|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 8:32:54   
phelps
Špikanje ne ovira mojega normalnega funkcioniranja.

Bom opisala: začelo se je s špikanjem vsepovsod (tako sem sploh posumila, da sem lahko user posted image in šla delat test), nadaljevalo se je z špikanjem v prsih (tako močno, da sem se ponoči zbudila). Včeraj popoldne pa sem šla brat te linke in se mi je zdelo, da me špika samo na desni strani kar nekaj časa in na istem mestu. Potem se mi je zdelo, da na levi (in sem se malo potolažila).  Bila sem pa čisto paf in sem v bistvu še sedaj malo. Pa zelo nervozna zaradi tistega mojega izpita user posted image user posted image user posted image Mi je že čisto vseeno, če ga naredim ali ne, samo, da bo četrtek mimo (itak sem se prijavila kot samoplačnik in noben sploh ne ve, da ga grem delat, razen mojih bližnjih), upam, da bo po tem življenje zame bolj znosno (in za mojo okolicouser posted image )

Ne vem, jaz se počutim kot na vrtiljaku občutkov. Kar zjokala bi se user posted image user posted image Je to normalno? Včeraj sem bila tako dobro razpoložena, res sva oba vesela user posted image . Potem pa sem šla malo brat linke, poste o IMN in me je ful začelo skrbet. Potem je bil pa še moj malo hud, ker sploh berem to.



_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 9:29:01   
Anonimen
Mene tudi špika v področju maternice, pa v prsih, ampak je bilo 1. podobno....kolikor je meni znano je to širjenje maternice in je normalno, vsaj v večini primerov.

Moj nasvet je: imejte ta forum za to, da vidite, da imamo tudi druge podobne in enake težave in da je to normalno in niste same, če boste pa paniko zganjale za vsako malenkost (no lahko je tudi upravičeno) potem je bolje, da ne berete člankov ipd., ker boste potem še nadaljnih 8 mesecev v stresu, pa že tako se user posted image skoz nekaj sekiramo ali bo vse vredu!

Drugače sem pa jaz danes še 1x naredila test in je pokazal močen plusekuser posted image , pop. pa še G pokličem.

(odgovor članu phelps)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 9:57:05   
daya
Phelps, ne se sekirat glede špikanja, tudi mene špika. Včasih manj včasih bolj, je bilo pri vseh user posted image  tako. Razen če te pa res zeloooooooo boli, da ne moreš normalno funkcionirat, potem pa pokliči k gin. Jaz imam tudi občutek kot da je vse tako nekako zatečeno, oz. kot da se pripravlja na M, pa je bilo do zdaj to vedno prisotno.

Drugače pri meni nič posebnega, nekaj zgodaj sem se zbudila danes, ne glede na to, da sem šla pozno spat.

LP,

DAya

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 10:41:42   
phelps
daya in anonimna, hvala za vzpodbudne besedeuser posted image

Linkov nisem šla namenoma brat ampak sem želela samo videti slikce, kako izgleda mala pikica v tem trenutku in zašla med takšno pisanje. Sklenila, da berem samo še novemberke 2010 in nič drugega user posted image

Opažam pa, da se hormoni z mano očitno kar poigravajo. Brezvezne stvari se me tako dotaknejo. Danes zjutraj se je doma zgodila neka nevšečnost, ob kateri bi sicer samo zamahnila z roko, se nasmejala in odšla naprej. Danes pa puuuf, kot bi mi jo nekdo zabetoniral v glavo, med vožnjo v službo skoraj jokala.

Najbolje, da se čimprej navadim na novo stanje. Sem se prejle malo prisilila nasmehniti se - če si pomagam z rokami (obrnem kotička ustnic navzgor) kar gre in celo nekaj časa nasmeh ostane na obrazu user posted image jeeej user posted image


_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 10:54:20   
jana84
juhu, punce user posted image za temo...Jaz imam PDP nekje 29.10. in upam, da ne bom pristala med novembrkami...Sej ne da ne bi klepetala z vami in to, ampak, bi raje kakšen dan prej rodila kot pa kasneje (v prvo sem rodila 3dni pred roko in je blo prav fajn tako).

Lepo polnite seznam, da vas bo čimveč!

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 12:07:47   
lottyka
En prav lep dan vsem,

Dobrodošle vse nove. Ste bile pa že pridne danes.

Phelps mene tud skoz špika, kot da bom dobila M. En čas bolj, drugič manj. Je tud mene skrbelo ampak sem dobila danes potrditev da je to normalno. Sem bila pri zdravnici, da mi je zaključila bolniško in sem ji omenila. To je zaradi širjenja maternice in ene to bolj občutijo, druge pač manj. Po njenih besedah, če je kaj narobe te toliko boli da ne moreš zgrešiti. Drugače  pa tud mene špika velikokrat na istem mestu ampak bolj na levi user posted image . Tako da glede na to da nas je res toliko ki to občutimo je to pač normalno.

Drugače pa meni je vsak dan bolj slabo in tudi bruham. Sem kar malo presenečena da se to lahko tako kmalu začne. Ubistvu sem jaz bruhala že pred testom ampak sem pripisovala virozi, kar pa sedaj vem da ni bilo od tega. Meni je že nasplošno zelo slabo, sploh v avtu. In kot kaže bom kar boga, kajti vsak dan je slabše. Tako da jaz sem sedaj skoz lačna. Se najem, bruham in sem spet lačna. Sem pa tud porajtala da sem veliko prej sita kot prej in so se moji obroki kar zmanjšali, pogostost obrokov pa povečal. Imam pa že popad hrane in sicer solato s krompirjem in jajčkom. Vsak dan mora bit na jedilniku vsaj 1x. Prav sanjam to solato. Sem kar srečna da je solata in ne kakšne sladkarije. Še dobro da sem skoz žejna in da konstantno pijem, da mi vsaj za dehidracijo ni treba skrbet pri vsem tem bruhanju. Je pa zato WC postal moj najboljši prijatelj user posted image ga redno obiskujem čedalje bolj pogosto. Drugače pa prsi mene nič ne špikajo, niti ne bolijo. Kar imam občutek je da so malo težje ampak povečale se niso. Tako da mi je vsaj to prihranjeno. Upam da to čim dlje tko ostane.

phelps bom držala pesti za izpit v četrtek.

Čim bolj uživajte lep sončen dan. Jaz ga bom probala čim bolj izkoristit ker jutri grem že nazaj v službo.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 12:21:38   
phelps
Oh, lottyka, hvala user posted image Mi je takoj lažje user posted image .
Lažje mi ja pa tudi zato, ker sem ravnokar govorila z mojo ginekologinjo, pa je rekla, da je to normalno. Kot bi se mi kamen odvalil od srca. Za seznam: pregled imam 15.3.2010.

Za danes to moj zadnji post, sem se presneto razpisala user posted image Glavno, da mi je bolje in da mi je tudi to pomagalo (da sem se malo razpisala) user posted image Sedaj pa še par uric v službi, potem pa malo ven na sonce user posted image


_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 12:42:36   
aleunam
Jaz sem lani avgusta imela IMN in sploh nobenih znakov za to! Ker se v 8t še ni videlo plodka v maternici, so posumili na izvenmaternično in me obdržali na preiskavah. BHCG je bil dokaj visok, a vseeno premajhen, kot bi moral za tiste tedne biti. Jutro pred operacijo so končno videli plodek v levem jajcevodu. Znakov za IMN nobenih, občasno rahlo špikanje, to pa je tudi vse. Sem pa pred tem rahlo krvavela 16 dni. Če je to zaradi IMN, ne ve nihče. Hudo pa je, če ti jajcevod poči, ker krvaviš v trebušno votlino in lahko izkrvaviš v roku dveh ur. Imela pa sem normalne znake user posted image : boleče joške, zelo izrazit vonj, utrujenost.

Torej, punce, jaz predlagam, da ne odlašate z pregledi, sploh, če se pojavi že najmanjša kapljica krvi. Vsekakor pa ne smete "paničariti", ker je samo še slabše. Vem, da je hudo, sploh ko je prvič in ne veš ali so določeni znaki normalni ali ne, ampak ne misliti na najhujše. Tudi meni je občasno zelo hudo, ko pomislim, da se lahko ponovi, tudi ss je zelo pogost, ampak ob takem razmišljanju se mi bo še zmešalo. Raje pazimo na svoje pikice. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 15:49:14   
Anonimen
Evo, jaz imam pregled šele 6.4., moji G se je zmešalo, meni je to ful pozno, je pa res da se takrat pikica že ful lepo vidiuser posted image

(odgovor članu aleunam)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 15:49:50   
Renesme**
no pa sem se razkrila, se vidi da se nisem navajena podpisovati

anonimna user posted image

< Sporočilo je popravil Renesme** -- 1.3.2010 15:51:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 17:56:22   
Tory78
Aleunam in Big mamma hvala za čestitke, še vedno prav ne verjamem, da nama je končno uspelo.

Marca bi morala it na drugi posvet v neplodnostno ambulanto, sem se že čisto sprijaznila, da bo pač potrebna zdravniška pomoč, no pa nama je vseeno uspelo brez tega. user posted image


Držim pa pesti, za vse nas da bomo brez komplikacij prišle do konca nosečnosti in dobile naše novembrskeuser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 18:09:46   
Tory78
Anonimnauser posted image , jaz imam tudi pregled komaj 5.4., sem še sestro enkrat vprašala če res komaj takrat.

Je pa rekla, če bom imela močne krče ali izcedek, pa naj pridem prej. No upam, da ne.


Phelps mene je tudi non stop špika, enkrat na eni strani drugič na drugi, ... tak da je to očitno normalno.

Lottyka tebe so pa doletele slabosti in bruhanje user posted image , upam da ne bo prehudo. Probaj kak prepečenec al pa slane palčke jest, baje da pomaga.

Jaz sem zaenkrat samo non stop lačna.

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 18:26:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tory78)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 18:34:24   
Tory78
Strippy, moj je tudi postal ful zaščitniški, ko začnem kaj delat doma, me kr odganja vstran, da bo že on naredil, ma saj ga bo minlo. Zaenkrat pa malo uživam v tem user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 18:37:32   
phelps
Ehehe, copy paste user posted image mi2 sva tudi že skenslala prvomajsko jadranje. Kuha mi župco ipd. (sicer ga moram pa pohvalit, da je bil že prej ful priden).

_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Tory78)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 18:49:22   
daya
Živjo!

Lottika žal mi je da imaš že takoj tako hude slabosti, jaz sem jih žal tudi imela v obeh nosečnostih že tako zgodaj in so kar trajale tam do 13 tedna.

Zdaj pa zaenkrat ni še nič, no upam, da tako tudi ostane, samo pri meni je bil to "slab znak" ker ko sem bila še 2x noseča in se plodek ni razvijal, mi ni bilo nič slabo, pa nisem nič krvavela. Pri normalnih nosečnostih pa sem krvavela in še slabo mi je bilo. Narobe svet user posted image No skratka saj bi bilo tole super krasno če mi nebi bilo slabo, samo me itak lahko vse še čaka malo kasneje. No bomo videli kako se bo odvijalo, upam da bo vse ok na pregledu.

Glede partnerja, pa težko komentiram, ker je moj ravno v tujini in je šel 2 dni po tem ko sva izvedela, pa 2x je dal vse to že čez tako da je že malo navajen user posted image teh nosečnosti. user posted image No mogoče me vsaj tako z besedami malo "crklja". Imamo pa mi itak pestro zdaj ko smo same punce doma in moram vse porihtati in skrbeti da nam vse laufa. Itak sploh nimam časa mislit na user posted image ko sem s tamalimi, smo danes kolesarile oz. onidve sta jaz sem pa tekla zraven , pa nogomet smo igrale, pa tekle ipd, skratka športno popoldne.

No saj vsaj ko sem malo sama recimo v službi ali pa če imam slučajno 5 minut miru pa lahko malo razmišljam o user posted image

Lp


Daya

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: novembrke 2010
1.3.2010 21:58:22   
Isabellabina










user posted image


NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEKuser posted image ,NUHALNA SVETLINA
 (NS)



user posted image








1.11.10-- aleunam            25      2user posted image    0user posted image      user posted image       19.3.10
            -- lottyka               31      1user posted image    0user posted image      user posted image       30.3.10
            --strippy                27      1user posted image     0user posted image      user posted image       23.3.10
2.11.10
3.11.10 --
big mamma      36      7user posted image     5user posted image      user posted image       23.3.10
4.11.10 --Tory78              32      1user posted image     0user posted image      user posted image       5.4.10
5.11.10 -- Renesme**     28      2user posted image     1user posted image      user posted image       6.4.10
6.11.10 -- daya                 31      3user posted image     2user posted image      user posted image       18.3.10

             --phelps               29      1user posted image     0user posted image       user posted image       15.3.10
7.11.10
8.11.10
9.11.10
10.11.10
11.11.10
12.11.10
13.11.10
14.11.10
15.11.10
16.11.10
17.11.10
18.11.10
19.11.10
20.11.10
21.11.10
22.11.10
23.11.10
24.11.10
25.11.10
26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
 
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE


  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA


  • Še nekaj strani:

    NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

     
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

    LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC


  • nosečnost in delo:

    TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

     


  • urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

    Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka



    (odgovor članu Isabellabina)
  • Neposredna povezava do sporočila: 67
       RE: novembrke 2010
    1.3.2010 22:11:02   
    aleunam
    Heh, moj je tudi čist raznežen. Zjutraj, ko se poslavlja, da obvezno poljubček še na bušija. user posted image Lepo...

    Midva pa ramišljava o poročnem potovanju, pa ne veva kam. Malo sva gledala Maldive, čeprav so precej dragi, pa tudi deževje naj bi bilo tam (julij), tako da bova najbrž poiskala kaj bliže. Ali mislite, da me (predvsem jaz mam neke presodke) nosečnost ne bi smela "ovirati"?

    (odgovor članu Isabellabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 68
       RE: novembrke 2010
    1.3.2010 22:12:36   
    Isabellabina
    Dober večer drage moje souser posted image

    Lottyka--joj pa te je res že kmalu začelo zvijat.Poskusi že zvečer si k postelji prinest kakšne prestice,krekerje,slane palčke,grisini palčke,ingverjeve poškote,in pogrickaj še v postelji in potem še malo poleži,samo moraš vedet,da po teh jedeh ne smeš piti takoj,ker ti bo samo še bolj slabo.Želodec imej skozi poln(pa ne preveč,da bi se skoz najedala)takšni prigrizki,pa bo mogoče kaj omililo slabost.

    Špikanje--ja,ja vse je normalno,toliko časa,da se od bolečin ne stiskaš skupaj in dokler ne začneš ob teh bolečinah še krvaveti.Je pa to špikanje,ki se kasneje spremeni v zategovanje,ko se poskušaš v postelji premaknit iz enega boka na drugega lahko fajn boleče,saj te v momentu lahko tako zapeče,da komaj dihaš.Zato,ko se obračate vedno najprej stisnite skupaj trebušne mišice in se potem obrnite,ravno tako tudi ,ko se vstaja ....no sem že malo zašla...ampak kmalu bomo tako dalečuser posted image

    Drugače sem pa jaz danes bila v Sanolaborju in sem si kupila,ingverjeve piškote,in bonbone,nabavila sem si ingverjev prah-začimba,ki jo potreseš na meso,dodaš v omake,in pomaga pri slabosti.

    No tudi jaz se za zdaj še počutim kar o.k,na momente mi slabo rata ,a se kmalu umiri...

    Sm bila pa danes ful pridna ,saj sem vse pograbila okrog hiše--pesek ,ki smo ga narili v travo skupaj s snegom...ma me kar bolijo roke in križ,ampak sedaj je pa lepo za pogledat.Pa tudi bolje da sedaj že naredim nekaj stvari ,ker nikoli ne veš,kako se bom počutila čez ene tri tedneuser posted image

    No pri nas je možek že navajen ,das em nosečauser posted image in ,da ne potrebujem pomoči dokler res ne prosim(sem pač človek,ki rad naredi sam )tako,da veseli se ni pa takšnega navdušenja kot pred 16 leti ,ko sem prvič zanosila.

    Aha punce,prosila bi vas,če mi vse podatke,ki jih bomo vnašale v seznam podčrtate ,ali odebelite,ali obarvate,da lažje takoj vidim.....Hvala


    No toliko,sedaj šibam še pod tuš in v posteljo.Vsi ostali že spijo.

    < Sporočilo je popravil big mamma -- 1.3.2010 22:14:17 >

    (odgovor članu Isabellabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 69
       RE: novembrke 2010
    1.3.2010 22:18:13   
    Isabellabina
    IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

    Heh, moj je tudi čist raznežen. Zjutraj, ko se poslavlja, da obvezno poljubček še na bušija. user posted image Lepo...

    Midva pa ramišljava o poročnem potovanju, pa ne veva kam. Malo sva gledala Maldive, čeprav so precej dragi, pa tudi deževje naj bi bilo tam (julij), tako da bova najbrž poiskala kaj bliže. Ali mislite, da me (predvsem jaz mam neke presodke) nosečnost ne bi smela "ovirati"?



    Ma jaz bi na tvojem mestu sigurno šla,seveda,če bi se vredu počutila,in bi se nosečnost odvijala ok.V tem času bomo ravno v najlepšem mesecu,in mislim da ni razloga,da nebi tudi s trebuščkom uživala,bodo spomini potem toliko slajši ,ko bosta ob slikicah svojemu otročku pripovedovala zgodbice,kako je bilo ko je bil še v trebuščku.



    (odgovor članu aleunam)
    Neposredna povezava do sporočila: 70
       RE: novembrke 2010
    2.3.2010 7:02:47   
    Isabellabina
    user posted image



    Dobro jutro



    Ma jaz sem včerajšnji večer slabo končala.Ko sem se vstala od računalnika ,sem spodaj začutila nekaj mokrega,šibam na vc,in je bila sveža kri.No celo noč sem slabo spala,ponoči sicer ni bilo nič,a ko se obrišem ,je kri.Ma saj sem navajena teh krvavitev,a me vsakič ,ko jo zagledam spravijo iz tira in pomislim na najslabše.G dela popoldne in danes se sigurno grem pokazat,pa naj staane kar hoče.

    No zdaj šibam spravit u luft moje nadobudneže ,da se spravijo v šolo.

    Se beremo

    (odgovor članu Isabellabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 71
       [Brisano sporočilo]
    2.3.2010 7:34:31   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

    (odgovor članu Isabellabina)
      Neposredna povezava do sporočila: 72
       RE: novembrke 2010
    2.3.2010 7:51:50   
    Zala01
    se opravičujem, ker kar vdiram na vašo temo, samo ne morem verjeti, da čas tako hitro mineva, da ste že novemberke odprle svojo temouser posted image . Se spomnim lani, ko smo januarke tako čvekale o slabostih in špikanju, pa se nam je zdel januar 2010 tako dalečuser posted image .
    Da ne bom preveč zabluzila, čestitke vsem, uživajte v nosečnosti (saj tej prvi meseci slabosti hitro minejo) in predvsem fajn se naspiteuser posted image , ker pol se nekaj časa ne boste več.

    _____________________________

    Rastemo in radi se imamo...:)

    (odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 73
       RE: novembrke 2010
    2.3.2010 7:53:00   
    Zala01
    Big mamma, ti si pa caricauser posted image . Držim pestke, da bo z vama vse v redu.

    _____________________________

    Rastemo in radi se imamo...:)

    (odgovor članu Zala01)
    Neposredna povezava do sporočila: 74
       RE: novembrke 2010
    2.3.2010 9:35:36   
    aleunam
    Big mamma, tudi jaz držim pesti, da je vse ok!user posted image user posted image V katerem tednu pa si? Mogoče že vidiš plodek. user posted image

    (odgovor članu Zala01)
    Neposredna povezava do sporočila: 75
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




    Nos.
    пеперутка16

    Kako majhnim otrokom čistite nos?