|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
6.4.2010 12:25:48   
Colt
Hektorina, čudovit komad, dve velikanki user posted image
Madela, žal nimam info...morda veš za ker tip gre? Ga lahko opišeš? user posted image še najraje bi pa videl da mi poveš registracijo na repu....user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
6.4.2010 12:31:27   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Hektorina, čudovit komad, dve velikanki user posted image
Madela, žal nimam info...morda veš za ker tip gre? Ga lahko opišeš? user posted image še najraje bi pa videl da mi poveš registracijo na repu....user posted image

Registracijo na repu??? user posted image user posted image user posted image user posted image
Tale je pa dobra,res...je bil enih 100m stran od mene,pa žal nisem uspela prebrat user posted image

Zgleda pa podobno ali pa celo enako,kot tisti,katerih slikice rad prilimaš user posted image
Bell 212 user posted image V glavnem policijski helikopter...

Ajde,lepo se imejte,jaz grem pa na sonček uživat user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
6.4.2010 12:34:46   
madela
Pa še ena pesem,ki je meni osebno v pomoč,da nikoli ne obupam...vedno je treba imet upanje.
Shorty,tudi zate in tvojega očeta user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=fjGNdotSgDY&feature=PlayList&p=85FCC15F4213081F&playnext_from=PL&playnext=1&index=6

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
6.4.2010 12:35:12   
Colt
Super user posted image Očitno sem eno že naučil kaj je Agusta Bell (AB) 212 user posted image user posted image

http://images.google.si/images?hl=sl&gbv=2&tbs=isch%3A1&sa=1&q=AB-212+S5-HPB&btnG=Iskanje&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&start=0

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
6.4.2010 12:40:42   
madela
Colt,tale bo kar pravi user posted image
Mi že tri dni leta nad glavo,prej pa sem imela srečo,če sem 1x na leto videla kak heli tu okrog user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
6.4.2010 12:45:27   
Colt
Madela, ta heli je v sloveniji rešil največ ljudi, največ ponesrečencev (ceste, hribi) in prepeljal največ inkubatorjev. To počne že zadnjih 30 let user posted image user posted image In že na daleč opozarja nase...s svojim BUM BUM BUM BUM. Ga ne moreš falit user posted image On je ''kriv'' pri meni za marsikaj...saj veš,,user posted image user posted image

Če že popamo pesmi za Šorti, pa se mi zdi daleč najprimernejša tale:

http://www.youtube.com/watch?v=k21D0iTQfP4

Bette Midler, From a Distance....pomirjujoča pesem, navdana z upanjem in tihim pričakovanjem.

AMEN!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
6.4.2010 13:03:52   
hektorina
Napapala. Polna nove energije. Hvala stvaritelju za piščance. Predvsem bederca. Pa še mojemu sem pol štrudla maznila. Danes greva z mojim škratkom na plavalni tečaj. Že drugičuser posted image . Na prvega sva hodila, ko je bil star komaj 4 m. Zdaj pa je že taki ded!user posted image (cca 11 kg, pa ene 83 cm)...Tak, da ja, komaj čakam, da vidim, kako me bo danes debelo pogledal, ko ga dam v vodo...

Colt, lepa pesmica... Še vedno pa stiskam palce za atija od Shorty!

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
6.4.2010 13:41:40   
Arwenko
Jaz sem se tudi tak najedla, sem naročla za celo firmo lepinje pri Ranci  (mmmm, hektorina bo vedela), pa smo jih menda tak pojedli, kot da bi imeli za sabo 3 dni stradanja in ne 3 dni požrtije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
6.4.2010 13:43:49   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz sem se tudi tak najedla, sem naročla za celo firmo lepinje pri Ranci  (mmmm, hektorina bo vedela), pa smo jih menda tak pojedli, kot da bi imeli za sabo 3 dni stradanja in ne 3 dni požrtije user posted image user posted image user posted image

Če maš okrog sebe koga, ki ga ne maraš preveč, Arwenko, mu zdaj po lepinji kaj lepega zašepetaj na uhouser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
6.4.2010 14:25:20   
Arwenko
Ni poante veš, smo jih vsi jedli user posted image user posted image user posted image , pol ni efekta več... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2010
6.4.2010 14:27:46   
hektorina
E, brez veze... drugič onemu ta manj simpatičnemu pizzo prinesite. Pol pa si en praznik zmislite in ga lubčkajte do "nezavesti"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
7.4.2010 8:33:28   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Danes je (med drugim) DAN ZDRAVJA. Povejte, mRRhe in mRRhovinarji, kako zdrave/i ste? Jaz na srečo kakšnih hujših težav nimam, sem pa slabovidna (ne vidim na daleč, če nimam kontaktnih leč) in absolutno premalo migam, zato me večkrat useka v križu (hrbtu, ramenih, vratu).

Lepši današnji praznik je "no housework day" in obljubim, da se bom potrudila, da ga primerno proslavim. user posted image

Posebnih planov za danes nimam - vsaj ne takšnih, da bi mi bilo treba kam it'. Pa ve/i?

Shorty - kako je z očetom?

Neposredna povezava do sporočila: 2012
7.4.2010 8:37:14   
Arwenko
jutro user posted image
(kavico še čakam sicer, ker je gužva v kuhinjci)

Neposredna povezava do sporočila: 2013
7.4.2010 8:41:24   
*miska.mcc*
jutro!

tolko, da se pofočkam. da veste, da se obstajamuser posted image

ni ne cajta ne kake vneme za net.

trenutnouser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
7.4.2010 8:46:24   
Kerensa*
Arwenko - kdor čaka, dočaka. user posted image

Miška - zakaj te ni nič več na mRRhah? Saj na RR pa si.
user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
7.4.2010 8:49:54   
*miska.mcc*
sj vec al manj samo berem. bo boljse. pravim, da ni neke volje pisat. fazauser posted image

pa kerensica moja zlata... po srcu, prepricanju in dusi sem se vedno mRRha!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
7.4.2010 8:57:09   
hektorina
Jutro! Ja mis mis jaz te tud pogrešaaaaaaaam!

Kerensa, hvala za vprašanje. Zdravje je HB super (za moja leta)user posted image . Ne, brez zajebancije, sem kar čila tetica. Razen 3x na leto tak res hud migrenski glavobol...je vse tip top. Za mojo fizično kondicijo skrbi moj sine, tak, da imam celo 3 kg manj, kot pred nosečnostjouser posted image .

Arwenko, pridi ti jaz skuham kafe, tu ni gužve.user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
7.4.2010 9:06:09   
Arwenko
Evo, sem jo vmes dočakala, saj  ni bilo tako hudo, samo mala kunjica je, pa so se 4-je noter nagnetli in sploh nisi mogel več noter stopit.

Pa možeka imam še tukaj pri sebi, ker šele čez pol ure začne delat in ima še čas. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2018
7.4.2010 9:17:44   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
Za mojo fizično kondicijo skrbi moj sine

Za mojo pa moj g. Mož. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2019
7.4.2010 9:18:58   
hektorina
Pa ne, da bežiš pred njim?!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
7.4.2010 9:19:55   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
Pa ne, da bežiš pred njim?!user posted image

Neee... to pa res nimam za kaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2021
7.4.2010 9:26:57   
hektorina
Ja, ne vem...no, se ni fino kdaj malo lovit...user posted image . Kaj pa veter v laseh, pa ko si malu upehan, pa se še kar ne pustiš ujetuser posted image . Ko pa te končno ujame si zasopihana tako, da je tvoja osnovna barva zelena, dišiš po svežem švicu,,, punca, to ti je romantika. Zdaj pa hitro za vogal, pa počakaj, da se zalaufa!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
7.4.2010 9:28:17   
Kerensa*
Jaz ne tečem. Ne rekreativno, ne za avtobusi, ne za moškimi (no, pa pred njimi tudi ne user posted image ). Edini šport, ki ga prakticiram, je seks.

Aja, pa menda je šah tudi šport
. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2023
7.4.2010 9:33:22   
hektorina
O.k. Dobro. Pač nočeš tečt. Pa ti pride (razen sexa sevedauser posted image ) kakšna druga oblika rekreacije na misel? Resno sprašujem.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
7.4.2010 9:42:10   
resnično srečna
babe...jest tud lenoba zadnje leto, dve...prej pa skoz nekaj v pogonu...se vidi na mojem zunanjem videzu...pa tud na počutju...

in res je...ma kolk bolje se človek počuti, ko je v muvingu...

drugače pa...sem zdrava...bila...in sem...na zunaj...poznam filing, ko se dobro počutiš v tebi se pa nekaj pase...ampak recimo, da smo uno žival, ki se je pasla v meni premagali...

imam pa taščico čist na tleh (no ja v resnici je v postelji) z zdravjem...jo je dobro usekalo...upam, da se kmalu postavi na noge...in ne bi ji škodilo, da bi se malo pustila razvajat...samo ne...ona igra mučenico...pol bo pa dolg jezik...eh...bit če bolje...

šmrkulja mala je pa bolje...smo včerajšnje popldne preživeli na sončku...in je minilo tik tak...

sedaj pa...eh spet isto kot vsak dan...sužnje laufat...stanovanje listit, psa sprehodit (jutranji so razen vikenda moževi, opoldanski moji, večerni kakor od koga)...sva solidarna pri tem...vikend jutra moja...čez dan pa skupni sprehodi...

se vračam...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Norice oz. vodene koze
Michonne RR

Koliko so bili stari vaši malčki, ko so preboleli norice oz. vodene koze?

0-1 leto (19%)

1-3 leta (19%)

3-5 let (14%)

5-10 let (7%)

10 in več (2%)

Jih še niso (38%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!