|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sem mama duda, prosim, na pomoč!!
11.3.2010 14:49:13   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Daj ji dudo.


ne me smejat nouser posted image user posted image


rajši se od joka zadavi kot 2x dudo potegne...Ne mara jo.user posted image



ja dudo ne bo marala kak teden,morda 2,potem pa če boš vztrajna jo BO IMELA RADA.mi smo se nanjo navajali 1 mesec in zdaj mislim nardit enako.dudal bo dudo,ne mene,joške bo imel za obroke in malo crkljanja po njem.
razen če to tebi ni v interesu.meni je grozno da te otrok ciza kar naprej,pa dojenje čist zagovarjam,ampka do ene mere.to je pa že skrajnost.
morda glupo,ampak vedno bokj sem mišljenja,da se mamice preveč bojijo,da bo otrok tulil,drl,jokal,histerično vpil,če nečesa ne dobi oz ni po njegovo.user posted image user posted image
PA SEM ZELO ČUSTVENA,RADA IMAM OTROKE,VSE BI NARDILA ZA NJIH,ups,...se mi smilijo ko se dereejo-oz.zdaj sem mnenja: naj se malo dere,pobralo ga ne bo.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: sem mama duda, prosim, na pomoč!!
12.3.2010 11:33:44   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: pajek

Še moj odgovor. Nisem brala vseh odgovorov, bom napisala kako je bilo pri nas.
Prva hčerka ni znala zaspati brez zize in sem rekla, da bo drugič drugače. No, pa ni bilo. Spi zraven mene v postelji in nikoli ni zaspala brez zize, ker sem jo tako navadila. Stara je 10 m in dude ni hotela, čeprav smo ji jo skoz tiščali. Ji je šlo kar na bruhanje. Tudi iz flaške ni znala piti. GH sva začele uvajati kar hitro, a je vedno jedla zelo malo, zaza je bila zakon. Pri 7 M sem ji čez dan dala manjkrat zizo in je začela bolj jesti GH. Kar se pa spanja tiče se je od 4 M zbujala na dve uri ali manj. Januarja sva bili v bolnici in je bila kar naprej bolana, pa sem ji seveda kar naprej tiščala zizo in je visela na njej kar naprej, tako, da je bila še več na zizi kot pred tremi meseci. Tu pa tam sem imela kak popadek, da imam vsega dovolj in da zvečer ne bo več zaspala na zizi a sem po par minutnem joku popustila. Sekirala pa sem se vedno bolj. Do prejšnjega ponedeljka, ko sem obupala. Zvečer sem ji dala zizo in je zaspala, ko sem jo hotela prestaviti v posteljico je začela jokati. Držala sem jo v naročju, ona je pa tulila. KO je končno zaspala, je spala le eno uro in spet jok. Potem je šel mož k njej, s starejšo hčerko pa sva šli v spalnico staršev ( k sreči jih ni bilo doma, mi pa vsi spimo v isti spalnici ) in bili tam celo noč. Mala se je zbudila v noči štirikrat in jokala približno 40 min. Mož jo je crkljal. Naslednjo noč je jokala samo še enkrat in potem še čez tri dni enkrat. Sedaj spi celo noč ali pa se zbudi enkrat ali dvakrat in takoj zaspi nazaj. Tudi čez dan spi več kot prej. Čeprav sem rekla, da svojega otroka nikoli ne bom pustila jokati, smo to speljali. In ful sem vesela, ker sem bila prej že ful zamorjena in tečna in sem se jezila na ves svet.
Zdaj pa kar prekipevam od energije. Edino zize še morajo nehati delati mleko, pa bo.

Pa veliko sreče, karkoli boš že storila !!!


tako je naredila tudi moja snaha pri 11 mescih pri obeh princeskah in je bilo vredno truda... upam da bom tudi jaz dovolj močna da bom to zmogla ko bo treba prekinit to razvado ali potrebo!?

(odgovor članu pajek)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: sem mama duda, prosim, na pomoč!!
12.3.2010 12:53:20   
skuštrana
Naja78, mi smo našem drugorojencu dajali dudo v usta pol leta !!!! pa je ni hotel, tako da tvoja teorija ne drži. So otroci, ki dude ne marajo. user posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: sem mama duda, prosim, na pomoč!!
13.3.2010 17:13:11   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Naja78, mi smo našem drugorojencu dajali dudo v usta pol leta !!!! pa je ni hotel, tako da tvoja teorija ne drži. So otroci, ki dude ne marajo. user posted image


vselej v življenju bojo HB izjeme.user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 129
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?