Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Boljše preveč, kot premalo. Od viška ne boli glava. Za kahlico pa je tako, da jo zdaj par dni gor dajem sedet, ko se spomnem, pa včasih rata. Se nič ne obremenjujem s tem.
Je mogla atija pospremit v službo. Jaz pa rabim tuš, pa malo moram skupaj vržt stanovanje, da pol pičima po opravkih.

Zna pa biti malce nadležno ko grem kam v trgovino in je potrebno iskati wc če ne je vse v hlačkah.
:
, mi je too much. pol bi bla pa sam za okras. ne, ne, ne, ne,... mojmu bi se zrolal.
. Kahlo imamo pa tako, sestavljeno iz dveh delov, kot nekakšen kuža, tko da sei gor ko na motorju
V torek smo bili naročeni ob 18.10 prišli smo na vrsto 19.30 pa še čakalnica je bila polna...tamal je letal gor in dol kot da ga sploh nič ne boli.