|
RE: Dolenjke, 3,. del 15.4.2010 8:17:58
|
|
|
|
kaminek
|
dobro jutro, pijem kavo, P. še spi. vzrok za to je pa nočno nespanje-2 uri se je jokala, ihtela ipd. ni imela niti vročine, niti je ni zvijal, ampak ti smotani zobki ji gredo na živce. ko sm jo pa vzela k seb, je blo pa konc joka. nekak mi ni, da bi jo jemala v posteljo, ker zdej že zna izkoriščat-se je tud tako jokala, kao joj kako me boli, mal prenehala, potem poslušala in jovo na novo. ne smemo ji popustit, ampak po tolkem času sm jo pa le vzela, da jo pomirim, in da se tud mi2 še kej naspiva. tud za druge stvari zna kdaj pa kdaj tako napelat, da dobi, ampak bolj redko, ker en red pa mora bit, pa čeprav slab me je pa zjutrej ena gospa klicala in spraševala, če še rabmo varstvo na domu, da lahko pride na dom mirkat. relacijo pa ima lj-trebnje. če katero zanima, ji dam št. kahlica: men pa ne potegne, pa ne vem zakaj. sm bolj za to, da jo bom dala na navaden wc s pomanjševalcem. amapk majch in alex ve ste pa expert, da vaša 2 že tko to opravta. a sta ju kr dale gor čičat in potem so spotoma poštekala? bravo
|