|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
7.7.2005 11:54:21   
LE&TA
nannn, jst hodimm v POstojno k dr. Reš Muravec, je ženska! Pravjo da je ful "huda", ma jst mam zaenkrat dobre izkušnje z njo!

Se oglasim kasnej.

Sem brala rezultate od tebe sončece, pa mi nč ni jasno kaj pomenijo ta razmerja!! Upam da mi bo G to razjasnila!

Uživajte.:sloncek:


(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   januarčice
7.7.2005 12:39:09   
rija
Tessa, absolutno prepozno! Meni so zganjali paniko, ker sem bila naročena na prvi pregled 8.7. pa so rekli, da bo takrat kmalu prepozno za NS. Pa imam rok 17.1. Mislim, da je dobro, da še enkrat pokličeš k zdravnici, pa naj oni malo poračunajo. Definitivno prepozno.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   januarčice
7.7.2005 13:24:48   
Nannn
TESSA jest mam PDP 10.01.06 pa sem mela NS tocno en teden nazaj...definitivno ne bo mogla izmerit NS tako da nujno poklici nazaj...

LE&TA ja ja ona ma licenco in tud dela v Lj. Ursula Res Muravec pa taka blont je in baje zelo huda...hmmm bos ti povedala danes...srecno...

Kdaj gremo na :kava:

LP Nannn :rozica:


(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   januarčice
7.7.2005 15:05:33   
simonas
Jaz sem imela včeraj NS, pa je bil :duda: še premajhen (sestra me je narobe naročila), tako da sem spet naročena 19.7. imam pa v ponedeljek pregled pri moji G. Mojega :love: so že toliko preslikali z UZ, da se mi že kar smili, ko ga sploh ne pustimo na miru... Zdaj sem jih imela že 5.

Lep dan vsem. Jaz grem počasi domov.

Simona

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   januarčice
7.7.2005 15:19:17   
renan
Pozdravljene Januarčice!

Jaz sem danes tako zelo utrujena...Verjetno je povezano s slabim vremenom. Danes, ko sem slišala za teroristične napade v Londonu, pa sem se celo razjokala nad krutostjo sveta v katerega bom rodila mojega otročka:(
Kako ste pa ve kaj?

Lep deževen pozdrav!

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   januarčice
7.7.2005 15:37:22   
tinkamiška
Hojla:rozica:

Berem, da veliko pišete o NS. Se strnjam, da je fajn gledat pikice, jst bi lahko to počela cele dneve. Tuhtam, kdaj jo bom spet lahko vidla, na naslednjem pregledu, ki ga mam 18.7. je ne bom vidla, le kdaj me bo potem spet naročila na UZ.

A bo katera šla na 3D UZ? Kdaj je pa primerno it, če se odločim?

Jst sem zdej v 15t in meni se zdi, de sem predvčerajšnjem prvič začutla mojo pikico. Ne znam povedat, tko kot bi me edn mal žgečkal v trebuščku, malo nižje dol. Ampak to čutim samo zvečer, ko se umirim. Če je to to, sem grozno vesela:bravo::bravo::bravo:

Jst sem že cel teden utrujena ko:hudicek:, samo spim cele dneve in zvečer sem spet zaspana, mogoče ima tudi vreme kaj s tem, sem pa zelo esela, da me zdej že dva dni ne boli glava.

Vsem, ki čakate na NS, vam želim, da vam čas čimprej mine in želim vam lepo pazovanje pikcev:rozica:

Tiste, ki vam je slabo, pa želim, da vas čimprej mine:rozica: Sej tam okoli 12t je res žt dosti bolje:rozica:

Tessa tudi meni se zdi, da imaš res pozno datum za NS, raje si ga prestavi:rozica:

Vsem pa želimčim manj problmov in čim več lepih trenutkov:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   januarčice
7.7.2005 15:47:07   
LE&TA
No mi smo se vrnili z NS! Bilo je res lepo, najprej sem vidla majhno pikico, pol mi je povečala. Poslušali smo utrip srčka, ob tem ti pa res solzica prteče, neverjetno. Pol ga/jo je celga premerla, dolg 7.1 cm in čez glavico 2 cm! Vidlo se je utripanje srčka, mal je pomigal z rokicami in nogicami, jih pokrčil, pa stegnil. Sej ne moreš verjet da se res vse vidi. Moj :love: se je kar topil zraven. Najprej mi je delala UZ čez trebuh, pol pa ker neki ni mogla videtal zmerit, sem mogla z ritjo migat gor in dol pa levo in desno. Pa še vedno nič. Pol se je odločla še za vaginalni UZ. Takrat je :love: še bolj dal oči na peclje, ker se mu je zdelo zanimivo, kako mi bo vtaknila tisto reč not!!:):):)
Potem je sledila analiza in informiranje, no pol sem se pa vseeno odločila (tud če je blo vse OK) za hormonski test in sem šla dat še kri. Sej v bistvu morda brezveze, ampak sem!! Pa še plačala sem 17500 sit. No pa nič zato, sam da bo vse dobro!!

Sem pa bla na vrsti z enourno zamudo k je ena izmed :nosecka: ravno rojevala s carskim rezom in je bla moja G zraven!! Ma je blo pestro v čakalnici, smo debatirale :nosecka:, moški so se pa raj ven pobrali! Mi je blo pa čudno k 2 :nosecka: sta meli s sabo partnerja, pa nista šla z njima not! No v glavnem je šlo mimi čeprav bi še kar gledala svojo :duda: kako pleše v meni!! Sem pa dobila 4 slikce, je bla ful radodarna! Morm skenirat, pa bom verjetno komej drug teden dala gor ker nimam skenerja! Boste še mal počakale!

Uživajte v :nosecka:!

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   januarčice
7.7.2005 18:27:45   
Anonimen
Jz sem bila tudi danes pri Strahovi. Joj, kok je fajna! Pa, pregled...to je res eno posebno doživetje. So se mi kar malo orosile oči. Naš mali je spal kot ubit, sploh se ni zmenil za drezanje..ene dvakrat se je leno pretegnil in spal dalje. Ampak mu je na srečo lahko izmerila NS, ki je 1,8 mm, tveganje je 1:8650. Rekla je, da so rezultati krasni! Srček mu bije z 152udarci/min. Teme-trtica je velik 6.9 cm. Škoda da je spančkal...tako rada bi ga videla migat..Eh, očitno je bolj po očiju (rad spi in se ne da motit).....Joj, kolk je blo lepo!!!.....Da bi kar doma imela tako "mašino" - bi ga skoz gledala. Ampak dobila sem pa samo eno slikco :zmeden: pa še ta se mi zdi, če primerjam s slikcami od Nann, bolj slaba :zmeden:
Strahova je zelo klepetava...le enkrat vmes je bila čisto tiho..nič ni rekla..nekaj je odkimala z glavo..me je že skrbelo, vendar sem takoj, ko je nadaljevala s srčkom pozabila na to..zdaj doma sem se pa spomnila..upam, da ni kaj slabega videla? Sej bi verjetno povedala, kaj mislite?!

Nann..joj kolk maš lepe slikce, ful se razločno vidi.:zmeden:

(odgovor članu Natasa-6)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   januarčice
7.7.2005 18:43:09   
Lumpi
caffee.................. sem čakala, da se nam oglasiš, sej jaz sem tud dobila sam eno slikico.

Sam da je vse vredu, pa tud, če imamo samo po eno slikico.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?