicer se nč kaj ne spomnim kaj konkretnega...same bedarije vglavnem.

Tudi pr nas se bebica buni...kamorkoli se prestavim, začne bincat, češ kam spet...ravn sem se fajn uštimu, zdaj se pa spet obračaš in spet si morem vse na novo nastavt user posted image .

Simonmojca...lep dopust!!! Še za nas uživaj, seveda!

Welcome to our club Blondy!

Vsem pa lep dan, pa čimveč sončka!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 11:15:36   
aleunam
Oh, sem cartala par dni staro punčko... I'm in love. user posted image  Komaj čakam svojega škratka. user posted image

Sanje, ja... Res so intenzivne in tako "resnično" se vse zdi. Se zbudim sredi noči in tipam kako se mi klop vžira v kožo na tilniku. user posted image  Kar sploh ni bilo res, ampak meni se je zdelo tako resnično. user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 13:01:39   
bejo2010
Zdravo,

kako? Lepo, da ste se načvekale v petek. Škoda, da smo tako iz različnih krajev, da se ne moremo vse dobiti.

Nekaj me zanima. So vam ginek. povedale, kdaj se uveljavlja pravica do paketa - denarja. Meni je rekla, da moram po 28. tednu na CSD, da se potrdilo več ne piše in moram vzet zraven samo materinsko knjižico.
Mogoče ste že kaj pisale o tem, pa nisem zdaj za nazaj prebirala. Če katera ima kakšno informacijo, bi bila zelo vesela.

Lep dan,


(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 13:10:06   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: bejo2010

Zdravo,

kako? Lepo, da ste se načvekale v petek. Škoda, da smo tako iz različnih krajev, da se ne moremo vse dobiti.

Nekaj me zanima. So vam ginek. povedale, kdaj se uveljavlja pravica do paketa - denarja. Meni je rekla, da moram po 28. tednu na CSD, da se potrdilo več ne piše in moram vzet zraven samo materinsko knjižico.
Mogoče ste že kaj pisale o tem, pa nisem zdaj za nazaj prebirala. Če katera ima kakšno informacijo, bi bila zelo vesela.

Lep dan,




jaz imam jutri g in bom vse vprašala...pol pa napišem, če ne bo že katera prej.

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 13:33:18   
ječi12
kje pa kdaj pa je kšno srečanje? a ste kšnega že mele?

phelps ja ker so pljučka po 34t razvita že in kjerkoli rodiš je z jenčiji use ok.
pač cilj da tednov ko bomo donošeni :) :)

aja glede pajackov in spehodov. mi smo našo oblačili v hlače in jopice,čez smo dali pa pač dekco. zdj ko bo bolj mraz ga bomo dali pa v zimsko vrečo in bo oblečen spet čis normalno brez pajackov pa v vreči in pokrit. pajacki te zimski men niso ok ker mam filing da se pol dojenček ne more premikat.
aja k zdravniku smo šli pa tko da smo mel spodi žabice na stopalca čez pa kavbojke,zgori pa body,majčko,jopco,jaknco...to je to. vedno raj z dekcami,ker je lažje odkrit kot slečt.

ja pa kljub novembru,ne bomo rable ždet v hiši. sj če ne bo orng padavin pa -10 in več je dojenček komot uzuni. tko da mi bomo kr opremljeni za sprehode,brez njih bi se loh še strgal komu skos doma bit.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 14:03:37   
malajka84
HEJ PUNCE...pr nas tko lepo sonček sije...trenutno...kok dolg bo pa trajal bomo pa vidli.

Učer sva od kolegicce dobla darilo za najino bebiko..ležalnik (mam u albumu)...pa še svojga frajerja 3 tedne starega je sabo prnesla in....smo se razneževali:)

Sm se pa jst tud na 3d naročla u Litijo, so končn z dopusta pršl...pa je cena 50€, pa je še sprejemljivo....mam ga pa 31.avg....baje je vredu, kr naročuje tko do 32. tedna...zdej pa komi čakam.:)

glede sprehodov pa jst tud ne mislm bit do spomladi notr zaprta...sej so tud zimski dnevi topl..sej ni rečeno da bo medlo vsak dan:9 tko da komi čakam...prve sprehode, se bomo že oblekli pa deko čez pa vija ven:)

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 14:05:51   
lottyka
Dobro jutro,

škorpijonček lepo da je domače srečanje uspelo. In res dobra ideja tale piščanček v testu. Jaz bom naredila isto, samo s hrenovko in sirom pa še kakšno salamco bom not dala. Bodo kot hot-dogi, pomoje bo dobro.

simonmojca lepo se imej na dopustu.
ljubljana si me pa spravla v cel krohot, tale zgodbica je pa res dobra user posted image . In čestitke za 2. in 1. mesto.

sanje - moje so se umirile in skoraj več ne sanjam. Al sem pa tok zmatrana da sam še padem v posteljo.

Pri meni nič novega, sem imela obiske čez vikend in bom danes bolj kot ne počivala. Pa glede na to, da spet sije sonce, bom verjetno šla še na kakšen sprehod. Lepo preživite dan.



(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 17:22:11   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: emma83



Danes sem stopila v 29. teden, madonca kako gre čas hitro, november bo 1 2 3 tukaj. Spet se nisem naspala, ker ima moj podnajemnik ponoči žurke v trebuhu, čez dan je pa čisto miren. Največji štos je, ko se obrnem na levo ali desno stran in me začne brcat, po moje mu prostor vzamem in se potem buni, na hrbtu pa ne morem spati. Mislim, da leži prečno v maternici, ker me včasih začne kar hkrati na L in D brcat. Res upam, da ne bo imel takega bioritma, ko pride na svet.




Kot bi jaz to napisala, pri meni je popolnoma enako! :)

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 17:46:22   
emma83
Pa še današnja cvetka: grem v trgovino in tam na blagajni pač zlagam nakupljeno v cekerje pa mi blagajničarka reče: ja vi boste pa kmalu zibali, jaz pa nazaj ne ne, še skor 3 mesece imam do roka; pa ona meni spet: pa a imate 2 ali 1, pa a bo punčka al fantek, sem samo rekla, da ne vem. Đizs se mi bo zrolal od takih glupih vprašanj, ne bi rekla, če bi me ženska poznala, ne pa da jo prvič v življenju vidim. Eh saj bo, sem se mogla malo spihati, moj user posted image se mi pa reži ko pečen maček, ko sem mu to povedala.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 18:14:16   
emma83
Pa še to sem pozabila: danes sem bila v Mothercare in že imajo zimske pajacke, dragi so pa kot žafran, cca. 50€.user posted image Jaz bom probala kaj cenejšega najti.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 18:28:16   
ljubljana
Ležišče 120_x_60_x_13cm v Trgovini Fortrade na Vrhniki po 25 eur od 18-20.8.2010
Vzmetnica je identična, kot ta ki jo v sončkovi spletni trgovini prodajajo po 50 eur.
Prilagam sliko specifikacije
user posted image
Meni se zdi zelo v redu, srednje trdote, prešita z bombažom, zračna, antialergijska, ortopedska, zelo lahka, prijetna na dotik, in z zadrgo, da se lahko prevleko na kakšnem nežnem programu tudi opere.
Po moje ne morete falit. Jih imajo še ene par na zalogi tako, da jo lahko vzamem za kakšno če želi. Lahko jo pridete tudi k meni domov osebno pretipat.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 16.8.2010 18:29:34 >

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 18:30:45   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Pa še to sem pozabila: danes sem bila v Mothercare in že imajo zimske pajacke, dragi so pa kot žafran, cca. 50€.user posted image Jaz bom probala kaj cenejšega najti.

V C&A jih imajo po 25 eur, sem jih gledala včeraj in se mi zdijo zelo tople, z dvema zadrgama, v roza, modri in bež barvi.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 16.8.2010 18:31:33 >

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 19:24:34   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: november2010


IZVIRNO SPOROČILO: emma83



Danes sem stopila v 29. teden, madonca kako gre čas hitro, november bo 1 2 3 tukaj. Spet se nisem naspala, ker ima moj podnajemnik ponoči žurke v trebuhu, čez dan je pa čisto miren. Največji štos je, ko se obrnem na levo ali desno stran in me začne brcat, po moje mu prostor vzamem in se potem buni, na hrbtu pa ne morem spati. Mislim, da leži prečno v maternici, ker me včasih začne kar hkrati na L in D brcat. Res upam, da ne bo imel takega bioritma, ko pride na svet.




Kot bi jaz to napisala, pri meni je popolnoma enako! :)


Torej to pomeni, da 28t1dan pomeni da si dejansko v 29tednu :D

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 19:51:09   
november2010
Pozdravljene!

Za nami je en lep dan, ful smo se mel luštno v postonjski j., mali je užival sto na uro. Bom dala kake slikice ob priliki v album.

sem pa klicala mojo G za izvide cukr testa, sladkor je ok, 6,3, glede urina je rekla, da se vidi da imam ful izcedka, ampak da če me ne srbi ali peče potem ni panike. Imam pa spet premal hemoglobina (isto kot v prvi nosečnosti) tako da bom spet mal železa mogla poglodat ;)

Sej bi še kaj napisala, pa tolk težko sedim za računalnikom, da raj kr grem :)

Čauči!

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 20:26:28   
pajac
Ojla pupe!

Samo da pozdravim na hiterr.. Imam starše na obisku in sem kljub 2 dnevoma dopusta prav vsak hip v pogonu...
Jutri imam ginekologa in bom poročala kako je bilo...


Pa še to... Moj sonček je spet doma !!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image Kako sem srečna. On pa ni kazal, da bi mu bilo hudo in je ves čas bil prav dobre volje, samo zdaj ko se je vrnil se že par noči joka in pravi da ni mame v Kamniku  user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 23:19:54   
ljubljana
pajac a z mamo misli tebe ali staro mamo?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 6:42:07   
aleunam
Jutro!

Bi še spala, pa me je sms prebudil. user posted image  Potem sem še pa lačna postala, pa kavo bi pila... In dan se prične.


IZVIRNO SPOROČILO: maa2010
Torej to pomeni, da 28t1dan pomeni da si dejansko v 29tednu :D
user posted image user posted image user posted image


Ja, jaz sem danes 29t1d in sem v 30. tednu. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: emma83
/.../ pa mi blagajničarka reče: ja vi boste pa kmalu zibali, jaz pa nazaj ne ne, še skor 3 mesece imam do roka; pa ona meni spet: pa a imate 2 ali 1, pa a bo punčka al fantek, sem samo rekla, da ne vem. /.../


Meni je prejšnji teden en sosed rekel, da se mi še ne vidi za te tedne (sem mnenja, da je ravno prav user posted image ), včeraj mi pa drugi sosed reče, če delam zadnje izdihljaje pred dnevom D. user posted image  Pa pravim, da mam še dobra dva meseca in me samo debelo pogleda. user posted image  Saj tudi jaz težko ocenim pri drugih user posted image , tako da jim ni za zameriti.

Ljubljana, to je ful poceni vzmetnica. Trenutno sem v tej dimenziji našla najcenejšo za 28€ pri Recinkotu.

Pajac, tudi jaz ne razumem besed tvojega otroka. A da tebe ni tam, kjer je bil na počitnicah pri očetu ali doma?

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 8:24:33   
Soncchhek
jutrooooooooooooo !!!!

kar ne morem preklopit na " delovni teden "....čez vikend smo se potepali po Gorenjski...... in je bilo prav super..kljub sobotnemu dežju....je bila pa nedelja sončna in prekrasna...Bohinj je prekrasen.....Bled pa turistični kaos....40 min sva iskala parkirni prostor in nato obupala.....a na morejo nardit ene garažne hiše...katastrofa !!!!!

moje počutje kar ok.....razen da mi bebica občasno še vedno skače in skače po mehurju...danes imam pregled pri G, pa upam da mi bo delala UZ.....če ne pa razmišljam, da ga grem kam samoplačniško delat sama...ali pa 3d....bomo videli danes. Glede na mojo nos. sladkorno, bi bilo fajn ocenit kako raste bebica.
Moj sladkor pa takole, zdaj je očitno prišel tisti čas, ko se moram 100% držat ....res nič, prav nič pregrešit, da so vrednosti ok....tako da to je to. Smo v 27 tem tednu....pa resnično upam, da mi tole ne ostane naprej....saj ni problem se držat...ampak včasih se mi cedijo sline prav po tem kar ne smem.

Od znanke so mi bile obljubljene cunjice za fantka ( ker kot sem že rekla za punčko imam vse doma...pa sem hotela porabit še tole od znanke...zakaj pa ne), ampak so ful zdelane, sprane...raztegnjene..imam občutek, da mi je uturila kar nekaj, samo zato da mi nekaj da....tako da od treh polnih vrečk....lahko porabim samo par stvari.....Od nečakinje, pa imam doma cunje res kot nove.....tako da bom kar te porabila 100%...pa še kaj dokupim.....sem si rekla da te dni dokončno popravim diplomsko nalogo....potem si pa sortirava za dojenčka kaj imamo...pa dam v škatlice nekje od 0-3m....pa od 3-6m....ter še ostale stvari....da je vse na enem mestu.....in ko bo treba to oprat, zlikat....da se ve kje je.

Dobila sem pa od prijateljice en otroški body ( take lepe račke gor...se ni mogla upret nakupu), pa od sorodnice, ki je s tujine...prekrasno dekco ( tako mehko.....iiiiiiiiiiiiiiii)+ 3 bodyje....

Počasi bo treba tudi sobico  pripravit, prepleskat ipd....a prav zdaj so se spomnili še moji starši prenavljat kopalnico....( oni so v 1. n, mi pa v pritličju pod njimi v hiši)....kot da se mi da mesec dni poslušat vrtanje in....eh..nekaj morajo še v naš del posečt, ko se menjajo cevi...eh....
Super, da ste imele srečanje !!!!user posted image Verjamem, da je bilo čvekasto...sploh pa same lepe nosečke in naši prekrasni bušiji ipd....

POspravljanje.....mene zdela 100%...v smislu...včeraj sem vse pospravila..pobrisala prah ipd....in bebica mi tako začne " dol pritiskat"...pa na mehur ipd...ful neprijetno....potem se samo umirim...vsedem...padem v posteljo ipd.

Spanje je cela umetnost...jaz se založim z blazino....ampak počasi za mojga ne bo več prostora, če bom tako založena....mi bo dol s postelje padaluser posted image .

lep dan punce





(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 8:34:04   
philadelphia
Živjo!

Na včerajšnem pregledu je bilo vse vredu. Materični vrat zaprt, otrok hiperaktiven. UZ ni delala, ampak sem lahko videla glavico otroka, ko je delala vaginalni UZ materničnega vratu. user posted image  Sladkorja v urinu ni bilo in tako mi je moj častil sadno tortico  user posted image .

Mi je pa kupil še tole blazino za spanje http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170512 in sem spala kot dojenček. Zjutraj mi tud za vstat ni bilo. Upam, da mi bo ustrezala tudi, ko bom imela večji trebušček.

Naslednji pregled imam 15.9.

Lep dan vsem

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 8:34:22   
škorpijonček_
Jutro user posted image ,

a je še ktera dans tak zdelana? Jst komi žvim, zaspana full, tko da ne vem, če ne bom popokala prej iz šihta, itak nimamo med počitnicami veliko dela.

Drugače sem danes fino spala, razen nekega premetavanja in user posted image  je bil neki nemiren, očitn čuti, da gre moj jutri na par dnevno pot, pa me je kr strah kak bo peso to preživel. Je full navezan nanj, pa kar joka ko kam gre.

Sem pa ponoči, ko sem se premetavala prvič čutla tud ponoči brcike, očitn ko se obrnem na drug bok, tamalmu ne paše, pa se mora spet naštimat udobno user posted image . Zaenkrat še nimam nekih dodatnih blazin, eno tako plišasto igračo, da dam med kolene, da me kosti ne žulijo user posted image .

Odštevam pa že in komaj čakam, da gremo na dopust, pa tud če sam ležim in berem, saj zato pa je dopust. Da si spet naberem novih moči, ki jih bomo kmalu zelooo potrebovale.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 8:44:29   
ljubljana
Ja tole slabo spanje v nosečnosti je predpriprava za čas po porodu, da se utrdimo. Obstajajo seveda otročki, ki kot po čudežu spijo od 21 do 6 zjutraj ampak takih je skoraj nič, pri meni so se vsi trije zbujali in dojili, tako da ne vem kdaj sem nazadnje prespala celo noč. Tam enkrat pred 12 leti.user posted image

škorpijonček meni se ni med dopustom nikamor dalo, sem bila najsrečnejša, če sem lahko doma ležala in štrikala copatke.


< Sporočilo je popravil ljubljana -- 17.8.2010 8:45:27 >

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 8:52:31   
novemberska


Hej srečke nosečke!

Kako smo kaj? Danes je že torek , nekako odštevam dneve do dopusta, oooooh kje je šele petek.

No včeraj smo mel pregled....mi je delala UZ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj kako lepo je blo videt našo malo pikico, raste, brca, veselo miga..no je pa končno dala noge narazen in smo končno dokončno lahko potrdili da je user posted image . Kok sem vesela, zdaj pa spet lahko grem v šoping..mojuser posted image kar zelen rata od mojih nakupov, ampak kaj čmo, sej smo vse iste user posted image user posted image
Drgač je pa naša frajerka dost velka za svoje tedne, ma 1100g in se lepo razvija. Vse kot mora bituser posted image

No zdaj pa moram šibat delat....so vsi že sitni tukajuser posted image

Aja naslednji pregled mam 14.9.

Lep dan vam želim, pa še zame kakšen user posted image spite k ga sama ne pijem več odkar sem nosečauser posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 8:57:47   
škorpijonček_
Ljubljana..jst že mam rezervirano 10 dni, pa se prav veselim. Pa tudi, če sem na plaži skozi samo s knjigo v roki, verjamem pa da bo plavanje tud pasalo. Sam, da se dam na off in grem mal iz službe user posted image .

Drugače pa tudi jst upam, da se bo dalo kaj spati, če pa tud ne, pa se ne smem sekirat...pač tako bo, spremeniti ne moremo, aneuser posted image ?


(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?