|
RE: Dolenjke, 3,. del 27.4.2010 10:25:51
|
|
|
|
rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: rea27 aja...khm...kupujem nov voziček...tokrat mutsyja..in se nam vse vrti že kak teden samo okoli tega hehehhe vozek.....ti bodo uporabnice Mutsya povedale ali so zadovoljne z njim - Kaminek ga ima in ona ga je zihr v nulo preštudirala. Želim ti en fajn nakup.... rea, mi imamo mutsy slider-ja in smo zadovoljni, ker je kompakten, nč kičast, eleganten, spreten za vožnjo. takrat smo gledal tud od peg perega GT3, sam vožnja je bla še daleč stran od mutsya. vzel smo polne gume in se vseeno lepo vozi po pesku. edino kar mene osebno moti in bi kupila mal drgač je to, da bi kupila samo športni del, brez košare, ki se da lepo čisto poležat oz. čisto vsedet. ker slider ima športni del školjkaste oblike in me to moti. sploh pa, ker je bila naša že kot majhna zelo nesrečna v košari. je hotla vn vse vidt čeprav je kr neki denarja ta voziček, ampak je upravičen ma ne govori, kaminek..midva sva obsojena da dva podvozja kupiva...Ker enega rabiva za košaro in jajčka, na drugo podvozje pa bo namontiran športni del za Evo. Sva misla duo seat kupit, pa se mi ne sanja kako bo funkcioniralo tole z enim čisto mičkenim in eno žabo ki prvih 10 min protestira ko velika?!?!?! Aha, vidva imata sliderja..mi pa bomo vzeli urban riderja. In sem jezna ko hu... ker je pri nas čakalna doba dva meseca in pol. Da fol padeš. Tako, da bova naročila z ebaja, torej iz Nemčije pa še mal popusta je reku tip da bo dal..Pa bomo mel...Seveda, tale dva, ki jih imamo gresta takoj od hiše. Danes ju še enkrat dodobra očedim in via bolha al pa kej podobnega... Tako, da če katera ve za kako mamico, ki bi rabila celoten sistem vozička - lupinico, košaro, športni del - COncord v turkizno plavi barvi - jim kar priporočite našega :) Je bil uporabljen mogoče pol leta...Najprej sem Evo nosila v slingu, potem smo pa tako marelo kupili, tako da..res ne več kot pol leta... Zdej grem pa iskat tele male oglase, kamor bi pripopala našega... lepo bodite na tale naš stari OF al kako že..dan boja proti okupatorju.. Mi danes dobimo prvega Mutsyja jupiiii
|