|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stalno mrzle noge
28.1.2010 11:28:49   
FLASK_A
Je katera že slišala kaj se da narest če imaš vedno zelo mrzle noge?

Zelo je neprijetno, vedno me zebe, nogavice imam v šusu mokre in ledene. To ni samo pozimi, vse leto. Gibanje ne pomaga. Da ne govorim o tem kako me zebe v čevljih. Poleti ali pozimi, v skibuckah ali sandalih. Torej- kaj narest?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stalno mrzle noge
28.1.2010 13:39:50   
madela
To je zato,ker ni dobre prekrvavitve na tem mestu.Baje se dobijo neke kreme,ki to vzpodbudijo,drugače pa pomaga tudi kaka masaža nog.
Na nek način je treba vzpodbudit kroženje krvi.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: stalno mrzle noge
28.1.2010 13:43:50   
Kliki
Pomaga tudi da ko prideš domov das noge pod vroč tuš in potm spet pod mrzlega in toplega. Obuješ bombažne nogavice(debelejše), je pa treba to ponavljati s tem tudi sprožiš kroženje krvi.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: stalno mrzle noge
4.2.2010 0:41:18   
ely*
Jaz sem mela tudi te probleme, ampak je ful boljše odkar imam crockse. Une bunkice na podplatih spodbujajo prekrvavitev.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: stalno mrzle noge
7.2.2010 13:28:58   
s.
Pomagajo redne kopeli za noge ( namakanje nog v zeliščni soli za noge) in brinova krema, ker greje...,
masaža nog in primerne nogavice.

(odgovor članu ely*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: stalno mrzle noge
9.2.2010 9:51:49   
Mandek
Poskusi z Justovo brinovo kremo, ta velikokrat pomaga.

_____________________________

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: stalno mrzle noge
9.2.2010 9:54:25   
Najaa
Jaz si operem noge s toplo vodo in masiram meča in podplate in ponavadi pomaga. Pa najbolje je imet kake bombažne nogavice.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: stalno mrzle noge
10.2.2010 18:04:50   
pribmil
priporočam kopeli z brinovo esenco, nato pa še rahlo vtiranje brinove kreme. Učinkovito,ker daje občutek toplote pa tudi namenjeno je osebam, ki težko prenašajo mraz.
lep pozdrav!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: stalno mrzle noge
11.2.2010 18:02:31   
Anonimen
FLASK_A tudi jaz ti priporočam brinovo kremo od Justa. Pospešila ti bo prekrvavitev v nogah in tako povzročila da bodo tvoje noge postale tople user posted image

(odgovor članu pribmil)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: stalno mrzle noge
19.2.2010 14:16:21   
Ribi Bibi
Jaz imam tudi ta problem user posted image . Pa imam lahko 5 parov nogavic, pa še ovčkaste copate, pa so noge še vedno ledene. Zaenkrat je moj edini rešitelj mož, ki je moj osebni raiator...pri njem se pa en dva tri pogrejem. Ampak bom pa res poskusila še tole kremo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: stalno mrzle noge
7.3.2010 15:56:36   
bjondo
Dobi se tudi copate polnjene s piro, ki jih pogreješ v mikrovalovki.Zelo grejejo noge.Dobil sem jih od tete, tako da ne vem kje se jih kupi.

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: stalno mrzle noge
7.3.2010 19:29:36   
marjetica23
mene tudi velikokrat zebe v noge, saj imam čisto prepotene nogavice. ampak to se mi dogaja samo pozimi, poleti itak veliko bosa hodim in v sandalih.user posted image ful smotn občutk

(odgovor članu bjondo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: stalno mrzle noge
26.3.2010 13:58:10   
Lajči
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Je katera že slišala kaj se da narest če imaš vedno zelo mrzle noge?

Zelo je neprijetno, vedno me zebe, nogavice imam v šusu mokre in ledene. To ni samo pozimi, vse leto. Gibanje ne pomaga. Da ne govorim o tem kako me zebe v čevljih. Poleti ali pozimi, v skibuckah ali sandalih. Torej- kaj narest?



Imam podoben primer, vendar poleti ni tako hudo, ker je pač vroč sonček in mi malo otopli okončine. Ni bilo nič drugače, ko sem aktivno športala in se mi stanje ni nikdar popravilo. Da bi rekla, da bo z gibanjem prekrvavitev kaj pospešila cirkulacijo. Sem enkrat mami pospremila k njenemu zdravniku in sem pač rekla, ok, beseda ni konj in povprašala mal okrog tega, pa je rekel, da naj pozimi po snegu tečem čisto bosa po njem. user posted image

Daj si pregledati žilni sistem in stene pri specialistu. Ker pri nas, so vsi hodili sredi zime v copatih in celo brez štunfov, no, sama pa dam nase tudi dvoje štunfe, pa še termafor si dam po deko in dva koutra, ker me zaradi nog potem po celem telesu zebe. Zame recimo ni normalno, da si aktiven športnik, torej cel teden po par ur, in je še vedno isto. No sedaj nisem več, vendar, v tem delu ne čutim sprememb. Je pa pri zdravnikih tako, da če jim kaj rečeš, ti vse sfunflajo, sam da ti, pa čeprav nič ne pomaga. Grem pa zdej svoj post odpret, in bi prosila za kak dober info tudi sama.

Poskušaj še v to smer.

Aja, morda pa, ker praviš, da se ti noge potijo (mokre), da je problem drugje, ker ti organizem morda preveč nečesa izloča. In se morda preveč potiš, tako kot se drugi npr. preveč potijo kje drugje. Morda kake hormonske motnje, čeprav se ti to pozna na nogah. Sama namreč ob mrzlih nogah nimam teh težav, ko jih navajaš ti. Preveliko potenje, pa čeprav na nogah pa tudi ni ok, ker ti organizem izloča preveč vode oz potu. Potiti se je ok, ker se s tem organizem brani in se ohlaja ob potenju, tako kot recimo pri vročinskemu stanju vremena 40 C, vendar pri tebi ne gre za to, če se ti to dogaja tudi pozimi, če imaš nato mokre štunfe. Kar pojdi malo k zdravniku. Pri meni vem, da je vse malo pogojeno žilno, ker so te stvari malo dedne, nisem pa ziher.

Poskušaj pa še v to smer. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?