4mybaby
|
Živjo so ! Redno vas berem in se kar bolje počutim,da smo v tem veselju skupaj.Jaz sem sedaj noseča 10t4d in komaj čakam na nuhalno 26. !!Pri moji ginekologinji stane 42 evrov,pa še DVD+R prinesem in mi posname!!Se mi zdi še takoo daleč!Bom imela takrat 12t2d... Drugače sem zaradi krvavitve na bolniški,pridno papcam Dabrtoston(sedaj že drugo škatljico)na 12 ur,Magnesol in Buscopan,če imam krče ter vitaminčke.Doma je taak dolgčas in tako počasi minevajo dnevi..Sva že tudi šla kupit nosečniške hlače,ker me je vse držalo in sem sedaj tako:aaaaahhhh,olajšanje Ja,kar lepo zaslužijo...ene so bile cca 50evrov!Za nov modrc pa mi je prodajalka rekla,da naj pridem,kot za hlače.Ko ga bom rabila...Drugače razen krčev zvečer nimam kakih posebnih znakov,razen zamašen in krvaveč nos .Slabosti so minile,sem pa izgubila približno kilo.Moj se je kar ustrašil,pa sem mu dejala:saj vidiš koliko jem?? Bo že.Zanimivo mi je ko berem o napovedi spola...vsepovsod imam napovedanega fantka. Vas kaj zanima katerega spola bo? Boste vprašale? Dr.Pušenjak je odgovarjal radovednicam ,kot sem sama,da je najbolj realno po 17.,18. tednu...In seveda na morfologiji.Se pa kdaj na nuhalni že pravilno? napove. Kremico za strije že tudi imam,samo da se ne mažem (še).Upam,da jih tudi ne bo,ker se mi zdi moja koža zelo raztegljiva ,glede na trebušček,ki ga že imam. Sem si danes naredila ticker in mi je full všeč.Videla jih veliko,samo mi je bil ta na Lilypie najlepši. Majabar : Iskrene čestitke in vse najlepše v naprej,zdravja ter velikooo ljubezni!! ikin in anna20: vsekakor se pazita in ne vzdigujta teže.Moje sodelavke so bile glede tega zelo razumevajoče in mi same niso pustile...Zdravje je le prvo. Orto2 : čestitke na uspešno nuhalno!! Vsem za preglede ter dobrodošle nove!Super,da nas je že toliko čvekic!!
|