|
RE: Dolenjke, 3,. del 11.5.2010 8:10:09
|
|
|
|
rea27
|
dobro jutro... ja, pa res ni nobene nikjer več.. Čebelko itak skos visi na fbju in se ma tam lušno..ti-ti, pridi še kej pribrenčat sem!!! princeska..ti si pa itak skor edina članica nas dolenjk, ki pridno pišeš kaj je novega...lepo, pridna.. bbaja..sem bila zadnjič v loccitanu pa sem spraševala kje si, pa so mi povedali, da si baje nekaj bolna..alergija? Je vse okej? Kdaj gremo na kofetka? alex..oglasi se kaj, napiši kako mali korenjak napreduje in da se je čisto pozdravil..Nosek? Je ok? jaknik/potty..ti si nas pa čisto zapustila?!?!? Raj povej kako napredujejo igrala...ste že vse postavili? For sure imate pravi mali raj za otroke doma... živka...ja, tut ti si pridkana, vedno kak glasek od tebe, me smotke pa nič ne naklamfamo... majch..povej kako ti je draga..je hudo..mene tudi zvija, ker imam občutek, da bo Eva tudi morala v vrtec, ker z dvema..pa če bo ata kej hotel delat..ne bo šlo...in me res tale misel že kar pošteno ubija... Kako je bilo? Za Živiko sem prepričana, da ji je lušno..kako je tebi kot mamici? PA seveda enga lupčka za rojstni dan!!!!! Pa kak kofetek..a? kaminek..kako tortice? Si kako novo spekla? Kje kaka fotka? Čebelko..eeeeej...hitr fotke gor..od bsja..kako je bilo? Luuušnooooo, I am sure!! vaney...kako kaj mala princeska? Ste se že pozdravili? Je vse okej? Mami s polno paro, ne? Lee Ann...kako si draga? Že kaj tišči? Mene že pošteno...sem bila na ctgju, je Mijajlovič skor dol padu, ko je vidu pritisk (80/42) a se še vedno nič ne dogaja in naj ostane tako..kako je pri tebi? Kdaj imaš kak pregled? ....sej vem, da sem vas pol spustila, a moram it za našo žabiko delat zajtrk...pridem še malo kasneje in še potipkam do konca....
|