|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
30.3.2010 10:29:41   
madela
Joj,Colt...gledam tko,da somi skor učke ven popadale,kje na nebu kaj leti,nakar se naenkrat pokaže..vstrašil si me user posted image user posted image user posted image

Pa ne mi govorit,da si mala riba,imaš nekaj kar jaz ne bom nikoli imela...letiš,tam nekje zgoraj med oblaki user posted image user posted image

Hektorina,jaz pa mam vrt,pa tako malo dela z njim-farmville rula user posted image user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
30.3.2010 10:29:59   
Colt
Še ena iz kabine jadralnega letala....nizek prelet letališča z visoko hitrostjo, blizu 300km/h. V letalskem žargonu ''brisanje''. Seveda tega jaz nikoli nisem počel (je le javen forum user posted image user posted image user posted image ) ker se takšno početje kaznuje ker ni čist po predpisih. Vedno sem upošteval vsa pravila user posted image user posted image user posted image (yeah, the pigs fly)

Samo trava na letališču je bla pa skos pokošena (en način kaznovanja za preveč ''top gun flying) user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=sv42sbJPl2M&feature=related

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 1802
30.3.2010 10:41:51   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

(yeah, the pigs fly)

Izjava dneva...user posted image . Zato pa jaz ne letim...user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
30.3.2010 10:45:53   
Colt
SLedi še komad dneva user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=uGDA0Hecw1k

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 1804
30.3.2010 10:56:02   
madela
Čik pavza user posted image

Zamudila sem izjavo dneva in komad dneva user posted image Nice user posted image
Colt,a ni to fajn..vam ni trebakosit trave user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
30.3.2010 11:00:12   
Klemy82
Helou! U, matr, kdaj vam je pa ratalo tolk naklofat?user posted image
Evo, da se pofočkam... delam na polno, se učim, zdajle grem še par prošenj naklofat in poslat, pol bo pa že čas za kosilo kuhat...pa pojma nimam, kaj naj izumim danesuser posted image
Vreme kar nekaj, spi se mi, kava ne pomaga, pa bo že.
Lep dan!user posted image

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
30.3.2010 11:03:06   
madela
Colt,zate user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=lwQtIhZDjS4&feature=fvsr

Živjo Klemy user posted image Si pa delovna user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
30.3.2010 11:03:50   
Klemy82
Uf, jaaaa, čist preveč.user posted image Sem morala danes malo na off... pa ne vem, če mi bo ratalouser posted image

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
30.3.2010 11:05:44   
madela
Klemy,daj se res malo na off,da ne boš pregorela...delo pa te bo počakalo,ne bo nikamor pobegnilo.user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
30.3.2010 11:13:29   
Colt
Hehe Madela, fala lepa...zelo lepo narejen modelček. No, pravi izgleda približno takole, pa še slovenski je user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=2UigX2w0ckE

AMEN!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
30.3.2010 11:21:41   
madela
Točno tegale sem pa že videla tukaj se mi zdi user posted image

Saj je lep,sam moj favorit vseeno zmaga!

http://www.youtube.com/watch?v=QHkJ4am-lac

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
30.3.2010 11:36:56   
Kerensa*
Dobro "jutro". user posted image

Nič niste izgubili Kerense user posted image . V nedeljo sem bila brez glasu (to je Shorty kriva user posted image ), v ponedeljek mi je roka skoraj odpadla (sem se že ustrašila, da je vnetje mišice), danes mi bo pa križ razneslo (komaj sedim). Nimam kaj - staram se. Že prejšnji mesec sem jamrala, da žur čez cel vikend pri teh letih ni več zame (sploh pa ne, če je v žur vključena še vodka v "malce večjih" količinah user posted image ), ampak očitno sem fajn trdobučna in je bilo treba v marcu to ponovit', da sem preverila, če res ne drži - in RES NE DRŽI. Nisem več za to.

Ampak je b'lo pa t'ko fajn, da komaj čakam aprilsko izvedbo.
user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
30.3.2010 11:41:42   
Arwenko
Kerensa, a si dobila kartico?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
30.3.2010 11:43:57   
Kerensa*
Jaaa, seeem. Hvaaalaaa. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
30.3.2010 11:55:04   
madela
Kerensa,razen tega da ga žuraš me zanima kako napreduješ user posted image Je bilo kar zanimivo brat vse skupaj.
In kako kaj tvoji nohti,še držijo?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
30.3.2010 11:59:58   
Kerensa*
Nohti držijo, to se ni za bat', je pa res, da bo treba čez kakšen teden počasi že it' na korekturo. No, mogoče še ni tako nujno, ampak mene zmoti, ker se počasi že opazi rob pri obnohtni kožici. Na poslikavo pa sploh nisem šla. Bom skombinirala s korekturo, saj sem končno našla, kakšne bi rada imela (bom kopirala tam s teme "Nohti" fotografijo).

Z rodoslovjem pa v bistvu vse super, samo včeraj sem zajebala Bled, ker nisem šla gor (nisem bila fizično oz. zdravstveno sposobna - saj vidiš, da me niti pri računalniku ni bilo). Čakam e-mail iz Radovljice o dedkovih sorodnikih, na Bledu pa me čakata bratranec in vpogled v matične knjige. Ampak za jutri je napovedan dež, jaz sem pa brez avta in res ne bom pešačila po dežju. Če sem lahko toliko časa čakala, bom pa še kakšen dan
.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
30.3.2010 12:04:50   
hektorina
Pozdravljena Kernsa...lepo, da si preživela. Jaz pa pičim domooooov! Vas pridem še popoldne kaj pozdravit! Vrtičkarjem: lepo sajenje in prekopavanje, vsem ostalim pa čimmanj dela in čimmveč lepega (karkoli vam paše)!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
30.3.2010 12:06:18   
Kerensa*
Sem dala fotko v album (pod "Kr neki 2")...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
30.3.2010 12:07:56   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
Pozdravljena Kernsa...lepo, da si preživela.

To, da sem preživela, je že lepo, ampak moje stanje včeraj in predvčerajšnjim pa... ah, na trenutke bi bila očitno spet rada stara 16 let. Druga puberteta me matra, a? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1819
30.3.2010 12:08:25   
madela
Nekak si ne predstavljam teh nohtov na mojih rokah,ker bi cel čas sam gledala,da jih ne pokrampam,poškodujem...posledično ne bi nič delala in bi sam nohte občudovalauser posted image user posted image

Bled in bratranec pa te bosta tudi počakala user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
30.3.2010 12:10:36   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Pozdravljena Kernsa...lepo, da si preživela.

To, da sem preživela, je že lepo, ampak moje stanje včeraj in predvčerajšnjim pa... ah, na trenutke bi bila očitno spet rada stara 16 let. Druga puberteta me matra, a? user posted image

Ta druga še ni huda, Kerensa...boš videla kaki user posted image je tretja. Jaz sem že skoraj ven s te tretje in pravijo, da če preživiš to tretjo, pol četrta niti ne pomisli ne nate...user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
30.3.2010 12:12:13   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Sem dala fotko v album (pod "Kr neki 2")...

Sem šla pogledat in full dobro zgleda user posted image Ampak so pa kar dolgi se mi zdi,kdo ti odpira zadrgo na hlačah user posted image
Ne res,ker to mene najbolj jezi,ko sem imela navadne umetne(že pred časom),da si zadrge nisem mogla odpretuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
30.3.2010 13:09:42   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela
kdo ti odpira zadrgo na hlačah user posted image

To pa ne smem na RR napisat', nooo! user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
30.3.2010 13:31:27   
hektorina
Kerensa, zanimiv vzorček...na nohtih. Mije "prišla" asociacija na zapiranje steznikauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
30.3.2010 13:33:23   
Kerensa*
Kerensa, zanimiv vzorček...na nohtih. Mije "prišla" asociacija na zapiranje steznikauser posted image

Meni pa ne steznik, ampak ena seksi majčka, ki jo imam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?