|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
2.6.2010 14:53:42   
lidik
no veš kaj zdaj pa moram priznati, da me nisi nič kaj potolažila. Sem mislila da bo potem boljše, pa ok, sej ti moram dati prav ja. Itak da bom skoz čakala na naslednji pregled. user posted image Je pa res, da bo šlo tako hitro vse skupaj, da sploh ne bom vedela kdaj se je čas obrnil. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Celjske srečke nosečke
2.6.2010 14:56:40   
Anonimen
meni je šlo "normalno" dokler ni bilo nekega trebuha (torej tam do 16.tedna); potem maaalce hitreje do prvih brc (nekje 18.tednov)... no zdaj je pa noro.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Celjske srečke nosečke
2.6.2010 15:00:35   
lidik
kaj pri 16.tednih ti je začel trebušček rasti?

A te lahko nekaj vprašam? Pa ne mi zamerit prosim, če sem te zamenjala. Nekaj časa sem bila prisotna tudi pri temi, kjer se je hujšalo po montiju. Kaj si bila dokler nisi zanosila tudi ti zraven, ali sem te zdaj čisto zamešala. Sej pravim še enkrat - ne mi prosim zamerit, če sem te zamenjala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Celjske srečke nosečke
2.6.2010 15:14:41   
lidik
hej T.Z. dober tek !!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Celjske srečke nosečke
2.6.2010 18:48:07   
Anonimen
hehe hvala, je blo supeeer, sva šle še pol v slaščičarno na bananasplit user posted image sem ko sod.

drugače pa ja, pri 12tednih mi je začel rasti trebuh tako da sem začela z nosečniškimi hlačami ampak vidno pa je zrastel okoli 16.tedna. pa potem okoli 20. sem se napihnila. se mi zdi, da tako po intervalih postajam obilnejša.
ne, nisem bila nikoli na kakšni temi glede diete. vsaj ne da bi se spomnila, vem pa, da nikoli nisem hujšala po tem... tako da si me verjetno res zamešala ampak ni nobene panike user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Celjske srečke nosečke
2.6.2010 19:03:48   
škorpijonček_
Ellouuser posted image ,

da se mal javim, pa povem, da se mi v tem vremenu nč ne da...ko pridem iz šihta, še sam pojem, se uležem in vžgem računalnik. No, pa saj od petka dalje nas bo grel baje sonček. Čez tri tedne grem na morje in si sploh ne predstavljam kaj bom počela v takem vremenu. Letos nam napovedujejo nadpovprečno mokro poletje user posted image .
Drugače sem se danes malo pozanimala o porodniški in je malce višja kot plača...jupi.
Pregled imam v petek in upam, da mi bo nardila UZ, čeprav tokrat ni predviden...jst bi pa tko imela spet novo slikico, da vidim kako pikica raste. Prav super se počutim in upam, da bo tole počutje trajalo čimdlje do pozne nosečnosti.
A ima mogoče katera izkušnje z nakupovanjem v Nextu? Sem danes nekaj naročila, je bilo potrjeno, čez dve minuti pa dobim odgovor, da na bo šlo in se opravičujejo. Zakaj, pojma nimam, imajo pa tako lepe stvari za nosečnice in zelooo poceni.

Lep večer še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Celjske srečke nosečke
2.6.2010 21:02:58   
TMS82
Živjo souser posted image

Moj prvi pregled je za mano. Veliki smo 14mm in stari 8 tednov. Srčeka sem videla user posted image
Med pregledom me je pa ginek. kar malo šokirala, ker me je vprašala, če imamo v familiji dvojčke (jih nimamo).  Sama ni nič rekla, da kaj vidi, rekla je da je verjetno kakšna senca.
Dobila sem že tudi materinsko, slikce, in dala sem pregledati kri  in vodo. Kar 4 flaške krvi mi je vzela, sem jo že hotela vprašati, če bo nahranila celo vampirsko vas z mojo krvjo user posted image
Jutri se še naročim za NS pri Strahovi.

Za seznamček:
PDP 14.1.2001
NP 9.7.2010

Slikco pa pripnem jutri.

bye

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Celjske srečke nosečke
2.6.2010 21:03:54   
TMS82
..... pozabite na podatke za seznamček, sem vse skupaj kopirala in sem pozabila to izbrisati.user posted image


< Sporočilo je popravil TMS82 -- 2.6.2010 21:04:24 >

(odgovor članu TMS82)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Celjske srečke nosečke
2.6.2010 22:41:08   
mateja33
TMS82-bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image

je blo lepo gledat,sej so men tud vzel 4 flaške,js sm pa šla na NS v velenje,ker mi je G dala napotnco,ker bo letos 35 in sm mela zastonj

(odgovor članu TMS82)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 7:51:08   
lidik
dobro jutro punce. Kako ste danes? No jaz sem že malo boljše volje kot včeraj, ker sem videla, da se hoče nekaj sonček kazati, samo mu nekako ne uspe prav pokukati ven. Ampak upam, da vsaj dežja ne bo, ker ga je bilo zdaj za nekaj časa res dovolj.

T.Z. super samo da si se napapcala. Glede tistega drugega foruma pa oprosti, sem te očitno res zamenjala. Ampak vem da je bila ena, ki je prav tako imela dve veliki črki za nick, pa sem menda kr samo iz tega sklepala. user posted image user posted image user posted image user posted image

TMS82 user posted image user posted image user posted image user posted image super za uspešno opravljen pregled. Zdaj pa le pazi nase in pridno grej svojo pikico.

mateja33 kako si pa kaj ti? Si pridna? Pridno počivaš in paziš nase in pa seveda na pikico?

T.Z. in mateja33 vidve sta že malo dlje user posted image naj vaju nekaj vprašam. Kaj se je pri vama že videl spol na NS? Aja ups, no če sta sploh želeli vedeti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 9:29:05   
mateja33
Jutro punceuser posted image

Ni videt,da bi bil dons kak sonce povsej verjetnosti bo spet dež,ko ga že dolgo ni blouser posted image user posted image


lidik-js sm super..........počivam pa pazim na user posted image .ja js sm vprašala na NS za spol,sam je rekla da se ne vidi točn ker je še v razvoju je pa 70% vidla da bo fantek,sam js bom kr za rezervo jemala najbolj bom sigurna ko bo ven pršluser posted image
moji svakinji so skoz govoril da bo fantek nakoncu je bla pa punčkauser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 9:41:13   
lidik
mateja33 no veš kaj ti povem, sej tudi pri nas ni nobene sledi o sončku več. Se je prejle tako ulilo, pol je za ene pol urce nehalo, no zdaj pa spet dežuje ko noro. user posted image In itak da se mi že spet zeha.

Hi hi hi, no sej res čisto 100 % je potem ko pokuka na svet. No bomo videli kaj bom jaz v torek zvedela. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 9:44:32   
mateja33
maja spet ta dežuser posted image a bo kej poletja al nč.a greš kaj na morje al pa v toplice,mija sva plačala za toplice 4 dni pa ne vem,če se lahka kopam,a mogoče ti kej veš al pa če ma kira druga kok je s toplicam pa morjem v nosečnosti?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 9:48:06   
Anonimen
Jutro punce!!!

No pa po vrsti:

- škorpijonček: sorry, nimam izkušenj. ampak letos se mi RES zdi, da ni nobenih pametnih cunj za nosečke po trgovinah; HB da kmalu zaključim s službo in da ne rabim ne vem kakšne garderobe.

- TMS82: iiii super za prvi pregled! srečno naprej!!! Po prvem pregledu so tudi meni vzeli 4 flaške krvi. Nekaj je za krvno sliko, nekaj za tokso, nekaj za krvno skupino ter Rh faktor, nekaj za spolno prenosljive bolezni... potem se pa kar nabere.

- lidik: jaz sem imela (oz.še imam) celo zbrko s spolom. Na NS mi je rekel, da je punčka. Na morfologiji (20.teden) mi je rekel, da je 99% punčka. Na 3D/4D (22.teden) pa gleda in mi kaže luleka pa jajčke... in pravi, da je 100% fantek. Tako da... ko bom rodila bom verjela user posted image

- mateja33: sonček? Ok v Celju je tako-tako, dežuje ne ampak je tako skisano, da samo čakam kdaj se bo ulilo. Glede kopanja: po vsakem namakanju si preobleci spodnji del kopalk, da ne boš imela mokre. Pa čimvečkrat lulaj, da spiraš bakterije iz nožnice. Mislim, da bi moralo biti ok.


Jaz pa razmišljam kaj bi jedla. Mmmm sem lačna. Malica, malica user posted image

< Sporočilo je popravil T.Z. -- 3.6.2010 9:49:37 >

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 9:54:44   
lidik
hmmm mateja33 meni je moj G rekel, da se naj izogibam termalnih bazenov, savn, solarijev. Samo sedaj ne vem zakaj ali zaradi glivic ali česa, to ga pa res nisem spraševala. Mogoče boljše da vprašaš svojo G da ti svetuje. Verjetno se boš mogla pa še malo bolj paziti, glede na to, da si že zdaj v bolniški. user posted image Ampak držim pesti, da kdaj pa kdaj se boš lahko pa šla vseeno namočit. Drugače pa greva na morje ja, samo se nekako še nisva zmenila kam. Mene kljub vsemu vleče še na Pag, on pa pravi, da zdaj pa ne greva nikamor drugam kot na Slovensko obalo. No pa sej itak imava planirano šele prvi teden septembra - tako da do takrat je še dolga -  mogoče ga prepričam da se super počutim in da sem čisto sposobna iti na Pag. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


ha ha ha T.Z. tvoj pikec se pa res malo heca z vama. user posted image user posted image user posted image user posted image No potem pa počakajmo da nam sporočiš kaj je pokukalo na svet. user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 9:55:53   
mateja33
T.Z.- jutro,verjetn je zate danuser posted image

to sm si tak itak misla da se takoj po kopanju preoblečeš.js sm si zdele prvošla en jogur mmmmm je pasuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 9:59:44   
mateja33
saj bom prej svojo ginekologinjo vprašala pa da mi, da izhod da lah sploh kam grem, pa upam da ne bo nobenga problema.
pomoje je boljš da greš na Pag ko pa na Slovensko še posebi,če greta šele septembrauser posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 10:00:49   
lidik
joj mateja33 delaš lušte. Jaz tudi lačna - pa še ura in pol do malice. user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 10:01:58   
Anonimen
lidik: ja ampak veš kaj je bila največja fora? VSI so mi govorili, da je punčka, jaz pa že od prvega dne trmarim, da je fantek. in na zadnjem pregledu v torek mi je G rekla, da če enkrat rečejo, da je fantek in da če so mi kazali vse,  da je pa potem pa RES fantek. user posted image

mateja33: ja pri termalnih bazenih pazi tudi, da ne boš predolgo v vodi. topla voda (pa savne ipd.) namreč lahko mehčajo maternični vrat (tudi doma v bani ni priporočljivo kopanje v pretopli vodi) in lahko sprožiš popadke. to si prihrani za zadnji teden nosečnosti, ko boš že sama sebi šla na živce user posted image

dopust: mi2 se še odločava. avgust skoraj 100% odpade, ker zadnji mesec ne mislim hoditi na morje - ne bom raskirala da naju nekje na plaži presenetijo popadki. mogoče kakšen podaljšan vikend v juliju ali pa avgust res samo in izključno slovenska obala ali pa Bohinj. Se bolj nagibam k Bohinju, ker mi je tam bolj svež zrak in ker bo vročeeee bo to bolj pasalo.

(odgovor članu mateja33)
  Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 10:12:16   
lidik
ha ha ha T.Z. to pa zgleda tako kot da bi sebe pogledala. Odkar se nama je prikazal plusek sem jaz prepričana da je fantek, moj pa skoz pravi da je punčka. In to tako zelo vztrajam da ni res, da meni nek čut pravi da je pobček - da moj pravi, kaj če ti bodo na UZ-ju rekli da je punčka jim tudi ne boš verjela. Sem pa rekla, da ne - dokler ne pogleda na svet in ne pokaže kaj je bom jaz prepričana da je fant. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 10:12:38   
mateja33
T.Z.-sej,če ne bom pa bolj počivala pa enmal se namočla pa kr ven,drgač se doma sam tuširam,pa vem da se ne smeš v vroči vodi kopat,bom pršparala za zadn teden, tak ko si napisala da bom sam seb šla na živceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 10:15:47   
mateja33
lidik-js tud že odvsega začetka mi čut pravi da bo fantek,moj je tud reku da bo punčka zdej bomo pa vidil kir ma pravuser posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 10:20:05   
lidik
je pa zadnjič moj nekje prebral, da če je fantek, potem baje nosečkam pače noro jest meso. NO to mu pa dam prav, da to pa meni čisto nič ne paše. Ok, jedla bi klobase, pa hrenovke, pa šunko, pa kakšnen mesek od pipike bi se tudi še našel, ipd., samo kaj drugega mi pa ne paše tako veliko. No sam je pa res, da tudi prej nisem bila neka ljubiteljica mesa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 10:22:15   
mateja33
sonček se kaže jeeeeeeeeeeeeeeuser posted image


(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 10:23:01   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

sonček se kaže jeeeeeeeeeeeeeeuser posted image




pa ti pa res lušte delaš z vsem mogočim, ne več samo z jogurtom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?