|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
1.4.2010 15:26:44   
hektorina
Nič, grem iskat, če me vsaj kak glodalec...ugrizneuser posted image . Pazite danes...mogoče majo tud hrčki kak poseben dan!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
1.4.2010 19:48:13   
madela
Čer user posted image

Kako ste kaj in kaj so vas lepega nahecali danes user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
1.4.2010 20:16:58   
madela
A ste vsi tako v šoku od prvo aprilskih,al kaj user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
1.4.2010 20:24:52   
gita10
Čer danes sem še tukaj jutri me verjetno ne bo več do torka- gremo  k tašči in tastu, ki jo po pravici povedano komaj čakam.
Drugače je pa za mano neverjetno uspešen dan - zaslužila podjetju celih 100 000 eur in dobila ponudbo za zaposlitev od dveh podjetij.
Tako, da bom cel vikend samo o tem razmišljala kaj mi je storiti- sem pa malo zlobno obvestila o tem svojega direktorja tako, da pričakujem na mizi v torek novo pogodbo.
Tako sem ponosna nase, da vam ne znam povedat, da sem v tej krizi izvukla takšen posel.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
1.4.2010 20:31:18   
madela
Ej,bravo Gita user posted image user posted image
Uživaj pri tastu in tašči user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
1.4.2010 20:49:49   
muco
Oooo , madela user posted image pa kje si ti ,k te nč ni ?user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
1.4.2010 21:53:53   
madela
Ooo,muco-tukaj sem user posted image Men se pa zdi,da tebe več ni naokoliuser posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
1.4.2010 21:57:44   
muco

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Ooo,muco-tukaj sem user posted image Men se pa zdi,da tebe več ni naokoliuser posted image

jaz sem ,če sem, zvečer tebe pa nikjeruser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
1.4.2010 22:13:38   
madela
A me nisi ti teral,da se naj grem nekam stiskat,ko sem bilaob večerih tukaj gor user posted image ,zdaj pa jamraš,da me ni user posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
1.4.2010 22:15:16   
muco

A me nisi ti teral,da se naj grem nekam stiskat,ko sem bilaob večerih tukaj gor user posted image ,zdaj pa jamraš,da me ni user posted image

če se res stiskaš ... pa ne sam stiskaš ... ti je oproščeno ,kar tako naprej !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
1.4.2010 22:19:04   
madela
Ma ne stiskam se toliko,kot je videt po moji odsotnosti user posted image

Kako si pa ti kaj? Koliko jajčk si že pobarval user posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
1.4.2010 22:22:13   
muco

Ma ne stiskam se toliko,kot je videt po moji odsotnosti user posted image

Kako si pa ti kaj? Koliko jajčk si že pobarval user posted image

misliš bril ... 2 aja barval user posted image user posted image še nič user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
1.4.2010 22:25:03   
madela
user posted image user posted image user posted image

No pobril si že dve,zdaj jih pa še nekaj več pobarvajuser posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
2.4.2010 6:37:30   
viroza
user posted image user posted image user posted image user posted image Jutrooooouser posted image user posted image user posted image Dobila vrnjeno dohodnino.Me je včeraj kar naspidiralo user posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
2.4.2010 8:25:34   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Gita - čestitke! user posted image

Tudi danes je en zanimiv praznik - "Walk to work" day. user posted image Poleg tega pa je še 55. rojstni dan moje tašče in po moji jutranji kavi moram k njej gor na obisk.

Danes dopoldan grem na UE po novo osebno izkaznico in v banko po novo bančno kartico. Da vidim, kako bo to izpadlo. user posted image

Po Mladiča v vrtec gresta ga. Tašča in g. Tast in potem okrog 13-ih štartajo na vikend na CRO, Pubertetnik pa gre tja zvečer s Svakinjo in Svakom (popoldan ima še trening nogometa). Ne bo jih do ponedeljka zvečer, kar pomeni počitek za živce in ušesa. user posted image

Zvečer ob 20-ih si bom privoščila pijačko s Klemy in Shorty, potem pa žur v "Franciju" (pitaj Boga, do kdaj), tako, da bom jutri malce bolj pozno prilezla do RR in FB, pa tudi glasilke bodo verjetno približno takšne, kakršne so bile prejšnji vikend. user posted image

Edini problem pri vsem skupaj je to, da sem broke
. user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
2.4.2010 9:50:15   
Shorty_
Jutro evo jz še malo speglam potem pa pod tušek in se že kr napravim za francija (no 8h šihta je še vmes ampak ni panikeuser posted image )

Nič grem peglat ura je cajt user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
2.4.2010 9:59:14   
Klemy82
Jutrčka! user posted image
Pri nas mirno, dragi se je naspal in ravnokar je šel do zdravnice. Ga je res hudo zvilo, ampak danes, po 12 urah spanca je že bolje. Potem pa vikeeeend! Aja, pa dohodnino je dobil nazaj, za en luštn dopust bo! Zdaj pa malo surfam po netu, kam se bova dala za prvega maja!user posted image
Danes bodo za kosilo ribe, po kosilu grem delat, zvečer na pijačko s Kerenso in Shorty, komaj čakam!

Jst.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
2.4.2010 10:43:41   
gita10
jutro punce uživajte danes. Ja se pa tudi grem počasi pakirat da ne bom kaj pozabila.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
3.4.2010 8:02:14   
viroza
Jutro. user posted image so padle že tri ,mleko je doma,kruh se peče,zdej še makovo pecivo,pa pirhe farbat in pol akcija žretjeuser posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
3.4.2010 8:39:59   
Colt
Jutro user posted image Naj se še tukaj opravičim vsem gospem ki ste me klicale zvečer...precej zgodaj sem se že inštaliral med rjuhe namreč user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
3.4.2010 8:54:43   
madela
Dobro jutro user posted image
Pijem zaenkrat še prvo user posted image ,zraven pa poslušam najmlajšega,kako doživlja histerični napad user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
3.4.2010 8:56:22   
rija
čeprav nisem mrhauser posted image  pijem prvo kavo...zdaj pa na sonček :)

...vox populi...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
3.4.2010 9:15:35   
viroza
Kaj pa je revežu,a ga mami ne uboga?user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
3.4.2010 9:17:54   
Colt
Madela, malce vrži uč oz še boljše...uho na moj FB, par dobrih komadov sem dal gor :) Viroza, lahko posnemaš madelo :)

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
3.4.2010 9:24:22   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: viroza

Kaj pa je revežu,a ga mami ne uboga?user posted image

Se je že pomiril. Madonca,celih 15 minut skup ni prenehal user posted image
Kaj je bilo...hmm,rekla sem mu,da se greva preoblečt,da gre z atijem na sprehod do pošte in ni hotel! Ko pa ješel ati čez vrata sam pa je začel tulit,ker zdaj bi se pa on šel preobleč...
Ker je bil prepozen je ostal z mano doma in seveda tulil in tulil in kričal in skakal...skoraj sem se mu pridružila user posted image

Colt,grem poslušat,pa upam,da je res kaj dobrega user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?