|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: bolniška za mobing
26.3.2010 15:12:00   
Lajči
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Oh, kaj se vse dogaja user posted image

Tudi sama sem bila priča (delala sem pri privatniku) živčnega zloma vodje proizvodnje in to med nosečnostjo (o tem, kaj so lastniki delali z njo, ne bom, ker je prekruto za tule pisat). Itak, da sem si tudi jaz zelo hitro poiskala novo službo (bila sem na enem od vodilnih položajev). Sedaj delam za male pare v javni upravi, ampak lahko popolnoma uživam v svoji user posted image .

Pynkica, čimprej pozabi staro službo in v nove zmage! user posted image user posted image



Ej, ampak res, za vso odgovornost, ki sem jo imela, pritiskov još i još, zdej pa lepo delam za iste pare, za pol manj obremenitev, po 8 urah grem lepo domov.

Če grem lahko mal Phelps oz Pinykica izven teme, ko je Phelpi že omenila javno upravo. Pri tej državi mi ni jasno. Podpiram dvig minimalnih plač, to je delavcev, ki imajo v mnogih primerih nekaj tečajev, osnovno šolo v proizvodnjah in še vedno pravim, da če smo v EU, je sramota, da so še vedno balkanske plače, kjer nobena ne bi smela znašati izpod 1000 € neto. Da ne bo kakega nesporazuma. AMpak poglej ti, kako to razporejajo - torej, če gre minimalna plača gor in se približa tistim, ki imajo morda toliko delovne dobe, kot ti, ki so si izborili dvig minimalne plače in po izobrazbi, delovni dobi, zahtevnosti, torej ne fizičnega dela, ampak odgovornega odstopajo potem od njih za mišji *, veš kaj, potem je vseeno, če spustim svoj študij, ki sem ga ob delu faksirala s trudom, ker sem gledala naprej, ker mi je bilo jasno že davno, da bo šlo vse v franže, da imam toliko delovne dobe in še vedno mizerno plačo, kjer me bodo tile stavkajoči kmalu prehiteli, javni upravi pa zamrzujejo že leto dni čisto vse, dočim se na vrhu vsi preseravajo. Ne vem, ali sem svoj trud vložila v to, da bom na isti frekvenci ko čistilka (pa nimam nič proti), vendar v teh zadnjih letih ne znajo misliti s svojo glavo, ker je stanje dovolj jasno, saj stanje, ki se dogaja na vrhu, ni za nikamor. Se spomnim, ko je bil še Rop taglavni, ma kaj, saj vsaka Vlada ima svoje grehe in še vsak je pobral, kot je moral, ampak so gledali tudi tako, da so zadovoljili vsaj kolikor toliko tudi rajo. Kaj pa je sedaj? Ministri odstopajo, afer koko češ, nastrada pa raja. Uni se vozi z aviončkom z našim denarjem, čeprav bi za to lahko kupil stanovanje ali pa še kaj, potem ugodijo nekaterim, druge zbrcajo, pišuka, kako bo sploh nastal kak balans, če ga ne znajo potegniti z zdravo mero?

Če je kdo spregledal bistvo - dejstvo je, da glede na to, da nas predstavljajo v EU kot zelo razvito državo, zatiškajo pa globalni problem, ki se poglobuje, to je revščina in plače, ki ne bi smele biti manjše kot 1000 € neto, ja no, pišuka, v tujini se upajo vsi štrajkati, tu pri nas pa je vse tok strah, da si ne upajo niti pravic izborit, ki jim pripadajo. Če se pogleda tujino že iz tega, spet izven vidika, so tudi v določeni državi prepovedali kajenje v zaprtih prostorih, pa so šli na cesto, pa je tam trajal samo za kratek čas. Tu so pa volitve, pa obljube, kjer vsi pozabijo na poglavitne stvari in naivno verjamejo, da bo nekaj res tako, kot obljubljajo in ljudje ploskajo, ni daleč potem, ko so vsi razočarani. Ker so stvari še slabše, kot so bile. Denarja je dovolj, samo je kriza, če bo na vrhu zmanjkalo za npr. kakšen luksuzni polet za nekaj tisoč evrov, za kako večerjo novoletno, ki so jo vsaj sami plačali na koncu itd..

In če mene vprašaš, tu ne znajo razločiti balansa, koliko lahko zapravijo sami in koliko potem preostane oz. zmanjka tam, kjer bi moralo biti zagotovljeno. Za penzijo se tudi "režijo", da smo optimisti, ker je ne bomo imeli. Vseeno, če spravljam vse te prispevke v svoj štunf, ki ne bo preparel (bom že takega nabavila user posted image ) in mi bodo prihranki ostali, brez da bi mi jih kdo odžrl.

Skratka, saj sem se opravičila za malček izven konteksta, ampak tako je.

Pinky, tebe pa naj ne zavedejo slabe izkušnje, ker šef mora imeti avtoriteto! Pa čeprav je tudi lahko prijazen. Ločnica je pomembna. Želim ti srečo.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?