|
RE: Dolenjke, 3,. del 28.5.2010 15:08:44
|
|
|
|
*zmajčica*
|
Evo me, evo me...Nikakor prit do te RR... Zdej sm pa tuki. Da se vam malo oglasim.... Pa vidim da je že cela akcija: REA...GO GIRL GO!! ŽELIM TI ČIMHITRJŠI POROD IN ČIMMANJ BOLEČIN!! Z LAURO OBE DRŽIMO FIGICE!! KOMAJ ČAKAM NA NOVIČKO! Kako pa kaj ostale, kaj novega?? Lee Ann tebi se že kej štima na nizek štart, al še nič?? je mogoče kakšna nova ?? Drugače pa midve z Lauro uživama 100 na uro. Vsak dan dve špure šetanja...Mami hujša, pa ji glih prav pride!Nič novega. Pridna še vedno, raste in se redi...Skratka vse tako kot mora bit. :) Razen danes je nekaj sitna...Pa včerej je bla luna, pa so najbrž mal posledice. Včeraj je bila v Črnomlju nesreča (spet delovna z smrtnim izidom in mladem življenjem) :( ... Prijatelj in bivši sodelavec mojega Lukata...Sej ne moreš verjet, kaj se to dogaja... 21 let star fant...Zjutraj gre v službo in popoldan te več ni nazaj. Včerej ko sem seznala me je kar zmrazilo, okamenela sem, zjokala. Ob 12,30 sva se še na cesti widla in pozdravla....ob 14,00 ga pa več ni bilo! :'-( Naj gre vse v tri krasne... zdej si pa ustvarjaj nekaj za življenje vnaprej...Zakaj že?? Nima smisla! Ah... gremo na kaj bolj veselega...Sej res, morem mal poročat... Ja, ja, ja, ja, ja...ratuje in uspeva. je sicer en kup ovir in problemov posredi...Zato se skrivam, ampak novica se kar hitro širi...Ampak Zmajči se ne da! Počutim se čist drugače, prerojeno...Spet mam veselje do življenja in drugačen pogled na svet! Sm že pozabila, kako je bit zaljubljen, kako je nekoga met ob sebi...Občutke... Skratka zdej vse to spet na novo doživljam in vam lahko povem da je fenomenalno! Dečko je prekrasen. Poznava se že od prej (približno toliko časa kot z Lukatom)...vendar se zdaj skor 2leti nisva vidla, niti bla na vezi. :( In potem kar naenkrat BUUUM! Sploh ne vem KDAJ, niti KAKO?? Sam zdej pa ceu kup problemov....Povedat al ne povedat "tastu in tašči"?? Kako bojo sprejeli, če bodo slišali od koga drugega?? Sam strah me je! ??? Nč šibam Laura kliče...Se še oglasim! Rea GO, GO, GO... Bojte fajn vse skup in vsaka posebaj...Pa upam da kmalu kakšna kavica pade!
|