Kerensa*
|
Dober večer. Se opravičujem za celodnevno odsotnost. Dopoldan sem dobila na obisk mojo bivši (in moževo sedanjo) sodelavko in ob kavi sva se zaklepetali dve uri. Popoldan sem oddremala spanec pravičnega, potem sem šla pa izropat DM-a in Muller-ja za izdelke za nohte. Mislila sem, da bom lahko kupila kar vse, kar imajo, ampak ko sem videla, koliko je tega, sem domov prinesla verjetno samo 25%: negovalni laki, olja, peelingi, pilice, škarjice, klešče, barvni laki, utrjevalci, spreji, white-effecti, umetni nohti, lepila, nalepke... mojega g. Moža je skoraj kap, ko sem mu pa povedala, da grem enkrat ta teden še po preostanek, je pa sploh nehal dihati. Z bonbončki Haribo v roki se je ulegel pred TV in še vedno je tam. Vremensko smo preživeli. Tisti milimeter snega, ki ga je naneslo med vetrom, je izginil že naslednjo uro, ampak mraz je pa še vedno in piha tudi, seveda pa niti pod razno toliko, kakor na Primorskem in Notranjskem. Po Radiu sem slišala, da so v Ajdovščini celo zaprli vrtce, šole in en kup drugega. Konec sveta se bliža. Zdajle zvečer pa sledita Fox Crime in Zone reality...
|