|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
8.4.2010 6:54:58   
Kerensa*
Brez skrbi, Miška... tudi na našem koncu Slovenije opažamo, da se bliža pomlad. user posted image

In - a ga imaš kje v bližini
? user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
8.4.2010 6:56:15   
*miska.mcc*
ja...15 minut z avtomuser posted image
ga moram danes poklicat. kao rabi davcno.user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
8.4.2010 7:00:11   
Kerensa*
Ahaaa... začne se s telefoni user posted image . Naslednji korak je, da boš nekaj več € namenila za polnjenje GSM kartice, ker bodo laufali SMS-i (takrat lahko še meni kakšnega pošlješ user posted image ). Potem boš seveda preverila, če je dečko na FB in... stavim na drink pred koncem aprila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2078
8.4.2010 7:01:05   
*miska.mcc*
user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
8.4.2010 7:02:48   
*miska.mcc*
je 50% popusta pri cestnini za 4 otroke.

in se je velikodusno ponudil, da mi lahko naredi cetrtega brez vsakega problemauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2080
8.4.2010 7:05:12   
Kerensa*
Če bi on rodil... why not? Saj delanje otrok je luštna reč. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2081
8.4.2010 8:08:11   
madela
Dobro jutro user posted image

Včerajšnji obisk pediatrične klinike se je začel tako,da sem skoraj po vseh štirih puzala do zdravnika user posted image user posted image ,so namreč nekaj snemali iz POPtv-ja...končal pa malce nejevoljno,ker so sinu še zvišali dozo zdravil za krvni pritisk user posted image
Sicer pa dokler mu pomaga,je še najbolje tako user posted image

Danes spet zdravnik,jutri spet...zvečer pa koncert Zečiča,jeeejjj user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
8.4.2010 8:11:43   
noranate
Jutro mRRhe user posted image , sem vas majčken zapostavla, se iskreno opravičujemuser posted image .  Vidim, da ste žive in vam je pomlad prišla do živega. user posted image Hormončki letijo po zraku.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
8.4.2010 8:13:43   
madela
Jutro Norica user posted image

Kje se pa potikaš,da nas kar takole zapostavljaš user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
8.4.2010 8:21:37   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ahaaa... začne se s telefoni user posted image . Naslednji korak je, da boš nekaj več € namenila za polnjenje GSM kartice, ker bodo laufali SMS-i (takrat lahko še meni kakšnega pošlješ user posted image ). Potem boš seveda preverila, če je dečko na FB in... stavim na drink pred koncem aprila. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vrhunski post Kerensa, haha user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
8.4.2010 8:22:38   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela
zvečer pa koncert Zečiča,jeeejjj user posted image user posted image

Če sem jaz prav videla, bosta imela Zečić in Stavros skupaj koncert (v Celju). Jaz sem bila lani na njunem koncertu - trajal je 3 ure in je bil fenomenalen. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
8.4.2010 8:23:30   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vrhunski post Kerensa, haha user posted image user posted image user posted image user posted image

Govorim iz izkušenj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
8.4.2010 8:24:30   
noranate
Ja, bli so prazniki, najprej pred vrati in je blo treba potico speč, pa mal piškotov. V soboto ob 9. uri k žegnu s košaro, potem pa za ves dan v gozd po drva. Sem mela zvečer tolk utrjene roke, da če bi koga primazala okrog ušes bi ga verjetn fentala do konca user posted image . No v nedeljo pa k maši, kosilček , popoldan pa spat. Ponedeljek je bil dan obiskov (puna kuča), potem mal k mami, pa na vrt pošnofat, če že kaj ven kuka, pa čistka po hiši.... Sem mela turbo mašino v tazadnji zgleda.user posted image Dans mam pa lenoritis, pa jezna sem tud, ker majo otroc v soboto šolo in mi mormo tud tam it, na nekakšno prireditev. Ma vsako leto isti šmorn, nakladanje kakšne ministrice, pa ravnatelja....user posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
8.4.2010 8:25:26   
madela

zvečer pa koncert Zečiča,jeeejjj user posted image user posted image

Če sem jaz prav videla, bosta imela Zečić in Stavros skupaj koncert (v Celju). Jaz sem bila lani na njunem koncertu - trajal je 3 ure in je bil fenomenalen. user posted image

Ja skupaj imata koncert in oba sta mi super,sam Stavrosa sem v živo poslušala že najmanj 10x,Zečiča pa grem zdaj prvič poslušat in seveda gledat user posted image
Stavim,da bo koncert tudi letos fenomenalen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
8.4.2010 8:25:39   
noranate
Vidim da vas res orng meče, sam zakaj je pa mene popustilo user posted image ,     user posted image .

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
8.4.2010 8:26:33   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: noranate
Vidim da vas res orng meče, sam zakaj je pa mene popustilo user posted image ,     user posted image .

Čakaj, čakaj, da se kakšen greha vreden kos mesa nasprotnega spola sprehodi mimo tebe... boš že potem videla hudiča! user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
8.4.2010 8:27:18   
hektorina
Jutro mRRhe! Mater sem uletela v "temo"... Kakšniiuser posted image , kakšniiuser posted image ...?! Ojoj, je še dolga pot mRRhovstva pred manouser posted image . No, jaz sem srečna, če mi kak mlad fant ne reče "teta". Če bi mi pa kdo ponudil "free" dobavo user posted image bi pa tak okol padla.user posted image

Drugače pa je moje počutje danes, na tako lepo jutro full slabo. Me nekaj "voha" (sestrična od Matilde)user posted image . Ampak se ne dam. In kolko vas poznam mi boste malo pomagale, da se ne bom smilila sama sebi.

Sem ozabila včeraj povedat, da sva bila z falotkom na plavanju, tistem organiziranem za otroke od 1-2 let. Drenje!!! Edini, ki je trpel. Mater, deset minut je tak kričal, da brez veze. Na trenutke nisem več jasno ločila, kje se začnejo smrklji in končajo solze. No, pol se je "unesel" in je bilo o.k.. Ko sva bila na prvem tečaju je užival, zdaj pauser posted image . No, upam, da bo drug teden bolje. Je pa tudi to eden od čarov materinstva. Nenazadnje.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
8.4.2010 8:27:39   
madela
Norica,si bila polno zasedena...se ti oprosti user posted image user posted image

Mene nič ne meče user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
8.4.2010 8:28:29   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
Če bi mi pa kdo ponudil "free" dobavo user posted image bi pa tak padla.user posted image

Ja saj tako je najbolj praktično, a ne? user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
8.4.2010 8:29:18   
Kerensa*

Saj te bo po koncertu. user posted image Pridita potem še do "Francija". user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
8.4.2010 8:29:43   
noranate
Kerensa, edini ki se je ravnokar sprehodil okol je poštar in to tisti, ki mu na vsako stran mopeda pol ritnice dol visi, se čudim da mu ne podrsa po auspuhu (pardon, izpušni cevi) user posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
8.4.2010 8:30:47   
Kerensa*
Kerensa, edini ki se je ravnokar sprehodil okol je poštar in to tisti, ki mu na vsako stran mopeda pol ritnice dol visi, se čudim da mu ne podrsa po auspuhu (pardon, izpušni cevi) user posted image .

Ja malo bo treba it' ven iz hiše, draga moja. A ti veš, koliko mesa se sprehaja naokrog? Ti pa med štirimi stenami, no. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
8.4.2010 8:31:48   
madela

Saj te bo po koncertu. user posted image Pridita potem še do "Francija". user posted image

Jah,kje pa je ta velecenjeni Franci user posted image ,mogoge se celo nariševa tam user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
8.4.2010 8:32:35   
madela

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
8.4.2010 8:33:14   
Kerensa*
Jah,kje pa je ta velecenjeni Franci user posted image ,mogoge se celo nariševa tam user posted image

Poslušaj besedilo, pa boš slišala, kje je. user posted image

www.youtube.com/watch?v=gqzmJM3vDrE

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

katero ime?
klarcy

katero ime?

erik (39%)

anej (61%)

Število vseh glasov: 187

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!