ela24
|
Pozdravljene! Jaz sem imela danes ctg. Nič hribčkov Jutri imam rok, tako da bi že lahko kaj bilo. Ko pa sm se vstala pa me je spet zagrabilo otrdevanje in bolečine v križu. Tako, da je dobesedno počakalo na konec ctg, da ja ne bi vidli zdravniki, da še je on lahko malo na toplem Naredili so mi tudi uz in vaginalni pregled. Plodovnica je menda na meji (očitno to ni nič hudega, če sm zdaj komaj v torek naročena), porcije ni(a se kateri kaj sanja kaj to pomeni), odprta pa dober prst. Rekli so mi, da lahko se zgodi, da še danes pridem rodit, lahko pa še en čas ne. Upam, da se ne bo preveč vleklo! Danes sta bili dve na ctg, obe že preko roka. Tako, da očitno nekaj štrajkajo mali rogeci Majas, mislim danes na tebe in ti želim čimlažji in čimhitrejši porod! Pa, da tvoj dragi čimprej pride domov, da ti bo lahko pomagal... Amelie, vem da je imela danes ctg in je že kar čez rok, tako da tudi samo pričakujem novice kaj bo... Ko vidim ta sonček veni bi kar malo popeljala voziček naokrog Zdaj razmišljam, da če bo ful hitro vročina, pa če bo naš mali še zavlačeval s porodom, da ne vem kako dolgo mu bom lahko še pliš oblačila Pa macdonaldsa sm si že danes privoščila Da ti vidiš, kaka stimulacija je to za tamalega. Če bi med ctg jedla, bi menda do dvesto skakale tiste črtice Tistim, ki ste že preko roka in tiste, ki smo na njem nam želim, da že čimprej gremo Vsem novopečenim mamicam pa iskrene čestitke
|