|
RE: Dolenjke, 3,. del 21.5.2010 13:43:02
|
|
|
|
majch
|
ooo, lepa, lepa tortica, pridna mami kaminek! da o avtku ne govorimo...pismo se ti da. Sej sem vedla, komu moram zatežit . Profi, nimaš kaj. Evo, jaz pa tako žareča z delom, da sedaj v službi sedim in nimam nobenga dela več...ob 2 grem po bubico, ker tačas spijo pa malcajo pa tako...potem pa domov. Meni to čist paše, ker še v službi domačo nalogo nardim, ker potem doma nimamo popolnoma nobenga časa. Kaj češ...pedenanje 2 mulčkov...(eden od njih je možek). Ej sam res bi bil zgleda konec sveta, če bi možeki še kaj sami nardili... pol jih pa mal grlo boli, pa so kr za umret, me se pa mormom napol crknjene strgat za vse okol sebe. Deci. Drgač smo vsi bubani, nam Živa nosi vso bakterijsko favno domov, tako da mamo degustacijo bacilov. Skoz neki...grlo, nos, vročina, kašelj...kar češ... SEj bi blo bistveno boljše, če bi blo še vreme ok, pa NIIIIIč od tega. Pa kaj se grejo tam gor??? Da moram zimsko garderobo vlečt iz omare??? Babike moje ljube....mejte se...pa srečno v službah, pri novih in bodočih službah in hobijih pa tak...
|