|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
10.3.2010 11:00:16   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
Pol pa je g. Mož zmagal... žal...

Samo do pojutrišnjem... otroški dodatek je nakazan na moj TRR. user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 851
10.3.2010 11:03:45   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Pol pa je g. Mož zmagal... žal...

Samo do pojutrišnjem... otroški dodatek je nakazan na moj TRR. user posted image

Ja, ja...on pa pooblaščenec na njemuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 852
10.3.2010 11:06:56   
Kerensa*

Ne, ni user posted image , pa še v petek bo cel dan v službi in ne bi mogel dvigniti, četudi bi jaz po kakšnem čudežu pozabila doma kartico. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 853
10.3.2010 11:11:10   
hektorina

Ne, ni user posted image , pa še v petek bo cel dan v službi in ne bi mogel dvigniti, četudi bi jaz po kakšnem čudežu pozabila doma kartico. user posted image

Veš, da si pametna, ko strela...vdariš točno tam kjer moraš! Bravo! Joj, da mi je bit vsaj malo Kerense...user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 854
10.3.2010 11:12:49   
Kerensa*
Pa četudi ostane doma na bolniški in jaz pozabim kartico, on ne ve PIN kode. user posted image

Se bo moral kar sprijazniti, da bom imela jaz v petek nove škornje.

Neposredna povezava do sporočila: 855
10.3.2010 11:14:08   
hektorina
Pa ja ne boš nosla starega plašča (bunde) k novim škornjem?!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 856
10.3.2010 11:14:58   
noranate
Punce, Sorry, sem bila odsotna, ne po lastni krivdi. Ko sem hotela poslat odgovor, me je začel za RR ignorirat, pa up. ime , geslo.... Pol pa ni hotu prjet. ma ga zima daje al pa sklerozauser posted image .

Sem pa skuhala, pa mal spucala,... pa čvekala v mislih z vami.user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 857
10.3.2010 11:15:48   
Kerensa*

To pa bom, ker mi je full všeč, ampak moram pa kupiti škornje, ki bodo pasali k njemu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 858
10.3.2010 11:19:58   
noranate
O, jaz sem si pa prejšnji mesec privoščila plašček. sem bila pa zadnjič v Borovu in so mel fantastične visoke semiš škornje z fulll sexi peto, še bolj sexi in mamljiva je bla cena, žal čist nobeni niso bli moje številke. Sem tam pihala in iskala, pa ničuser posted image . Ohhhh, še zdaj jih ne morem izbit iz glaveuser posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 859
10.3.2010 11:20:41   
hektorina

To pa bom, ker mi je full všeč, ampak moram pa kupiti škornje, ki bodo pasali k njemu. user posted image

Boš našla take lepe škornje?user posted image

Colt, ta je pa meni osebno ful pri srcu. Pa pojma nimam zakaj. Tak, tak dobra

http://www.youtube.com/watch?v=SpZ9gEKBoYI

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 860
10.3.2010 11:21:46   
Kerensa*

Beli morajo biti, ostalo bom pa še videla.

Neposredna povezava do sporočila: 861
10.3.2010 11:25:30   
hektorina

Beli morajo biti, ostalo bom pa še videla.

Čakaj, zdaj sem se pa zgubla... A beli škornji pašejo k njemu? Zdaj pa ne vem al je črn al je bel ta tvoj gospoduser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 862
10.3.2010 11:26:28   
Kerensa*
Zdaj pa ne vem al je črn al je bel ta tvoj gospoduser posted image

A še govoriva o g. Plašču? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 863
10.3.2010 11:28:40   
hektorina

Zdaj pa ne vem al je črn al je bel ta tvoj gospoduser posted image

A še govoriva o g. Plašču? user posted image

Je...emti, spet blont moment. Prisežem, da sem včeraj samo narastek pobarvala! Ne, mene si zgubila nekje na pol poti do Trojan. Sem pri onem postu "da le pašejo k njemu"....mislila, da h gospodu Možku. Jojmene, baba tumasta (prevod; neumno ženšče...user posted image )

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 864
10.3.2010 11:30:03   
Klemy82
Jao, danes sem pa popularna, vsi možni ljudje me kličejo, me že ušesa bolijo...mobitel mi bo pregorel...user posted image

Jst pa že od včeraj nekaj tuhtam pa ne stuhtam v čem je vic.
Ve k ste tolk pametne, že parkrat se mi je zgodilo, da mi je šofer na avtobusu zaračunal manj, kot bi morala plačat. Oz, izdal mi je karto za 2 postaji prej, kot sem mu rekla in toliko sem tudi plačala, peljala sem se pa do tja, kot sem hotela it. Dobro, razumem, da če pride gor kontrolor, najebem jst, ker mi je šofer izdal karto do tja, kot mi jo pač je, jaz sem se pa peljala dlje... ampak zgodilo se mi je že parkrat, pri različnih šoferjih in različnih prevoznikih. Na začetku sem mislila, da se je šofer zmotil in sem mu še enkrat rekla, do kam bi šla, pa je rekel, da že ok... Ja, pišuka, a njim ni v interesu da skasirajo čimveč?user posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 865
10.3.2010 11:30:33   
madela
Oooo,o čevljih je govora user posted image user posted image

A je še kateri tak problem kupit kake čevlje,ali kaj za obleči,ker jaz se namreč od 10 trgovin pri najmanj 9 obrnem že skoraj pri vratih,sploh ko iščem čevlje user posted image

Ne vem,a sem tako izbirčna,ali pa ne slidm več novi modi user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 866
10.3.2010 11:32:03   
hektorina
Klemy, ja bit lep in hkrati dobra "baba" je včasih nevarno...sploh, če pride kontrola!user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 867
10.3.2010 11:32:33   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Oooo,o čevljih je govora user posted image user posted image

A je še kateri tak problem kupit kake čevlje,ali kaj za obleči,ker jaz se namreč od 10 trgovin pri najmanj 9 obrnem že skoraj pri vratih,sploh ko iščem čevlje user posted image

Ne vem,a sem tako izbirčna,ali pa ne slidm več novi modi user posted image

Jaz imam točno tri trgovine, kamor grem kupovat cunje in dve, kamor grem po čevlje. In če tam ni nič všečnega, drugam sploh ne grem gledat... škoda časa... je pač neka čudna moda, ki mi ni všeč...

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 868
10.3.2010 11:35:13   
Klemy82

Klemy, ja bit lep in hkrati dobra "baba" je včasih nevarno...sploh, če pride kontrola!user posted image

Japajade, kaj ti misliš, da jst hodim na bus z dekoltejem do popka in kiklo pod brado al kaj?user posted image Res sem huda baba, sploh v tem mrazu, ko zavita v bundo, šal, vsa zabuhla in rdeča v faco z razpihano čupo od vetra pridem na bus. Za otroke strašit prej kot kaj drugega.

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 869
10.3.2010 11:36:20   
Kerensa*
Je...emti, spet blont moment. Prisežem, da sem včeraj samo narastek pobarvala! Ne, mene si zgubila nekje na pol poti do Trojan. Sem pri onem postu "da le pašejo k njemu"....mislila, da h gospodu Možku. Jojmene, baba tumasta (prevod; neumno ženšče...user posted image )

G. Mož je pa črn. Tipičen čefur. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
Ve k ste tolk pametne, že parkrat se mi je zgodilo, da mi je šofer na avtobusu zaračunal manj, kot bi morala plačat. Oz, izdal mi je karto za 2 postaji prej, kot sem mu rekla in toliko sem tudi plačala, peljala sem se pa do tja, kot sem hotela it. Dobro, razumem, da če pride gor kontrolor, najebem jst, ker mi je šofer izdal karto do tja, kot mi jo pač je, jaz sem se pa peljala dlje... ampak zgodilo se mi je že parkrat, pri različnih šoferjih in različnih prevoznikih. Na začetku sem mislila, da se je šofer zmotil in sem mu še enkrat rekla, do kam bi šla, pa je rekel, da že ok... Ja, pišuka, a njim ni v interesu da skasirajo čimveč?

Klemy, Klemy, ti pa res ne veš, kako se biznis dela v recesiji... Če bo šofer "dokazal", da njegova linija nima profita, jo bodo ukinili. Prerazporediti ga nimajo kam (ker imajo že drugih dovolj, za odprtje nove linije pa nimajo denarja), zato ga bodo poslali na čakanje - in on bo lepo za znesek minimalne plače sedel doma, namesto, da bi delal. user posted image
A je še kateri tak problem kupit kake čevlje

Po kaj bolj fancy grem v "American way", po navadne čevlje pa v Deichmann ali Humanic - in nimam nobenih težav.

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 10.3.2010 11:37:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 870
10.3.2010 11:36:42   
madela

Jao, danes sem pa popularna, vsi možni ljudje me kličejo, me že ušesa bolijo...mobitel mi bo pregorel...user posted image

Jst pa že od včeraj nekaj tuhtam pa ne stuhtam v čem je vic.
Ve k ste tolk pametne, že parkrat se mi je zgodilo, da mi je šofer na avtobusu zaračunal manj, kot bi morala plačat. Oz, izdal mi je karto za 2 postaji prej, kot sem mu rekla in toliko sem tudi plačala, peljala sem se pa do tja, kot sem hotela it. Dobro, razumem, da če pride gor kontrolor, najebem jst, ker mi je šofer izdal karto do tja, kot mi jo pač je, jaz sem se pa peljala dlje... ampak zgodilo se mi je že parkrat, pri različnih šoferjih in različnih prevoznikih. Na začetku sem mislila, da se je šofer zmotil in sem mu še enkrat rekla, do kam bi šla, pa je rekel, da že ok... Ja, pišuka, a njim ni v interesu da skasirajo čimveč?user posted image

Klemy,pojma nimam user posted image Mogoče,pa se postajama enako reče,ena sever ena jug?
Drugič pa vprašaj šoferja,zakaj ti ne računa polne karte user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 871
10.3.2010 11:39:36   
madela

Po kaj bolj fancy grem v "American way", po navadne čevlje pa v Deichmann ali Humanic - in nimam nobenih težav.

Kje pa je ta trgovina user posted image Prvič slišim zanjo! Jaz največkrat kupim v Massu,pa še tam velikokrat ne najdem tega kar hočem user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 872
10.3.2010 11:40:21   
Kerensa*

Kje pa je ta trgovina

Klet hale A v BTC-ju.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 873
10.3.2010 11:40:27   
madela

Japajade, kaj ti misliš, da jst hodim na bus z dekoltejem do popka in kiklo pod brado al kaj?user posted image Res sem huda baba, sploh v tem mrazu, ko zavita v bundo, šal, vsa zabuhla in rdeča v faco z razpihano čupo od vetra pridem na bus. Za otroke strašit prej kot kaj drugega.

Klemy,zdaj sem se pa nasmejala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 874
10.3.2010 11:41:26   
Klemy82

Ve k ste tolk pametne, že parkrat se mi je zgodilo, da mi je šofer na avtobusu zaračunal manj, kot bi morala plačat. Oz, izdal mi je karto za 2 postaji prej, kot sem mu rekla in toliko sem tudi plačala, peljala sem se pa do tja, kot sem hotela it. Dobro, razumem, da če pride gor kontrolor, najebem jst, ker mi je šofer izdal karto do tja, kot mi jo pač je, jaz sem se pa peljala dlje... ampak zgodilo se mi je že parkrat, pri različnih šoferjih in različnih prevoznikih. Na začetku sem mislila, da se je šofer zmotil in sem mu še enkrat rekla, do kam bi šla, pa je rekel, da že ok... Ja, pišuka, a njim ni v interesu da skasirajo čimveč?

Klemy, Klemy, ti pa res ne veš, kako se biznis dela v recesiji... Če bo šofer "dokazal", da njegova linija nima profita, jo bodo ukinili. Prerazporediti ga nimajo kam (ker imajo že drugih dovolj, za odprtje nove linije pa nimajo denarja), zato ga bodo poslali na čakanje - in on bo lepo za znesek minimalne plače sedel doma, namesto, da bi delal. user posted image

Hmmm.. a misliš? No, samo potem mora pa kar gratis začet vozit ljudi, ker pri polnem avtobusu ne vem, kako mu bo ratalo, pa če gremo vsi na eni postaji dol.user posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?