|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
25.3.2010 10:57:21   
mojamura
aja btw

včeraj na šihtu vse naredila (kar obsežno delo), po šihtu sem ša v trgovino, skuhala nekaj, posesala celo stanovanje, spucala kopalnico, dobila obiske ....produktiven dan...aja predvčeraj pa sem kolokvij pisala 100%

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
25.3.2010 11:04:33   
noranate
Mojamura user posted image , a si na kakšni "substanci" user posted image ?!  Maš pa res energije, jaz pa bijem bitko s spomladansko utrujenostjo user posted image . Mam tolk dela, sam se matram kot bik, sem res zanič. 

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
25.3.2010 11:10:33   
mojamura
jaz sem dala spomladansko utrujenost na ignore....res pa je da tudi mene včasih zagrabi neka čudna volj (spomni se malce nazajuser posted image )

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
25.3.2010 11:14:39   
noranate
Upam da bo kmal popustila, ker bom drgač morala kakšen red bull v tazadno spravtuser posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
25.3.2010 11:18:54   
hektorina
Ja mojamura, se skoz okno derem : Čestitaaaaaam! Čuješ!?user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
25.3.2010 11:21:36   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Upam da bo kmal popustila, ker bom drgač morala kakšen red bull v tazadno spravtuser posted image

hahahaha....pol boš pa letala kar brez metleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
25.3.2010 11:22:08   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Ja mojamura, se skoz okno derem : Čestitaaaaaam! Čuješ!?user posted image

a to si ti....jaz sem pa že mislila da so kako mačo vbiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
25.3.2010 11:23:50   
noranate
Mojamura, a ti čestitam?user posted image , sam prej povej zakaj, nisem na tekočemuser posted image . Mater sem mal falila, pa se počutim kot predjamski medveduser posted image .

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
25.3.2010 11:25:15   
hektorina
Ja, so jo. Malo pred tem. No, ni bla še čist hin. In pol sva skupaj tulile!

No, res si pridna murica! Daj še men malo "delodiša"...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
25.3.2010 11:30:27   
noranate
Še dobr, da je dons kosili, ki se samo kuha user posted image , ker drgač bi mel post in to strogi.

Neposredna povezava do sporočila: 1610
25.3.2010 12:11:59   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Mojamura, a ti čestitam?user posted image , sam prej povej zakaj, nisem na tekočemuser posted image . Mater sem mal falila, pa se počutim kot predjamski medveduser posted image .

verjetno za kolokvij in dejstvo da me do diplome ločita le še 2 izpitauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
25.3.2010 12:14:26   
noranate
Vauuuu mojamura, potem pa zares čestitam iz srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bravo punca, le tako naprej, pa pošlji mal te pameti tud k men user posted image .

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
25.3.2010 16:34:30   
Kerensa*
MojaMura - čestitke! user posted image

Moj dan je pa spet poln šokov in presenečenj... Poslala sem e-mail na Infrastrukturo Bled, če mi lahko posredujejo podatke, kdo je najemnik/plačnik groba, kjer so pokopani moj stric in moja stara starša. In so mi ime, priimek in naslov gospe, ki je najemnica in plačnica, poslali kar preko e-maila (sem jim že v mojem e-mailu razložila, zakaj iščem ta podatek).
Odprem TIS in poiščem telefonsko številko te gospe. Ugotovim, da je s.p. (računovodkinja) na Bledu. Pokličem. Javi se nek gospod (sklepam, da njen mož - po glasu sodeč ni bil star za očeta ali mlad za sina), ki mi pove, da gospa do konca marca ni dosegljiva zaradi bilanc (ježešna) in me povpraša, če lahko on kaj pomaga. Pa še njemu razložim zgodbo (kratko in jedrnato, kolikor se je pač to sploh dalo), nakar se gospodu razveže jezik in mi pove, da je gospa samo prejemnica položnice, najemnica/plačnica pa je v resnici moja teta s Krka (da pač Infrastruktura ne pošilja položnice na Hrvaško). Ko ga povprašam, če bi se gospo vseeno dalo dobiti na telefon, da bi mi morda kaj več vedela povedati o tem, pa je rekel, da dvomi, da ona sploh ve kaj več in da je bolje, da pokličem svojega bratranca (sina te tete s Krka), ki živi in dela na Bledu!
Ja majkumilu, pa saj sem bila predvčerajšnjim tam!
Gospod mi prijazno da GSM številko mojega bratranca, jaz se zahvalim, poslovim, prižgem čik in brez psoebnega razmišljanja pokličem človeka, ki je moj bratranec in s katerim se še nikoli v življenju nisva ne videla, ne slišala (veva pa drug za drugega, da obstajava). Bratranec se javi, jaz se mu predstavim in tip me je bil celo vesel!
Dejansko živi in dela na Bledu in takoj sva se dogovorila, da se srečava v ponedeljek, ko grem tako ali tako na Bled brskat po matičnih knjigah. Dela v najstarejši blejski gostilni, kjer je imel svojo stalno mizo celo Ivan Cankar in kosilo bom lahko pojedla ob tej mizi, lahko pa tudi ob tisti, kjer je jedla Severina, ko je bila nazadnje tam. user posted image

Orkašpinčiča... family debata bo padla.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
25.3.2010 19:19:38   
viroza
Čeerrr.En lep materinski večer vsem skupaj. user posted image
Kaj hudiča pa je miška zganjala da je ni več ? Nisem prav nič na tekočem.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
25.3.2010 22:56:42   
Colt
Čer..čestitke vsem mamicam :) Lahko noč :)

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
25.3.2010 23:33:37   
Colt
Na, tu imaš...tole ti bo stimuliralo levi reženj sprednje hemisfere možgan..krasna pesem

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
26.3.2010 0:37:14   
Colt
http://www.youtube.com/watch?v=zbunzJ3R-oA

AMEN!

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
26.3.2010 6:01:48   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Danes je "Make up your own holiday day". Kakšen praznik si boste torej izmislile? user posted image

Včeraj mi ni uspelo narediti vsega, kar naj bi, saj sem bila preveč navdušena nad bratrancem. Tako torej danes sledi, da moram najti župnika na Dovjem ter poslati e-mail v Sarajevo, nikakor pa ne najdem nobenega kontakta od lastnika "Justinega raja". Ima katera čas, da mi pomaga prebrskati Internet?

Ko pa to troje naredim, grem pa na Geodetsko upravo po potrdilo, da nimam nepremičnin (potrebujem za eno subvencijo), skočim na Pošto (u, saj res, še e-mail moram poslati v Poštni muzej v Polhov gradec, če imajo kakšno informacijo o mojem dedku, ki je delal na Pošti), končno grem delat nov osebni dokument na UE, potem pa tisto, česar se danes najbolj veselim.

Ob 12-ih je na Gospodarskem razstavišču sejem "Collecta".

http://www.google.si/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.collecta.si%2F&rct=j&q=collecta+2010&ei=Pj-sS469C8Kj_Ab5nPyuDw&usg=AFQjCNF8eR3W4uD5jLxOz2LaAJQDxQ4OSQ&sig2=rdhCxomzSQcbTuR1_s1PQA

Digitalni fotoaparat je že pripravljen in za zvečer obljubljam zanimive fotografije na FB.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
26.3.2010 7:34:27   
gita10
Dobro jutro - odpravljam se v službo, kjer ima neverjetno gužvo tako, da Kerensa ti ne morem pomagati raziskovati bom pa vsake toliko pokukala sem da vidim kaj dogaja.
Zvečer pa sprostitev Parni valjak - vrnitev v mojo mladost.
Lep dan vsem skupaj

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
26.3.2010 8:02:25   
mala maja

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

nikakor pa ne najdem nobenega kontakta od lastnika "Justinega raja". Ima katera čas, da mi pomaga prebrskati Internet?

Ok občina je verjetno Bled, a veš parcelno štvilko?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
26.3.2010 8:21:13   
*miska.mcc*
user posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
26.3.2010 8:29:05   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

user posted image

Jezus in Marija! Uslišana sem!!!!

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
26.3.2010 9:58:12   
Colt
There is God! wiwiwiwiwi

AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 1623
26.3.2010 10:09:17   
*miska.mcc*
colt!

posledice mišolovke!

user posted image

user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
26.3.2010 10:29:40   
Colt
Miš user posted image user posted image ...to je še mila varianta...če se spomniš na hov hov afero...

klikni tole:
http://www.youtube.com/watch?v=p0aZfbIuz74

AMEN!

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?